Login

3 trendy looks til årets halloweenfest

Har du allerede forberedt det kostume, som du vil overraske dine venner med til årets halloweenfest?

Selv om halloween først er d. 31 oktober, er det ikke for tidligt allerede nu at samle inspiration, da det ikke er nemt at gennemtænke hver en detalje.

Og med kostumet er det sædvanligvis ikke kun den geniale idé, men også netop i detlajerne, at magien opstår, såsom skør kontaktlinser som vil ophøje dit look til perfektion.

Corpse Bride

En død brud til en halloweenfest er ikke en ny udklædning, tværtimod har den længe været en af de mest populærekostumer de sidste par år.

I år kan du dog forbedre den med effektive detaljer, så som helfarvede øjne. De dækker hele den synlige del af øjet, inklusive den hvide del, og takket være dette, er der ingen som overser dig til festen.

De dækker hele den synlige del af øjet, inklusive den hvide del, og takket være dette, er der ingen som overser dig til festen.Prøv 28 motiver af ColourVue Sclera Full Eye Lens 22 mm.

Photo @princessmorganb & shot by @blind7photography

Stephen King’s “IT”

Efter den nylige præmiere på Stephen King’s “IT”,kan man godt regne med at hittet til årets halowwenfester bliver klovnemasker.

De har en fordel: Du behøver ikke at tjekke din make-up i løbet af aftenen, da et mere udtværet look virker mere skræmmende:)

Glem dog ikke at give klovnen et skingrende udseende med linser, der skiller sig ud.

Til en rød, hvid og sort make-up passer de levende blue shade FUN farvede kontaktlinser.

Disse linser holder et helt år for bare 129 kr..

Photo Lacey Noel

Den tradtionelle mexikanske „Día de Muertos“

Hvem ved, om det skyldes åbningsscenen med bondagen “Spectre”, men masker som er inspireret af den mexicanske traditionelle fejring af “Día de Muertos” er i de sidste par år blevet populære verden over.

Den vigtigste del af sådan et kostume er en gennemarbejdet make-up, som ved hjælp af skygger og sorte konturer skal give fornemmelsen af et skelet.

Det dødbringende udseende fuldendes med gule Cateye Crazy Lens by ColourVUE for just 186 kr..

Photo Lacey Noel


Farvede and skøre kontakt linser findes med og uden recept.

Grundet dækningen af hele øjet, anbefales det ikke at man kører bil med farvede linser, og de er heller ikke egnede til brug hele dagen. Derfor: Påfør dem inden festen, og tag dem ud efter festen:)

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter