Login

Vores 5 foretrukne julegaveidéer til 2022

'Det er sæson for festlige sange, risalamande og selvfølgelig gaver. Uanset hvad du fejrer, så spred julehumøret i år ved at give dine kære noget særligt til dem, du holder af.

Se, hvorfor briller er det perfekte at give til alle på din ønskeliste. Bliv inspireret af vores fem yndlingsjulegaveidéer til denne festlige sæson nedenfor!

1. Briller med blåt lys

Mange af os vil lide af digital øjenbelastning denne vinter. Blå lysbriller er en enkel måde at forebygge irriterende tørre øjne, hovedpine og meget andet på.

De er stilfulde, praktiske og overkommelige. Hvad mere kan man ønske sig? De fås uden synskorrektion og er også den perfekte gave i sidste øjeblik til din yndlingskollega eller din madbudschauffør.

2. Solbriller

Solbriller er ikke kun en klassisk statement-accessory, men de er også praktiske og beskytter mod UV-stråler, der forårsager skader selv i de mørkere vintermåneder.

Solbriller er den ideelle gave, der kan bruges overalt og på alle tider af året. De findes i et bredt udvalg af farver og modeller, der passer til ethvert budget og enhver stil. Gør deres dag lysere med kvalitetsbriller.

3. Briller på recept

Ligesom alle andre går briller igennem meget i løbet af et år. Hjælp dine kære med at opgradere deres gamle briller til noget, de vil elske.

Brug Virtual Try-On-funktionen sammen, og overrask dem med dit valg fra deres favoritliste! Gør det klart, at du holder af dem med et par receptpligtige kvalitetsbriller.

4. Solbriller til børn

Børns øjne er særligt følsomme over for virkningerne af UV-stråler. Ikke alene er de et super sjovt tilbehør, men børnesolbriller er også et godt redskab til at lære børnene, at det er vigtigt at passe på øjnene.

Børn vil glæde sig over solbriller i perfekt størrelse. Forældre og voksne vil elske at vide, at de små i deres liv er beskyttet. Det er en win-win!

5. Gavekort

Og hvis du stadig ikke ved, hvilken gave du skal give dem i denne juletid, så send dem et Lentiamo gavekort, og du kan være helt rolig i vished om, at de får præcis det, de ønsker sig. Gavekort kan bruges til at købe alle de produkter, som en person kan ønske sig eller have brug for.

De er også nemme at sende! Du skal blot vælge det ønskede kuponbeløb, tilføje en personlig besked og sende kuponen til dig selv eller direkte til modtageren.

Afsluttende tanker fra Lentiamo

Det er ingen hemmelighed, at juleindkøb kan være tidskrævende. Vi håber, at denne guide har været informativ og har taget noget af stressen ud af dine gaveindkøb i år. Glædelig jul fra Lentiamo!

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter