Udsalg af solbriller efter sommeren! Op til 48% rabat!

Login

Lentiamo make-up konkurrence 2018

Den største make-up konkurrence til halloween 2018 starter d. 10 september, og slutter d. 31 oktober. Vi er på udkig efter de mest kreative transformationer.

Deltag, og vind følgende:

 • 1. plads = 1,000 euro
 • 2. plads= 500 euro
 • 3. plads = 250 euro

Konkurrencen løber over to runder. Nedenfor kan du finde mere information om hvordan du deltager.

Første runde

Konkurrencen starter d. 10 september, og indtil d. 23 september kan enhver tilmelde sig ved at kreere enhver form for make-up maske. Det behøver ikke at være med et halloween- tema, men det vil dog være at foretrække. Alle kan deltage i konkurrencen ved ganske enkelt at uploade deres maske/make-up på deres offentlige Instagram-konto, og bruge følgende hashtag: #LentiamoAwards og @lentiamo. Hvis du har en video på din Youtube-kanal kan du også deltage med den ved at bruge de samme hashtags og/eller nævne os, og sende os linket.

Lentiamos dommerpanel udvælger ti finalister, som går videre til anden runde.

Anden runde

Mellem d.1 oktober til d. 8 oktober, kan de deltagere som er gået videre til top ti skabe et hvilket som helst make-up look med farvede eller skøre kontaktlinser. Det kan både være som video eller et billede, som sendes til os senest d. 8 oktober, 2018. Her vil tusindvis kunne klikke og stemme på deres favorit. Udvælglesen af de tre vindere sker udfra hvor mange stemmer de har fået, og vil finde sted d. 31 oktober, 2018.

Der er også en gevisnt til dine følgere, da hver person som stemmer modtager en rabatkupon på 15%, som kan bruges ved bestilling af skøre linser på vores e-shop.

Tidslinje for konkurrencen

Schedule Lentiamo Awards

Betingelser og vilkår:
========

 • Konkurrencen afholdes af Lentiamo, og de tilknyttede hjemmesider, på Facebook og Instagram, og er ikke sponsoreret af Facebook eller Instagram på nogen måde.
 • Konkurrencen starter d. 10 september, og slutter d. 31 oktober.
 • Vinderen offentliggøres indenfor tre arbejdsdage.
 • De vindende forslag bedømmes for originalitet, kreativitet, og brugernes stemmer.
 • Kun en stemme pr. IP- adresse er tilladt.
 • Billeder/videoer bedømmes udfra hvor godt de viser dit kunstneriske talent, præsentation, samt kvaliteten af billedet/videoen.
 • Deltagere bibeholder rettighederne til deres indsendte materialer, men ved at deltage giver deltagere tilladelse til at the Promoter- en verdensomspændnede evig tilladelse uden royalties, kan redigere, offentliggøre og bruge ethvert bidrag i ethvert medie til omtale og nyhedsformål. The Promoter forbeholder sig retten til at offetnliggøre bidrag, (inklusive dele af bidrag), selv om offentliggørelsen ikke nødvendigvis betyder at deltageren har vundet en præmie.
 • Deltagere skal være mindst 18 år for at deltage i konkurrencen.
 • Stemmere får automatisk en rabatkupon på 15% til farvede kontaktlinser.
 • Arrangøren forbeholder sig retten til at afslutte konkurrencen uden forudgående varsel, og uden at give en begrundelse. Dette gælder særligt grunde der ville afbryde eller forhinde den planlagte lodtrækning.
 • Vinderne modtager præmien via bankoverførsel. Det er derfor nødvendigt at give os dine bankoplysninger, såfremt du vinder.
 • Konkurrencen administeres af Lentiamo s.r.o., og afholdes i 15 forskellige lande samtidig. Der vil dog kun være tre vindere samlet fra alle lande.
 • Pengepræmierne er i euro, men hvis vinderne anvender en anden valuta i deres land, sendes det tilsvarende beløb.
Lentiamo ønsker dig held og lykke. #LentiamoAwards


Last update: 28.11.2018

Og nu vil vi gerne præsentere de tre vindere fra vores LentiamoAwards 2018 konkurrence, og ønske hjertelig tillykke til:

 1. plads: @chaokomaker fra Spanien
 2. plads: @mirellamareva fra Bulgarien
 3. plads: @denuuusik fra Slovakiet

En kæmpe tak til alleder deltog, til dem der stemte, og tak for hjælpen med at gøre denne konkurrence til en succes. Hold øje med vores nye konkurrence næste år.

Lentiamo Awards Winners

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

  Ingen spørgsmål

  * Skal udfyldes

  Bedst sælgende produkter