Nyd fri fragt frem til d. 28 maj - gælder for alle ordre på linser, solbriller, briller!

Login

De 3 bedste julegaver til dine elskede

Det er næsten jul, men du har endnu ikke fundet de rigtige gaver til dine elskede?

Lentiamo har valgtbedste 3 gaver som du kan finde i vores e-shop – med disse vil du helt sikkert gøre de mest kræsene venner og familiemedlemmer glade. 

1. Designer Solbriller for 2020

Hvad med designer solbriller for vinter sports eller de første stråler af varmt solskin i foråret 2020? Lentiamo har et enormt udvalg af designer solbriller til dig.

Ikke sikker på, hvilke solbriller du skal have i 2020? Læs vores blog og find ud af solbrille trends 2020.

Vores solbrille anbefalinger for 20202. Luksus solbriller

Hvis du vil give noget specielt til jul, anbefaler vi vores luksuriøse solbriller. Dette er ægte øjne-fangere og får dine kære til at se ud som stjerner.

Vores luksuriøse solbriller anbefalinger3.Kontaktlinser

Selvom kontaktlinser er muligvis ikke den første idé, når det kommer til julegaver, de er stadig en meget nyttig gave.

Måske har dine kære sagt, at de gerne vil prøve nye linser af et bestemt mærke, eller at deres yndlings linser er for dyre? Så har vi den perfekte gave til dem!

Vores Top 3 anbefalinger til kontaktlinserLentiamo ønsker dig masser af sjov med shopping og en god jul!Kan du lide denne artikel? Del den med dine venner.

Leonie er leder af indholdet hos Lentiamo. Hun undersøger medicinsk indhold, diskuterer komplekse spørgsmål med vores optikere og skaber uddannelsesmæssige tekster til vores blog, ordliste og forskellige guider. Hendes specialitet er at gøre komplekse oftalmologiske problemer forståelige.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter