Nyd fri fragt frem til d. 28 maj - gælder for alle ordre på linser, solbriller, briller!

Login

Sådan finder du falske solbriller - VOL. 5 Persol

Per sol – ‘for solen’ på italiensk.Et af de mest legendariske solbrillemærker i italiensk design.Designerne hosPersolhar specialiseret sig i solbriller i top kvalitet i over hundrede år – disse berømte solbriller bæres af berømtheder som Jack Nicholson, George Clooney og Julia Roberts.

Men ikke alle Persol solbriller er originale. Mange forfalskninger cirkulerer. Læs videre for at finde ud af, hvorfor det kan være farligt for dine øjne.

Er det farligt for mine øjne at bære falske Persol-solbriller?

Hvad mange af os ikke ved, er det falske solbriller er meget skadelige for vores øjne. Linserne tilbyder ringe eller ingen UV-beskyttelse, materialerne er billige og lette at bryde. Og til sidst betaler vi en høj pris for billige falske solbriller.

Derfor beder vi dig om at tænke på dit eget helbred og holde dig væk fra falske solbriller. Vi viser dig, hvordan du gør dette i vores serie “Sådan finder du falske solbriller”. I seks artikler lærer du, hvordan man let kan skelne mellem forfalskningO­akley, Prada, Chanel, Carrera or Dolce & Gabbana fakesog de originale brandmærke solbriller.2 tips on how to spot fake Persol sunglasses

For at beskytte vores øjne har vi sammensat to tip, der hjælper dig med at undgå at købe falske og potentielt skadelige briller.

1. Check the metal arrow

For at beskytte vores øjne har vi sammensat to tip, der hjælper dig med at undgå at købe falske og potentielt skadelige briller.
Persol

2. Check the arms

En anden vigtig funktion er Meflecto-systemets to metal strimler på hver arm – hvis de ser ud som om de er limet på, er det næsten helt sikkert en falsk.

Kan du lide denne artikel? Del den med dine venner.

Leonie er leder af indholdet hos Lentiamo. Hun undersøger medicinsk indhold, diskuterer komplekse spørgsmål med vores optikere og skaber uddannelsesmæssige tekster til vores blog, ordliste og forskellige guider. Hendes specialitet er at gøre komplekse oftalmologiske problemer forståelige.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter