Trustpilot 4.7/5.0

Login

Meller Briller med blåt lys til dine medarbejdere

Meller Blue light glasses 10+1

Leder du efter en virkelig meningsfuld julegave til dit team? Så vælg et tilbehør, der virkeligt vil forbedre dine medarbejderes arbejdsdag: Computerbriller der filtrerer det blå lys, der udsendes fra digitale skærme.

Tænker du nu, hvorfor skal mine medarbejdere beskyttes mod blåt lys? Lad eksperterne hos Lentiamo fortælle dig hvorfor.

Dit medarbejdere bruger i gennemsnit 8 timer om dagen foran en skærm og udsættes derfor for blåt lys i en lang periode. Dette kan føre til øjenbelastning, visuel træthed og søvnløshed. Blålysbriller fra Meller hjælper med at neutralisere blåt lys og dermed forhindre øjentræthed, reducere lysstyrken for et mere behageligt syn og give bedre kontrast for at se mere naturlige farver.

Bestil 10 Meller Blue light-briller og få 1 par gratis!

Lentiamo giver dig en festlig mulighed for at købe moderigtige computerbriller til dine medarbejdere til den bedste pris. Køb 10 eller flere blålysbriller fra Meller og få 1 par gratis.

Forkæl dine og dit teams øjne med en gave!


Aktiver Juletilbud

Hvis du vil benytte dig af dette unikke tilbud, skal du tilføje 10 (eller flere) Meller blålysfilterbriller til din indkøbskurv og gennemføre bestillingen. Det gratis par briller vil derefter automatisk blive tilføjet til dit køb og leveret til dig sammen med de andre blå lysbriller.