Login

Hvilke slags opløsninger findes der, og hvordan skal de behandles?

Når du bruger kontaktlinser er der sikkert mange ting som giver mening nu. Du ved hvilke kontaktlinser der passer dig, du har valgt et cool etui, men hvem kan finde rundt i alle opløsningerne på markedet? Der findes information der kan være et godt udgangspunkt, men hvis du ikke er sikker, så kontakt din optiker eller kontaktlinse udbyder.Medmindre du bruger daglinser, så er det et must at bruge en opløsning. Det er dog vigtigt, at vælge en opløsning der både passer til dine linser, men også til dine øjne.

En mulighed er peroxid opløsning":ordliste/peroxid-system.html uden konserveringsmidler, såsom AO SEPT Hydraglyde, som er baseret på den kemiske reaktion af hydrogen perioxid. Under reaktionen fjernes ophopninger og snavs fra kontaktlinserne, som er helt rengjorte efter bare et par timer med den kemiske reaktion. De bliver også fugtet på samme tid. Men husk altid at sikre, at den endu ikke neutraliserede opløsning ikke kommer i kontakt med dine øjne.

En betydelig gruppe af opløsninger er repræsenteret af alt-i en opløsninger, såsom mærkerne Renu MPS, OptiFree, Options Multi, Solocare aqua, Optosol eller Biotrue.

Biotrue er en nyudviklet opløsning fra Bausch & Lomb, som skaber det samme naturlige miljø som findes i øjet. Den disinficerer ikke kun, renser og bevarer kontaktlinser, men giver også det samme pH-niveau som ved sunde tårer.Den giver også fugt i lang tid, takket være den samme smørende komponent som findes i øjet, og den bevarer aktive proteiner som beskytter øjet mod bakterier.

Når du læggerlinserne i dit etui, så sørg for at komme nok opløsning i så det er helt gennemglødt.. Spar ikke penge på en opløsning, og sørg altid for at du har ekstra på lager.

Heldigvis er der massere af pakkestørrelser at vælge imellem: 60ml til rejsebrug eller en 360 ml til at have i skabet derhjemme.Små pakker er også praktiske når du prøver at finde ud af hvilken opløsning der er den bedste til dig. Undervurder ikke vigtigheden af at træffe det rette valg. Hvis linserne ikke får den rette pleje, kan der samles bundfald, der kan give øjenirritation, eller du kan endda ende med at få en bakterieinfektion. Vi skal være taknemmelige for at vi kan bruge kvalitets bløde linser med mange slags opløsninger uden at skulle koge dem som vores forældre gjorde.

☺ Længe leve opløsninger! ☺

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter