Login

Julen er på vej! Også for Lentiamo...

Kære Lentiamere,

Du behøver ikke at være trist, vi er her også for dig i julen. Vores hjemmeside er åben 24 timer i døgnet, så bestillinger kan laves efter ønske.

Vi er mange hos Lentiamo, så vi vil gøre vores bedste for at håndtere alle ordrer så hurtigt som muligt i løbet af julen og nytåret. På den anden side vil vi også gerne selv dekorere juletræet, spise julemad og møde venner og familie med højt humør i løbet af ferien og i weekenderne. Vores lager opholder sig i Tjekkiet, hvor feriedagene ser lidt anderledes ud end i Danmark. Det betyder helt konkret, at der ikke vil blive sendt nogen ordre, og der heller ikke vil blive besvaret på spørgsmål eller forespørgsler i juledagene 24–26. december, eller nytårsaften/dag d. 31 december samt d. 1. januar. Bestillinger inden d. 24–26 vil blive afsendt d. 27, og bestilinger herefter vil blive afsendt d. 2 januar 2019.

Som du også ved, er julen en tid, hvor mange rejser til familie og venner, hvilket kan forårsage øget mængder trafik på vejene og dermed også risikere at bestillinger bliver forsinket.

Så det er en rigtig god idé at bestille din ordre i god tid, så du er garanteret at få din ordre til tiden. Jul er en vidunderlig tid, lad den ikke blive ødelagt ved at savne dine linser!

En rigtig glædelig jul og et godt nytår fra os på Lentiamo!

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter