Login

5 gavekorttips til dine kære

/

Skrevet af Maria Chiara Tarsia i9-6-2022

 

Online gavekort er blevet en af de mest populære gaver i de seneste år. Og det er ikke så underligt - det er meget nemt at købe dem, og modtageren kan konvertere dem til et hvilket som helst produkt, som han/hun ønsker. Du skal ikke længere returnere eller bytte online eller i butikken! Naturligvis, Lentiamo's gavekort opfylder alle kriterierne for en god gave, så køb den nu til dig selv eller til din elskede!

Et gavekort som intet andet

Sandheden er, at gavekort kan være en smule generiske. Derfor har vi forberedt 5 DYI gavekorttips til dig! En personlig gave med minimal indsats, der nu tilbydes digitalt for at gøre vores del for miljøet. Så, hvordan får du fat i en? Fortsæt med at læse!

1. Køb et Lentiamo gavekort af den valgte værdi

2. Send den til din e-mail

3. Skriv den modtagne kode på den kupon, du har oprettet

 

1. Gør det sjovt

Forventer du, at din elskede vil bruge sin kupon til at købe briller? Bekræft deres valg ved at vedlægge et lille øjentjekdiagram (kaldet et "Snellen-diagram", for alle jer Wikipedia-kyndige) på forsiden - er disse bogstaver for myrer? På den anden side kan du tilføje en personlig besked og kuponkoden fra din e-mail, og så er din gave klar!

2. For læserne

Bruger modtageren læsebriller? Lav en kupon, der udnytter deres passion for læsning! Du behøver kun et gammelt magasin eller en gammel bog for at gøre det muligt - fold en lille kuvert af siderne, og læg en håndskrevet seddel med kuponkoden i lommen. Alternativt kan du lave en personlig collage af billeder fra magasiner og tilføje gavekortkoden på bagsiden - mulighederne er ubegrænsede.

3. Sten, saks papir,

Er du en kreativ person, der ikke er bange for mere kompliceret DIY? Så gå efter en brilleudskæring! Du skal bruge tykt papir, farvede markører, en saks og en rolig hånd - og ikke løbe! Klip ud og lav en papirkopi af din gave, og skriv kuponkoden indvendigt i brillerne!

4. Lad børn hjælpe dig

Børn er en uendelig kilde til gode idéer og ustyret entusiasme. Lad dem tage over! En original og sød gavekort er sikkert lige rundt om hjørnet, sammen med glade mødre, fædre og bedsteforældre - bare hold glitteret uden for rækkevidde!

5. Bliv inspireret online

Hvis du stadig leder efter flere tips, er internettet din ven. Online kan du finde et enormt udvalg og tips om DIY-gavekort, men også mange websider, der hjælper dig med at oprette din egen gavekort; tilføj Lentiamo gavekort-koden, et voila! Så, lad os begynde!


 

Er du stadig ikke sikker på, om Lentiamo gavekortet passer til dine gavebehov? Hvorfor ikke søge i vores store udvalg af briller med optisk recept, solbriller, og kontaktlinser til gode priser...og du vil se.

 

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter