Sommer solbriller på udsalg!

Login

Om os

Lentiamo er en gruppe af dedikerede eksperter som er entusiastiske omkring at give et klart valg af kontaktlinser, briller, solbriller og fremragende kundeservice.

Otto Wichterle opfandt kontaktlinsen i det tidligere Tjekkoslovakiet. Vores tilstedeværelse i Tjekkiet og i Danmark forbinder os til kontaktlinsens historie og dens fremtidige distribution.

Vi servicerede vores første kunde i 2008. I dag er vi blandt de største forhandlere af kontaktlinser briller, solbriller i Europa. Du kan finde os i 16 lande – Tjekkiet, Slovakiet, Østrig, Bulgarien, Tyskland, Schweiz, Italien, Storbritannien, Frankrig, Belgien, Danmark, Sverige, Spanien, Grækenland, Rumænien, og Holland

  • Bonus point så du kan vælge en gave allerede fra første ordre
  • Kundeservice med gratis telefon til dine spørgsmål, forslag og kommentarer
  • 365 dages ombytnings garanti med et års fantastisk garanti
  • Hurtig og effektiv levering – mere end 80 % af alle ordrer bliver sendt afsted samme dag

Det er kun fire af de mange grunde der er til, at det er så let som ingenting at handle hos os.

For at få mest muligt up-to-date information, anmeldelser, shopping tips, og gode råd fra kontaktlinsens, brillers, solbrillers verden, tilmeld dig vores regelmæssige nyhedsbrev, synes godt om os på Facebook, følg os på Twitter, og læs vores blog.

Vi er den største forhandler af kontaktlinser, briller, solbriller i Centraleuropa og en af de største i Europa. Dog glemmer vi aldrig hemmeligheden bag vores succes: det er jer, vores kunder, som styrer vores verden. Alt hvad vi gør, gør vi for jer. Takket være jer, har vi gennemført over en million ordrer de sidste ti år. Vi er her for jer. Vi vil opfylde ethvert ønske. Eller vi prøver i det mindste. Vi har lånt vores motto hos Hr. Bat’a: “Vores kunde – vores herre”. Bliv en af vores glade kunder og del vores glæde!

Mød vores team

Du er måske interesseret i