Login

Hvorfor købe linser på nettet?

Ung, gammel, nybegyndere eller øvede. Kontaktlinser tilbydes over Internettet af både ukendte og pålidelige butikker. Du kan få dine linser uden synsprøve, købet er ikke bundet af faste regler og ingen licens. Hvor skal man starte, når man gerne vil handle linser over nettet?

En synsprøve hos en kontaktlinsespecialist er altid det første.

„Jeg er træt af synsprøver og ventetider, jeg vil bare gerne bestille linser og væske over internettet og så finder jeg selv ud af, hvordan det virker. Jeg kender jo mine styrker, og Youtube er fyldt med videoer om kontaktlinser.“

Har du haft samme tanker? Så tager du fejl. At skifte brillerne ud med kontaktlinser er en beslutning som bør tages sammen med en øjenlæge eller optiker. Du har kun ét par øjne og hvis der skulle ske noget med dem, er skaden sket. Styrken i dine briller og linser kan ligeledes afvige. En kontaktlinsespecialist (øjenlæge eller optiker) er også den eneste, som kan måle kurven på din hornhinde, hvilken er en vigtig information du skal bruge. Her kan du altså hverken bruge apoteket eller internettet.

Jeg har været hos en specialist, har en gyldig synsprøve – hvad så nu?

Der er masser af e-shops, som forhandler kontaktlinser over Internettet. Vær opmærksom på, at ikke alle billige netbutikker er lig med en god handel. Især når der er tale om forudbetaling. Der findes mange fora, hvor forbrugere diskutterer om, hvordan de kan få penge tilbage fra falske virksomheder.

Vores råd: Køb kontaktlinser fra netbutikker som er godkendt af en velkendt prissammenligningsside (fx pricerunner.dk). Med leverance til 11 Europæiske lande og som den største netbutik med kontaktlinser i Tjekkiet og tredjestørst i Tyskland, anbefaler vi, at du handler hos os.

Hvad får du ved at handle hos os?

Gaver, fede kampagner og rabatter og dedikeret kundeservice.

Vi har omkring 2.000.000 linser på lager. De sidste fem år har vi givet over 500.000 gaver væk. Størstedelen af vores kunder ville anbefale os til deres venner og familie. Disse er blot få grunde til, at du bør handle kontaktlinser hos os – og vende tilbage.

Nok gode grunde til at handle hos os, synes du ikke? Du kan starte lige her:

www.lentiamo.dk

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter