Sommer solbriller på udsalg!

Login

Årlige eller månedlige linser? Vælg det bedste for dig

På et tidspunkt har alle, der bruger kontaktlinser, været nødt til at vælge mellem alle de forskellige typer kontaktlinser, der findes på markedet, uanset om det er efter producent eller mærke, efter materiale eller anbefalet bæretid. Så hvad er bedst: skal du vælge årlige eller månedlige kontaktlinser, og får årlige kontaktlinser gode anmeldelser?

I dette nye Lentiamo-indlæg vil vi i detaljer forklare fordelene ved både årlige og månedlige linser, så du kan beslutte, hvad der er mest praktisk for dig ud fra kriterierne. Læs videre og find ud af, om årlige eller månedlige kontaktlinser er mere nyttige for dig!

Læs og vælge mellem årlige eller månedlige linser

Som navnet antyder, har månedlige kontaktlinser en anslået og anbefalet brugstid på ca. 30 dage. Det betyder, at du skal passe ordentligt på dem i denne periode, så de ikke forringes eller beskadiges af eventuel kontakt med eksterne stoffer.

Den største forskel mellem månedlige og årlige linser er, at årlige linser kan bruges i op til 365 dage. Selvfølgelig kræver korrekt pleje af årslinser en forpligtelse til god pleje og hygiejnepraksis i en længere periode. Overvej, hvad der bedst passer til dine behov.   

Hav altid kontaktlinseopløsning og kontaktlinseetuier ved hånden til opbevaring, når du fjerner dine kontaktlinser. Det sikrer, at de forbliver sikkert uden for dine øjne.

Contact lens and contact lens case

Fordele ved månedslinser

 • De giver dig mulighed for at spare penge i forhold til prisen på daglige kontaktlinser (hvis du også tager højde for prisen på væske og etui)!
 • Du vil kunne bestille linser, der holder i lang tid, og du vil ikke skulle være på udkig efter kontaktlinser ofte.
 • Mange øjenlæger anbefaler disse kontaktlinser til deres patienter, og ekspertgodkendelse er en god ting at have.

Årlige kontaktlinser: holdninger og fordele

 • Når du skal vælge mellem årlige eller månedlige kontaktlinser, bør de, der er på udkig efter større styrke og holdbarhed, vælge de længerevarende årlige linser på grund af deres egenskaber og de materialer, de er fremstillet af.
 • De er mere stive og er designet med henblik på høj iltgennemtrængelighed, hvilket er absolut nødvendigt for at holde øjnene i deres bedste tilstand og forhindre irritation eller udtørring.
 • De anbefales normalt af eksperter til personer med høje dioptriværdier.

Køb månedlige kontaktlinser - gør det komfortabelt med Lentiamo

Har du allerede taget en beslutning mellem års- eller månedslinser? Som du har set, anbefales begge stærkt, så dit valg vil være ret vellykket i begge tilfælde.

Køb dine briller hjemmefra med Lentiamo, den førende onlineoptiker på markedet. Vi tilbyder mere overkommelige priser end dem, du finder hos almindelige optikere, og alle tilbydes på baggrund af de højeste kvalitetsstandarder. For når det handler om at passe på din visuelle sundhed, er der ingen ekstra risici, der er værd at tage.

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

  Ingen spørgsmål

  * Skal udfyldes

  Bedst sælgende produkter