Login

Nye produkter i vores e-shop

Vi har fået nye produkter i vores e-shop i oktober.Vi har bl.a. fået fremstillet en linsevæske,udvidet vores udvalg af solbriller til børn, og tilføjet nye kontaktlinser med avanceret teknologi. Læs videre for mere information.Solunate Multi-Purpose 400 ml

Solunate Multi-Purpose 400 ml

For første gang nogensinde har vi tilføjet en alsidig linsevæske der er fremstillet helt eksklusivt til os efter vores specifikationer. Det er meget mere end bare en klassisk linsevæske. Den er afbalanceret, den minimerer øjenirritation, og garanterer fugtgivning hele dagen, takket være indholdet af hyaloronisk syre. Derudover holder den længere. For prisen for en 360 ml linsevæske får du en der er 40 ml større.

Mere information om Solunate Multi-Purpose 400 ml

Lens Plus OcuPure 360 ml

Lens Plus OcuPure 360 ml

Hvis du har følsomme øjne vil du sætte pris på denne basale saltvandslinsevæske. Dens pH- niveau er næsten det samme som tårers, hvilket betyder at øjnene vil være mindre irriterede. Den er hovedsagligt beregnet til skylning af linserne efter brug af peroxid-linsevæsker. En flaske kan holde i op til halvanden måned.

Mere information om Lens Plus OcuPure 360 ml

Elle6 (30 linser)

Elle6 (30 linser)

Disse særlige endagslinser fra MARSHAL reducerer symptomerne på tørre øjne syndromet, hvad end det skyldes. De garanterer optimalt syn takket være tre forskellige fugtgivende midler-selv under graviditet, menstruation eller ved overgangsalder.

Mere information om Elle6 (30 linser)Miru 1 month Multifocal (6 linser)

Miru 1 month Multifocal (6 linser)

Superglat overflade, bedre antibakterielle egenskaber, og førsteklasse fugtningsevne. NanoGloss teknologien, som er anvendt ved disse nye kontaktlinser fra Miru, giver fordele til alle. De bedste blandt multifokale linser. Du vil sætte pris på synsskarpheden ved alle afstande.

Mere information om Miru 1 month Multifocal (6 linser)Coloured Air Optix Colors kontaktlinser i tre nye farver

Coloured Air Optix Colors kontaktlinser i tre nye farver

Vil du gerne have en ny øjenfarve hver af ugens dage? Med Air Optix Colors farvede kontaktlinser er det nu nemmere end aldrig før. Udvalget af farver er nu større end nogensinde før. Vi har tilføjet tre nye til de nuværende ni: Turquiose, Amethyst og True Saphire.

Mere information om Air Optix Colors

Solbriller til børn

Solbriller til børn

Vi udvider vores udvalg: Ray-Ban og Polaroid, to af de mest populære solbrillemærker findes nu også til børn. I øjeblikket kan du vælge imellem 24 modeller i alle slags farver og former. Prøv de valgte modeller on-line med vores virtuelle spejlapplikation.

Expressions Colors (1 linse)

Expressions Colors (1 linse)

Disse farvede linser er et godt valg til særlige lejligheder. Du får en naturligt look med en særlig proces, hvor der i tre trin sker en gradvis farvning. De findes både med og uden recept i syv forskellige farver.

Mere information om Expressions Colors en Expressions Colors – uden styrke

Beauty Gold (2 linser)

Beauty Gold (2 linser)

Disse kontaktlinser uden recept med en særlig guldtoning er ikke gængse farvede linser. De giver en gylden ring på dine øjne rundt om hornhinden, så de ser større og mere forførende ud.

Mere information om Beauty Gold (2 linser)

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter