Login

Opløsninger og øjendråber uden konserveringsmidler? Det har vi

**Undgår du e-numre i fødevarer? Hvad med tilsætningsstoffer i kosmetik og i øjendråber? Har du nogensinde tænkt over, at der i en opløsning til linser kan være kemiske stoffer eller allergener, som kan havne i kroppen? ** Hvis du vil undgå dem, så læs videre.

Vi er glade når du vender tilbage til os for at købe produkter, som du foretrækker grundet kvaliteten og prisen. For at du ikke skal købe ‘katten i sækken’ er vi begyndt på at skrive indholdsfortegnelsen til opløsningerne til linserne og til øjendråberne, især indholdet af konserveringsmidler. Vi har derfor en særlig kategori med opløsninger til linser helt UDEN konserveringsmidler.

Man kan sige, at der er uanede muligheder for opløsninger til linser. En stor gruppe er peroxidopløsninger. Hvis du leder efter sådan en, så se på vores e-shop. Deres store fordel er deres evne til perfekt at rense og desinficere kontaktlinser. I løbet af den tid, som linsen er i opløsningen, opstår der en relativ kompliceret kemisk reaktion, hvorved forskellige trusler mod øjet fjernes som er blevet ophobet på linsen i løbet af dagen. Det er dog vigtigt at overholde fremgangsmåden. Linserne kan du lade blive i opløsningen i seks timer.Peroxid, som ikker er blevet helt neutraliseret, svir ufatteligt i øjnene. Så pas på med det! Dine linser bliver ikke rengjort korrekt, og oven i købet kan sådan et ubehag ødelægge humøret hele dagen.

Vil du vide hvilke af de lovede opløsninger der er uden konservringsmidler? Her har du dem: De er peroxid opløsninger fra Ao Sept, opløsningen fra EasySept HYDRO+, eller f.eks. Eyeye MonoSept.

Og hvilke øjendråber uden konserveringsmidler har vi? Der findes mange, så vi præsenterer nogle udvalgte. På vores hjemmeside kan du inden længe finde en kategori kun til øjendråber uden konserveringsmidler. Der findes f.eks. de foretrukne fra HYLO-CARE, HYLO-COMOD, Cationorm, Hyal-Drop multi, eller f.eks. Artelac UNO.

Hvis du går op i om der er konserveringsmidler i eller ej, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig meget gerne med at vælge de rette produkter til dine øjne og dine linser. Hvad enten du forsøger at leve økologisk eller bare vil prøve noget nyt, er disse opløsninger og dråber det rette valg. Og hvis du har venner og bekendte samt familie, som også kunne have intresse i dette, så del denne artikel med dem.

Lentiamo.dk

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter