+45 78 71 47 82

Bestil også via telefon:
(Man-Fre 8.00-15.30)

Login

Ray Ban Solbriller

Hvad gør Ray Ban Solbriller et godt valg for alle

Ray Ban Solbriller er en fantastisk tilføjelse til enhver garderobe, uanset din personlige stil eller alder. Ray Ban Solbriller er ikke alene kendt som ikoniske designerbriller, men de er også anerkendt for deres uovertrufne kvalitet og tydelige komfortniveau. Ray Bans tidløse design gør, regardless af de skiftende modetrends, at der altid vil være et par Ray Ban Solbriller, der passer perfekt til dig. Derudover tilbyder Ray Ban Solbriller omhyggeligt formuleret linseteknologi, så du får den ultimative synskvalitet og beskyttelse mod solens farlige UV-stråler, hvilket gør Ray Ban Solbriller til et godt valg for alle.

Hvad er de bedste egenskaber ved Ray Ban Solbriller

En af de bedste egenskaber ved Ray Ban Solbriller er deres overlegne kvalitet. Disse designerbriller er fremstillet med en uforlignelig præcision, og er designet til at modstå tidens tand. Ray Ban Solbriller er kendt for deres holdbarhed og komfort, de sidder korrekt på hovedet uden at stramme om nogen af ansigtets trykpunkter. Lige så vigtigt er det, at Ray Ban solbriller ikke går på kompromis med stilen. Uanset hvilken model du vælger, fra den cool aviators til den klassiske wayfarer, vil du opdage, at Ray Ban solbriller altid sætter prikken over i'et på dit outfit og lader din personlige stil skinne igennem.

Hvor kan man købe Ray Ban Solbriller

Du kan købe Ray Ban Solbriller hos Lentiamo. Som en autoriseret forhandler af Ray Ban Solbriller, har Lentiamo et bredt udvalg af disse designerbriller i forskellige stilarter og farver. Fra elegante businesslooks til afslappet weekendstil; Lentiamo har noget for alle. Endvidere tilbyder vi en problemfri shoppingoplevelse med hurtig leverance og gode returmuligheder, uanset hvor i verden du befinder dig. Køb dine Ray Ban Solbriller hos Lentiamo i dag, og oplev den forskel, disse designerbriller kan gøre for dit look

Kategori

Mærke

Glas typen

Form på stellet

Pris

Størrelse

  • Mærke

    Ray-Ban

Vis flere produkter

Det klare valg til dine øjne

Fordi vi har unikke fordele.

1 135 402 kontaktlinser på lager

Vi har mere end 1 million par kontaktlinser, som vi kan sende med det samme.

Gratis levering over 600kr.

Når din bestilling er lav kan du bruge GLS leveringsfirmaet for kun 39 kr.

Lave priser

Vi er en af de største sælgere i Europa, derfor har vi muligheden for at ofre interessante priser af produkterne.

 

Loyalitetsprogram

Fra din første bestilling du lave, kan du få bonus points som du kan bruge til gratis gaver.

365 dag garanti

Hvis din linserecept ændrer sig, kan vi garanterer at vi vil ændre de kontaktlinser som du har købt hos os.

Originale produkter

Vi sælger kun originalprodukter fra producenterne Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb og CooperVision.

 

Godkendt af vores kunder

Ud af 1849 er 93 % positive anmeldelser. Se udvalgte kundeanmeldelser.

Nemt at bestille og hurtig levering
Jeg har flere gange købt mine kontaktlinser hos Lentiamo og det fungere rigtig godt . Nem side at bestille på og hurtig levering .
Jeg blev ringet op, fordi de mente at jeg måske havde lavet en fejl ved bestilling af kontaktlinser. Sørme om ikke den ene linses styrke var forkert. Det rettede de og jeg modtog linserne 4 dage efter bestilling. Flot