Login

Solbriller til maend

Hvad er de mest populære solbriller til mænd?

Selvom det siges, at mænd ikke er særlig interesseret i mode-tilbehør, men når det kommer til solbriller ser det ud som om de er mere opmærksomme. De vælger normalt de mest effektive modeller af solbriller for at sikre, at deres øjne er beskyttet modskadelige virkninger af ultraviolet lys.

Når du har taget det rigtige valg med hensyn til kvalitet, bliver du nødt til at fokusere på det æstetiske aspekt af produkterne. De fleste mænd vælger solbriller, de kan have på forskellige tøj, men tager også formen på ders ansigt i betragtning, når de ser efter de rigtige rammer.

Hvilke materialer bruges til at fremstille mænds solbriller?

De fleste af de mere overkommelige linser er lavet af plast. Der er også en mulighed for glaslinser, men det undgås normalt på grund af den øgede risiko for ridser. Den tredje mulighed er repræsenteret af de nyere polycarbonatlinser, der også har en god værdi for pengene-forholdet. Dette er den mest elastiske mulighed, idet prisen på disse solbriller er en af deres kvaliteter.

Hvad er fordelene ved plastlinser til mænds solbriller?

Plastlinser er en god mulighed, fordi de er mere praktiske og lettere at håndtere. Plastlinser er også meget modstandsdygtige over for slag og kan monteres på enhver ramme. Selvom de ikke er en del af den dyreste kategori af mænds solbriller, giver disse linser et godt beskyttelsesniveau mod de skadelige virkninger af ultraviolette stråler.

Er der specielle linser til mænds solbriller?

Da mange mænd elsker udendørs aktiviteter, er der linser, der har særlige funktioner til at undgå risikoen for kvæstelser.

Der er også solbriller til mænd, der antydes at blive båret under kørsel. De fleste af de specielle linser er polariserede og har således evnen til at blokere solens vandrette stråler. Af denne grund giver de et klart billede, og er fri for mangler og blænding ved kraftigt lys

Er der specielle rammer til mænds solbriller?

Der er forskellige materialer, der bruges til at fremstille rammer til overkommelige solbriller til mænd. Støbt plast er en af dem, som er et materiale, der især bruges til solbriller til atleter, da de giver en meget god beskyttelse.

Et andet materiale, der er populært for mænds solbriller, er celluloseacetat. Dets vigtigste fordele er holdbarhed, fleksibilitet og lethed, hvorpå det kan justeres. Celluloseacetat solbriller har en tendens til at være dyrere end plastik.

Kategori

Mærke

Glas typen

Form på stellet

Pris

Størrelse

  • Kategori

    Til mænd

Vis flere produkter

Det klare valg til dine øjne

Fordi vi har unikke fordele.

1 135 402 kontaktlinser på lager

Vi har mere end 1 million par kontaktlinser, som vi kan sende med det samme.

Gratis levering over 600kr.

Når din bestilling er lav kan du bruge GLS leveringsfirmaet for kun 39 kr.

Lave priser

Vi er en af de største sælgere i Europa, derfor har vi muligheden for at ofre interessante priser af produkterne.

 

Loyalitetsprogram

Fra din første bestilling du lave, kan du få bonus points som du kan bruge til gratis gaver.

365 dag garanti

Hvis din linserecept ændrer sig, kan vi garanterer at vi vil ændre de kontaktlinser som du har købt hos os.

Originale produkter

Vi sælger kun originalprodukter fra producenterne Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb og CooperVision.

 

Godkendt af vores kunder

Ud af 1849 er 93 % positive anmeldelser. Se udvalgte kundeanmeldelser.

Nemt at bestille og hurtig levering
Jeg har flere gange købt mine kontaktlinser hos Lentiamo og det fungere rigtig godt . Nem side at bestille på og hurtig levering .
Jeg blev ringet op, fordi de mente at jeg måske havde lavet en fejl ved bestilling af kontaktlinser. Sørme om ikke den ene linses styrke var forkert. Det rettede de og jeg modtog linserne 4 dage efter bestilling. Flot