Login

Mød vores grafiske designer, Georgina Garrigan

Mød vores grafiske designer, Georgina Garrigan. Hun kommer fra Irland, men begyndte at arbejde i Prag i oktober 2017.Hendes tegnefærdigheder er fantastiske, hun laver god mad, kan lide at dyrke yoga, og hele tiden forbedre sig. Og når hun er i humør til det, kan hun tegne uden pauser – en ny tegning hver dag. Ville du ikke gerne have en som hende i dit team? Det er desværre for sent. Georgina er allerede i vores team!

Fem spørgsmål til Georgina:

==================

Du er fra Dublin. Hvordan endte en grafisk designer fra Dublin med at arbejde i Tjekkiet? Hvordan fandt du jobbet i vores virksomhed?

Jeg har altid været interesseret i muligheden for at arbejde i udlandet, og opleve hvordan det er at leve i en anden kultur. Jeg mener, at det er vigtigt for mig, at udvide mit verdenssyn, og komme væk fra de vante omgivelser derhjemme for en stund, (især mens jeg stadig er ung, og ikke har så meget ansvar). Min kæreste er også fra Slovakiet, og han er netop begyndt på en kandidatuddannelse i Prag, så jeg besluttede at flytte til Prag for at være sammen med ham. Jeg fandt jobbet hos Maternia online på en jobsøgningsside. Det virkede til at være en attraktiv jobbeskrivelse, så jeg søgte, og håbede på det bedste :)

Hvordan ser en gennemsnitlig arbejdsdag ud for en grafisk designer hos Maternia ?

For at være ærlig, så er der ingen ‘gennemsnitlig’ dag. Hver dag er forskellig, og da jeg er den eneste in-house grafiske designer arbejder jeg på en bred vifte af opgaver. For eksempel kan jeg den ene dag arbejde på en serie digitale illustrationer til virksomhedens blog, og en anden dag kan jeg redigere billeder til posts på de sociale medier, eller lave ekstramateriale til hjemmesideopdateringer. Jeg kommer også til at være mere involveret i videoredigering og animering i fremtiden, så det er en stilling med varierede arbejdsopgaver.

Du har kun boet i Tjekkiet i kort tid, siden oktober 2017. Hvordan er tjekkerne forskellige fra irerne, hvis det er det?

I løbet af mine første par måneder her, arbejdede jeg hjemmefra, så jeg mødte ikke mange tjekkere. I det nye år er jeg dog begyndte at være mere social i Prag, og har ikke bemærket så mange forskelle. Tjekkerne er en smule mere reserverede ved første øjekast, men så snart du begynder at tale med dem er de stort set venlige og imødekommende. Prag lader også til at være meget multikulturel, hvilket Dublin også er.

Hvad er dine hobbier? Jeg ved at du dyrker yoga, træner i fitnesscenter, og at du kan lide at lave vegetarmad. Hvad kan du ellers lide at lave?

Foruden fitness og god mad, så kan jeg rigtig godt lide at tegne og lave illustrationer i min fritid. Jeg prøver altid at forbedre mig, og jeg synes at det virkelig komplimenterer mine færdigheder som grafisk designer. Fra juni 2016 – juni 2017 deltog jeg for eksempel i en #draweveryday udfordring. (Jeg tegnede hver dag i et år, og postede det online). Det var helt sikkert en stor udfordring, men det hjalp mig virkelig med at opdage min stil som illustrator, og jeg beviste for mig selv at jeg kan alt hvad jeg sætter mig for. Alle tegningerne kan ses på min Instragramprofil under navnet @gg_creative.

Et obligatorisk spørgsmål til sidst: Hvad vil du gerne sige til vores kunder?

Hvis du er på udkig efter et pålideligt sted hvor du kan bestille linser online, så vil jeg helt klart anbefale at du køber dem hos Maternia. Teamet bag virksomheden er venligt, hårdarbejdende, og virkelig interesserede i kundeoplevelserne online. Hvis du har nogle spørgsmål eller problemer, så er de klar til at hjælpe dig så hurtigt som muligt.

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter