Login

Du modtager en gave fra os selv om det ikke er jul! Bonusprodukter

Vi værdsætter vores kunder, og derfor bliver vi ved med at komme med idéer for at vise jer præcis hvor meget vi værdsætter jer.

For eksempel gennem vores bonusprogram. For hver krone du bruger hos os modtager du 3 bonuspoint. Og hvis du skriver dig op til vores nyhedsbrev, vil vi give dig hele 50 bonuspoint. Det synes måske ikke af meget, men med f.eks. 40 point kan du tilføje en pincet med et etui til dine indkøb. Hvis du bruger kontaktlinser, så ved du at du ikke kan få nok af lignende produkter, og der er altid praktisk at have et ekstra par på arbejdet, hos dine forældre eller hos din partner.

Hvis du er glad for at handle hos os, og anbefaler os til dine venner, som så selv laver en bestilling, belønner vi dig med 100 bonus point. Det vil give dig muligheden for at være en smule mere evnetyrlysten. Hvis du derudover har gemte point fra dit sidste indkøb kan du vælge blandt mange små ting som vil gøre dit liv nemmere. For larmende naboer er der ørepropper og til øjeblikke med afslapning er der en blomstrende te.

Tilbuddet er bredt, og vi har ladet os inspirere af mere praktiske ting, som eksempelvis en " regnfrakke i et rundt etui":regnfrakke-i-et-rundt-etui-bonus.html. Den gennemsigtige regnfrakke med hætte i one size er meget let, og kan genanvendes. Der medfølger et rundt plastik etui med logo og en krog, så du kan tilføje den til din rygsæk, håndtaske eller taske. Eller "hvide ankelsokker ":/sokker-1par-bonus.html med logo, som er idelle til hverdagsbrug.

Kvinder kender alt for got til det evige problem med hvor de skal gøre af deres håndtaske på en restaurant. Hvis du kender til det, så bør du helt sikkert vælge den elegante håndtaskeholder.

Og hvis du ikke ejer en e-reader, men foretrækker en god gammeldags papirbog, så vil du sætte pris på dette bogmærke mens du falder i søvn med en kølende maske efter en lang, hård dag.

Der er masser af vælge imellem, og vi udvider vores tilbud. Vi elsker at gøre dig glad med vores bonusgaver, og vi bliver med garanti aldrig trætte af det. Alt hvad du skal gøre er at vælge hvad du behøver nu. Og glem ikke: Hvis du vil have fingrene i nogen af de ting som er flere bonuspoint værd, så er alt du skal gøre at anbefale os til en ven ;)

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter