TRUSTPILOT 8.9/10.00

Login

LentiamoAwards 2018: Vinderne

Kære lentiamers,

Som du måske har lagt mærke til, så har vi kørt en make-up konkurrence til halloween 2018. Konkurrencen bestod af to runder. I den første runde kunne alle deltage ved at kreare en hvilken som helst make-up maske, og tilmelde sig konkurrencen ved at uploade deres maske/make-up på den offentlige Instagram-konto. Her kan du se alle de kreative bidrag på Instagram.

Vi udvalgte derefter vores TOP 10+1 vindere, som gik videre til anden runde. Vores deltagere havde i denne runde mulighed for at kreaere en anden make-up med farvede/skøre linser. Fra d. 9 oktober, 2018 kunne tusindvis af mennesker klikke og stemme på deres favorit. Udvælgelsen af de tre vindere skete ifølge det antal stemmer som deltagerne modtog indtil d. 31 oktober, 2018.

Og nu vil vi gerne præsentere de tre vindere fra vores LentiamoAwards 2018 konkurrence, og ønske hjertelig tillykke til:

1. plads: @chaokomaker fra Spanien

2. plads: @mirellamareva fra Bulgarien

3. plads: @denuuusik fra Slovakiet

En kæmpe tak til alleder deltog, til dem der stemte, og tak for hjælpen med at gøre denne konkurrence til en succes. Hold øje med vores nye konkurrence næste år.Lentiamo Awards Winners

Kommentarer

Ingen spørgsmål

* Skal udfyldes

Gå ikke glip af nyhederne fra kontaktlinsernes verden.