Login

De bedste solbriller- trendguide forår/sommer 2018

Ray-Ban, Emporio Armani, Oakley, Gucci. Hvilke designersolbriller var de mest populære i 2017? Vi giver dig her de TOP 10 bedstsælgende modeller fra sidste år, så du kan blive inspireret.

Det er ikke noget tilfælde at de første otte pladser går til Ray-Ban. Dette mærke er et ikon på solbrillemarkedet, som tilbyder forskellige stilarter af stel, som er populære på tværs af generationer over hele verden. Det er næsten hundrede år siden deres solbriller så dagens lys, og med tiden er de blevet et must-have for Hollywoodstjernerne og for berømtheder generalt. Audrey Hepburn havde dem f.eks. på i Breakfast at Tiffany’s, de beskyttede Men in Black mod hukommelsestab, Tom Cruise bar dem i Top Gun, de spillede en rolle i Matrix, og selv James Bond kan lide dem. Det er intet under, at de også er vores kunders favorittilbehør.

Og her er listen med vores bedstsælgende modeller:

#1: Ray-Ban Erika RB 4171 622/8G 54

Erika- kollektionen er klassisk, men også unik. Unisex plastsolbrillerne i sort har en original og trendy nøglehulsbro med grå, forhøjede glas. Disse solbriller vil komplimentere en oval, firkantet eller trekantet ansigts- form. Du kan selvfølgelig finde dem blandt nye modeller i 2018 igen.

oval face

#2: Ray-Ban Erika RB 4171 865/13 54

Unisex plastsolbriller i brun med en original og trendy nøglehulsbro, og brune forhøjede glas. Disse solbriller vil komplimmentere en oval, firkantet og trekantet ansigsform.

oval face

#3: Ray-Ban Justin RB 4165 601/8G 54

Unisex plastsolbriller i mat sort med grå, forhøjede glas. Solbriller fra Justin- kollektionen har den klassiske Wayfarer -form med et lidt større stel. De vil komplimentere alle ansigsformer.

oval face

#4: Ray-Ban Erika RB 4171 600068 54

Stilfulde unisex solbriller med et rundt stel, og glas i kategori 3, hvilket er det mest almindelige som bruges om sommeren. De grå og pink glas har en rund form, og ser ekstravagante og interessante ud i kombination med metallet med tynde stænger. Solbrillerne komplimenterer en oval eller trekantet ansigtsform.

oval face

#5: Ray-Ban Round Metal RB 3447 001 50

Ikoniske solbriller fra den legendariske Round-kollektion. Disse stel er de næstpopulæreste efter Wayfarer. De runde, grønne glas med guldkombination i en magisk kombination. Solbrillerne komplimenterer en firkantet, oval og trekantet ansigtsform. Disse Ray-Ban solbriller var utroligt populære hos rockstjernerne i 60´erne.

oval face

#6: Ray-Ban Chris RB 4187 622/8G 54

Solbriller fra den innovative Chris-kollektion, som følger bag dette mærkes mest berømte modeller. De er fremstillet af mat plast i kombination af metalstænger og grå, forhøjede glas. Ekspetionelt stilfulde.De komplimenterer en firkantet, oval eller trekantet ansigstform.

oval face

#7: Ray-Ban RB 4147 710/51 60

Tidsløse solbriller med metaldetaljer på stellene. De brune, forhøjde ovale glas komplimenterer stellet i skildpaddestil. Disse solbriller vil særligt komplimentere et firkantet og ovalt ansigt. En af de mest populære sommermodeller.

oval face

#8: Ray-Ban Jackie Ohh RB 4101 860/51 58

Formen på disse solbriller fra Jackie Ohh kollektionen er inspireret af 60´erne. Deres karakteristika er ømhed og luksus. Solbrillerne er fremstillet i plast i lilla og brun med brune, forhøjede glas. Disse solbriller komplimenterer særligt et firkantet eller et ovalt ansigt.

oval face

Armani og Gucci er placeret på de to sidste pladser:

#9: Emporio Armani EA 4033 5229/T3 56

Designersolbriller fra kollektionen fra Emporio Armani er et luksuriøst, kvalitets- og stilfuldt tilbehør og også pålidelig beskyttelse til dine øjne. Solbrillerne i grå og sort plast er hovedsageligt designet til mænd, og er enkle og elegante. Solbrillerne komplimenterer næsten alle ansigsformer, men de passer særligt godt til et rundt ansigt.

oval face

#10: Gucci GG 4250/N/S (J5G/ED)

Trendy damesolbriller fra GUCCI med gyldne metalstel, brune, forhøjede glas og dekorative detaljer påstængerne. De er elegante og stilfulde, og vil mest komplimentere et hjerteformet ansigt.

oval face

Valgte du en anden model? Se hele vores udvalg på vores e-shop. Hvis du ikke ved hvilket stel du skal vælge, så få inspiration i vores guide.

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter