+45 78 71 47 82

Bestil også via telefon:
(Man-Fre 8.00-15.30)

Login

Vilkår og betingelser

Tak for besøget på Lentiamo.dk. Lentiamo.dk er en førende onlinebutik og informationsside for kontaktlinser og relaterede produkter. Hjemmesiden er designet til at give en praktisk, privat og informativ shopping oplevelse for forbrugerne, der vil købe kontaktlinser og relaterede produkter 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Lentiamo.dk ønsker at enhver besøgende på webstedet får et sikkert og behageligt besøg. Derfor har vi etableret følgende vilkår og betingelser, så vi ved, hvad vi kan forvente af hinanden. Ved at bruge sitet accepterer du at være bundet af vilkår fremsat heri. Vi kan til enhver tid foretage ændringer til hjemmesiden, disse vilkår og betingelser for brug af hjemmesiden eller de politikker og betingelser, der gælder for brug af hjemmesiden. Vi opfordrer dig til at gennemgå hjemmesiden og disse vilkår jævnligt for opdateringer eller ændringer. Din fortsatte adgang til hjemmesiden anses for at være din accept af disse ændringer. Denne kontrakt er personlig for dig og kan ikke overdrages til en anden person. Lentiamo.dk er firmanavnet på Lentiamo s.r.o. hjemsted Videnska 12, Nova Bystrice, 378 33 Tjekkiet. Lentiamo.dk ejes og drives af Lentiamo s.r.o. Ved at købe kontaktlinser på denne hjemmeside, vil du som kunde handle med Lentiamo s.r.o.

Generelle oplysninger

Lentiamo s.r.o.
Vídeňská 12 378 33
Nova Bystrice
Tjekkiet
Momsregistreringsnr: CZ 26104784
Tlf: 80 70 58 58
Email: info@lentiamo.dk
Etableringsår: 2008

Betaling

På lentiamo.dk kan der betales med: MasterCard VISA PayPal Der tages ikke gebyr ved betaling på lentiamo.dk.

Lentiamo.dk forbeholder sig ejerretten til det leverede produkt indtil kunden har opfyldt samtlige af sine forpligtelser overfor Lentiamo.dk. Hvis kunden ikke betaler til rette tid, har Lentiamo.dk ret til at overtage varen. I de tilfælde Lentiamo.dk har truffet beslutning om overtagelse, er kunden forpligtet til omgående at tilbagelevere leverede varer. I de tilfælde produktet ikke tilbageleveres til Lentiamo.dk, debiteres kunden omkostningen for behandling og administration forbundet med det enkelte ærinde.

Gyldig recept

Du bekræfter, at du har en gyldig recept for kontaktlinser. Du erklærer og garanterer ved at placere en ordre hos Lentiamo.dk, at dine oplysninger du indtaster er gyldige og sande, og matcher netop din recept som leveres af din optiker. Du bekræfter endvidere, at du vil forny din recept i nøje overensstemmelse med din optikers råd og vejledning. Du er indforstået med at Lentiamo.dk ikke vil opfylde din ordre, medmindre du har en gyldig recept. Vi anbefaler kraftigt et regelmæssig tjek, der foretages af en autoriseret læge for at sikre at velbefindende og kontinuitet i øjenenes sundhed. Du behøver ikke nødvendigvis at sende os din recept, men ved at acceptere de vilkår og betingelser, der er indeholdt heri, bekræfter du, at du har en gyldig recept der er inden for lovens rammer i Danmark. Du skal være mindst 16 år for at kunne købe linser hos os.

Fortrydelsesret

Ønsker du at returnere et produkt? Udfyld formularen så nøjagtigt som muligt, returneringformularen eller kontakte vores team via info@lentiamo.dk og vedlægge et billede af produktet.

I henhold til loven har kunder i EU og Storbritannien ret til at fortryde købet af en vare inden for 14 fra dagen efter den dag, hvor varen er leveret. Vi giver dig 30 dage til at returnere din ordre.

Du kan returnere alle produkter, som du har bestilt, og annullere aftalen uden at angive nogen grund til at gøre det, f.eks. inden for tredive (30) dage efter bekræftelsen af din ordre ("returperioden"). Perioden på 30 dage omfatter 14 dage til fortrydelse af aftalen og 14 dage til returnering af varerne til den erhvervsdrivende, og ingen af disse frister må være kortere end 14 dage.

Hvis du returnerer produkterne, er du forpligtet til at overholde kravene i vores returpolitik (nedenfor). Du skal returnere alle produkterne i den emballage, der kan sælges igen, som blev leveret sammen med dem. Mellem datoen for dit valg om at fortryde og den dato, hvor produktet returneres af dig til os, skal du bære al risiko for at opbevare produkterne sikkert og forsvarligt og uden tab eller beskadigelse.

Fortrydelsesretten, som nævnt ovenfor, gælder også for varer, der er blevet ændret efter forbrugerens ønsker eller til hans/hendes person (f.eks. for tilpassede receptpligtige briller, herunder linser), forbrugeren kan benytte sig af muligheden for at fortryde aftalen om køb af enhver type briller og købe varer, der er blevet ændret efter forbrugerens ønsker eller til hans/hendes person (for tilpassede receptpligtige briller, herunder linser) to gange om året og returnere sådanne varer inden for 30 dage i overensstemmelse med de betingelser, der er angivet i artiklen om fortrydelsesfrist i disse vilkår og betingelser. Sælgeren forbeholder sig ret til at nægte at hæve købsaftaler om køb af alle typer briller og om køb af varer, der er blevet ændret efter forbrugerens ønske eller til hans person, hvis forbrugeren hæver aftalen mere end to gange inden for et kalenderår. Desuden gælder fortrydelsesretten ikke, hvis forbrugeren har indgået en aftale om levering af varer i forseglet emballage, som forbrugeren har fjernet fra emballagen, og som af hygiejnemæssige årsager ikke kan returneres. Blisterpakningen, linseskrinet, flasken med opløsningsmiddel eller øjendråberne skal være uåbnet, og forseglingen må ikke være brudt. Bortset fra reklamationer kan kun ubeskadigede, emballerede varer returneres.

Lentiamo tilbyder en pengene-tilbage-garanti. Alle produkter kan returneres og refunderes fuldt ud. Leveringsomkostningerne kan ikke refunderes, medmindre fejlen skyldes os. Så betaler vi for leveringen.

Vi har udvidet returperioden til 30 dage for alle varer (inklusive kontaktlinser og receptbriller). Tidligere leverede vi 14 dage (som krævet ved lov). For uåbnede kontaktlinser bevarer vi den aktuelle returperiode på 365 dage.

Ved reklamation af et defekt produkt samt ved alle andre reklamationer kræver vi en kopi af beviset for brug af brillerne, solbrillerne eller kontaktlinserne eller en attest for en synsstyrkemåling fra en kvalificeret specialist (øjenlæge eller optiker), som ikke er ældre end 12 måneder. Sidstnævnte gælder især for krav vedrørende receptpligtige briller og kontaktlinser.

Fortrydelsesretten gælder som nævnt ovenfor for aftaler om produkter, der er blevet ændret i henhold til kundens ønsker eller til hans eller hendes person (for eksempel til briller, inklusiv linser, der er lavet efter individuelle forskrifter).

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal benytte returformularen enten via e-maill (returneringer@lentiamo.dk) eller telefon +45 78 71 47 82. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Alle bestillinger, der foretages i vores e-shop, skal svare til det almindelige behov for privat forbrug, både hvad angår antallet af produkter, der bestilles i en enkelt ordre, og hvad angår flere ordrer. Den erhvervsdrivende forbeholder sig især ret til at annullere en ordre i følgende tilfælde: problemer med varernes tilgængelighed, identifikation af køberen, købsprisen, størrelsen af og fremgangsmåderne i forbindelse med eventuelle rabatter eller andre tilbud, samt betalings- og leveringsmåder.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Du bedes ligeledes benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Formularen kan findes her samt i din ordrebekræftelse.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er taget i brug udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til til vores lager.

 • Godkend din returnering ved at udfylde returformularen 
 • Vores kundeservice opretter en returlabel til dig, som du modtager via e-mail.
 • Forbered din pakke, og påsæt returlabelen
 • Send varen tilbage til vores lager

Hvis dit krav er berettiget, har du ret til kompensation for de omkostninger, der er forbundet med udøvelsen af dine rettigheder i forbindelse med den mangelfulde ydelse, herunder leveringsomkostningerne (undtagen ekstra omkostninger, der opstår som følge af den leveringsmetode, du har valgt, og som er forskellig fra den billigste standardleveringsmetode, som vi tilbyder)

Reklamationsret

Udfyld formularen så nøjagtigt som muligt, klageformular eller kontakte vores team via info@lentiamo.dk og vedlægge et billede af produktet.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på lentiamo.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 • Godkend din reklamation ved at udfylde reklamationsformularer 
 • Vores kundeservice opretter en returlabel til dig, som du modtager via e-mail.
 • Forbered din pakke, og påsæt returlabelen
 • Send varen tilbage til vores lager

C. Særlige rettigheder og forpligtelser vedrørende specifikke varer 10.12 I tilfælde af afståelse fra kontrakten skal solbriller sendes tilbage til sælgers adresse i deres oprindelige stand, inklusive tilbehør såsom renseklud og etui, samt ubeskadiget indpakning, klistermærker, mærkater og ægthedsbeviset. For fuld refusion af købsprisen skal alle gaver og bonusprodukter købt med point, som er optjent ved købet, også returneres. Køber skal sikre, at solbrillerne bliver sikkert leveret. Solbriller skal returneres til afsenders adresse i passende indpakning for at forhindre skader. I tilfælde af, at solbrillerne eller etuiet/tilbehøret er beskadiget eller mangler, forbeholder sælger sig retten til kun at tilbyde delvis eller igen refusion, afhængig af omfanget af skaden, som evalueres af sælger.

60,7. I tilfælde af bestilling af receptbriller er det nødvendigt at betale den fulde pris for ordren på forhånd ved bankoverførsel, online med kort eller Paypal. 8.2. Vi er normalt i stand til at levere varer, der ikke er på lager inden for en uge. Vi leverer normalt receptbriller, der bestilles inden for 14 dage. Hvis forsendelsen i særlige tilfælde forsinkes, vil vi kontakte dig. 10.5.1. For at klage over et defekt produkt såvel som alle andre klager, har vi brug for en kopi af recept for kontaktlinser eller et synscertifikat fra en kvalificeret specialist (øjenlæge, optiker, øjenlæge) der ikke er ældre end 12 måneder. Betingelserne i afsnit A anvendes ved at sende varerne tilbage til vores adresse, beskrive manglen og vælge den rette anvendelse til manglen. 10.7 Sælgeren er ikke ansvarlig for normalt slid, manglende overholdelse af anvendelsesprincipperne, manglende overholdelse af principperne for brug til briller eller forkert rengøring. Sælgeren er ikke ansvarlig for mangler forårsaget af køberen. 10.12. Sælgeren er ansvarlig for defekter ved solbriller og briller med dioptri (herunder justeringer såsom hærdning, antireflex) i 24 måneder fra leveringsdatoen.. 13.14. Fortrydelsesretten, som nævnt ovenfor, opstår ikke i tilfælde af kontrakter om varer, der er ændret i henhold til forbrugerens ønsker eller for hans eller hendes person (f.eks. Til individuelt fremstillede receptbriller, inklusive linser). Fortrydelsesretten, som nævnt ovenfor, opstår ikke i tilfælde af kontrakter om for gamle varer. Endvidere opstår retten til at trække sig ud af kontrakten ikke, hvis forbrugeren har indgået en kontrakt om levering af varer i en forseglet pakke, som forbrugeren har fjernet fra pakken, og det af hygiejniske grunde ikke er muligt at returnere. Bortset fra klager kan kun intakte, emballerede kontaktlinser, linsevæsker, øjendråber og andre dioptriske produkter returneres.

10.5. Betingelser for angivelse af defekte varer 10.5.1.For at angive defekte varer, og alle andre reklamationer, har vi brug for en kopi af recepten (ikke ældre end 1 år). Betingelserne angivet i dette afsnit, punkt A. gælder stadig, d.v.s.at sende varerne tilbage til vores adresse med beskrivelse af defekterne, og valgrettigheder fra ansvar for mangler.

Udskiftning af kontaktlinser

Hvad gør du med en uåbnet pakke af kontaktlinser?
Hvis du vil have en udskiftning af uåbnede og ubeskadigede kontaktlinser, så send dem tilbage til os, og vi vil sende dig nye linser. Du betaler kun returlabel for forsendelsen af ​​varerne til os.

Briller på recept

Ligesom for kontaktlinser skal betaling med kort gennemføres, før ordren kan behandles, og en gyldig recept kræves for at fremstille linserne. Vi leverer normalt receptbriller, der er lavet på bestilling inden for 14 dage. Hvis forsendelsen i undtagelses tilfælde er forsinket, kontakter vi dig.

Farve og beskrivelse

Vi har gjort alt for at vise, så nøjagtigt som muligt, farverne på vores produkter, der vises på sitet. Men eftersom de faktiske farver du ser, afhænger af din skærm og andre forhold, kan vi ikke garantere, din skærms visning af enhver farve vil være nøjagtig. Vi har forsøgt at være så nøjagtige som muligt. Men vi kan ikke garantere, produktbeskrivelserne er 100% nøjagtige og fejlfrie. Hvis et produkt tilbudt af hjemmesiden ikke er som beskrevet, er din eneste mulighed at returnere produktet i ubrugt stand.

Forsendelser

Vi afsender de fleste ordre samme dag, hvis de er foretaget  inden kl. 13:45 med DHL, kl. 13:55 med GLS . Din bestilling vil blive leveret af General Logistics Systems (GLS) inden for 4 arbejdsdage eller DHL Express indenfor 1-2 arbejdsdag. Forsinkelser kan forekomme, hvis varen ikke er på lager. Disse informationer vi fremgå på hjemmesiden ved bestilling.

Lentiamo.dk forbeholder sig ret til at ændre leveringsfirma. Kunden vil ikke altid få besked om ændringen, men det er vores bedste hensigt.

Regelmæssig forsendelse

Lentiamos kunder har mulighed for at abonnere på almindelig forsendelse af kontaktlinser og andre øjenprodukter. Dette initiativ er ikke obligatorisk for kunden og garanterer en rabat i forhold til den standardpris, der vises på Lentiamo.dk, samt bedre tilgængelighed af de produkter, der er inkluderet i den regelmæssige forsendelse formular. Når kunden er tilmeldt, kan han til enhver tid opsige sin tilmelding til Regelmæssig forsendelse.

Gavekort

Du kan købe gavekort til en værdi af mellem 150 kr til 2400 kr på Lentiamos hjemmeside. Gavekort vil blive sendt elektronisk til dig efter købet. Kuponen kan udskrives.

Gavekort kan bruges til at købe alle varer fra det sortiment, som forhandleren tilbyder, undtagen ved køb af en anden kupon.

Gavekort er gyldig i et år (365 dage) fra købsdatoen. Kunden kan fortryde købsaftalen om køb af en gavekort i overensstemmelse med betingelserne for fortrydelse af aftalen, som er fastsat i disse generelle vilkår og betingelser.

Gavekort kan kun bruges én gang. Gavekort kan overdrages til en anden person. Gavekort kan indløses senest på den sidste gyldighedsdag..

Gavekortet kan ikke bruges til mere end ét køb. Gavekortet kan anvendes på varer til en lavere pris end værdien af gavekortet, men den resterende del af prisen returneres ikke til kunden. Gavekortet kan også anvendes til varer til en højere pris end værdien af gavekortet, men kunden er forpligtet til at betale prisforskellen.

Gavekort er ikke en del af vores bonusprogram (der vil ikke blive modtaget bonuspoint for køb af gavekort).

For at anvende gavekorten skal du indtaste koden (kode på 5 tegn, som du modtager på gavekorten pr. e-mail) i din indkøbskurv.

Gavekortet kan ikke bruges sammen med andre rabatter eller tilbudskoder.

Bonusordning

Ved køb af produkter på hjemmesiden opnås bonuspoint, som kan udveksles til bonusgaver. Følgende begrænsninger og vilkår gælder for bonussystemet:

 • Bonussystemet gælder kun for forbrugerne.
 • Indtjente bonuspoint skal bruges inden for et år.
 • Bonuspoint kan ikke håndhæves og er først og fremmest beregnet til privatkunderne. For virksomheder kan tilbuddet om bonusprogrammet blive væsentligt reduceret eller helt fjernet.

For mere detaljerede oplysninger, læs mere om hvordan bonus system virker.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)?

For at du kan indgå aftale med os på lentiamo.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Lentiamo s.r.o. og opbevares i ti år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og Lentiamo s.r.o. har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på lentiamo.dk er databeskyttelsesansvarlig, Lucie Evans.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til lentiamo.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Vi bruger spørgeskemaer pr. email for at sikre din tilfredshed med de leverede ydelser. Kort tid efter dit køb, vil du modtage et spørgeskema fra en evalueringstjeneste-udbyder, medmindre du fravælger det imens du bestiller. For at sende spørgeskemaer, evaluere feedback og analysere markedsposition, bruger vi en dataprocessor der administrerer bedømmelses service. Vi kan med henblik herpå, især sende oplysninger om de købte varer og din emailadresse. Denne procedure er tilladt på grund af vores legitime interesse i henhold til artikel 6 (1), (f), af GDPR

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice på e-mail info@lentiamo.dk eller på telefon 80 70 58 58. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Sygesikring Danmark

Det er muligt at få en del af kontaktlinseindkøbet dækket af Sygesikring Danmark. Vi giver dog ikke automatisk sygesikringen besked om købet. Kunden har mulighed for at skrive sit REG-nr. (policenummer), dvs. forsikringsnummeret, skal de selv sende fakturaen til Sygesikring Danmark for at få dækning. Vi kan sende fakturaen pr. e-mail eller bede kundeservice om at vedlægge den i ordren.

Ansvarsfraskrivelse

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle fejl du har foretaget, mens du afgiver din bestilling. Varerne forbliver ejendom af sælger indtil varen og betaling er blevet betalt fuldt ud af køber. Når du er færdig med den ordreseddel, giver du samtykke og accepterer, at du er den ansvarlige for ordren og accepterer at betale alle gebyrer gennem hjemmesiden. Vi forbeholder os ret i beslutninger om at debitere dit kreditkort, hvis vi har sendt dig en ordre, og fakturaen ikke betales inden for en rimelig tid. Vi har ret til at revidere og ændre disse vilkår og betingelser, når vi vurderer det nødvendigt. Vi er ikke bundet af dit tilbud / køb, hvis der er en fejl i en annonce eller priser til rådighed på hjemmesiden. Under sådanne omstændigheder vil tilbuddet om købet blive tilbagekaldt. Når udførelsen af ​​forventet levering ikke efterleves eller under andre omstændigheder, der hindrer udførelsen fra køb til modtagelse af dine varer, vil vi ikke være ansvarlige (dette kan enten være ukontrollerbare omstændigheder eller andre fejl) for, hvad der er blevet nævnt her. Dog vil vi forsøge at rette op på sådanne begivenheder til den bedste evne. Leveringen af ​​produktet vil være målrettet til dine behov, og at du vil erkende og acceptere de tilknyttede omkostninger til befordring, hvis nogen skulle forekomme. I accepten er også, at ansvaret for levering straks overført fra sælger til køber, når pakken har forladt os. Hvis en leveringsdato ikke er på listen, vil vi forsøge at opfylde ordrer inden for 21 arbejdsdage. Eventuelle tvister rettet Lentiamo s.r.o. vil være underlagt tjekkisk lov. Vi tager forholdsregler for at beskytte personlige oplysninger, du har givet på denne hjemmeside. Vi kan ikke tage noget ansvar for uautoriseret tyveri eller data, der anvendes til dit tab.

Andre e-mails

Ved accept af vores vilkår og betingelser accepterer du ligeledes at modtage e-mails fra os vedrørende din ordre. Disse e-mails omhandler status på din ordre, betaling, forsendelse eller særlig henvendelse fra Lentiamo kundeservice. Disse e-mails finder vi nødvendige for at kunne holde dig opdateret omkring din ordre.

Cookies

Vi, ligesom vores tredjeparter, der leverer indhold, reklame eller andre funktioner på vores website og/eller tjenester (som beskrevet i vores Vilkår og Betingelser), kan bruge forskellige teknologier til at indsamle og gemme oplysninger, når du besøger vores websted, og dette kan inkludere cookies, beacons og andre teknologier.

Cookies er små filer gemt på din enhed for at hjælpe med at indsamle oplysninger om dine aktiviteter. Cookies tillader os, at gemme dine præferencer og indstillinger, huske dine log-in oplysninger, levere brugertilpasset indhold og marketing oplysninger, forstå hvilke dele af vores websted og tjenester er de mest populære, og analysere handlinger på webstedet. Du kan indstille din browser til, at acceptere alle cookies, afvise alle cookies, eller underrette dig når der sendes en cookie. Vi gør dig opmærksom på, at webstedet er designet til at fungere for dig ved hjælp af cookies, og derfor fungerer visse egenskaber eller tjenester på webstedet muligvis ikke korrekt uden cookies.

Beacons (eller „pixel“) er teknologier, der overfører oplysninger fra din enhed til en server. Beacons kan være indlejret i online indhold og e-mail, og kan gøre en server i stand til at læse visse typer oplysninger fra din enhed. Beacons gør det muligt at se, hvornår du så specifikt indhold eller en specifik e-mailmeddelelse og din enheds IP-adresse. Vi og visse tredjeparter bruger beacons til forskellige formål, inklusive analyse af, hvordan du bruger vores tjenester og leverer skræddersyet indhold, der passer til dine præferencer (sammen med cookies). Ved at besøge vores websted og/eller bruge vores tjenester, accepterer du brug af og lagring af cookies, beacons og andre oplysninger på din enhed. Du giver også dit samtykke til, at vi og de ovennævnte partnere tilgår de ovennævnte cookies, beacons og andre oplysninger på din enhed.

Andre detaljer

I tilfælde af afbrydelse af kontrakten, har du pligt til at retunere alle leverede varer, inklusive gaver og varer som er blevet leveret gratis eller til en lavere pris.I tilfælde af, at du ikke retunerer alle de leverede varer eller kun delvist retunerer dem, har vi ret til at sænke den retunerede udgift for køb, svarende til beløbet af de ikke-retunerede varer.Varer handlet til en lavere pris eller som er fået gratis, er til returneringsformål værdisat ved almindelig markedspris ( i.e. prisen vi normalt sælger varene for eller som vi vil sælge dem for hvis de er midlertidigt udsolgt).

Afbrydelse af kontrakten fra vores side. Udover juridiske grunde, forbeholder vi os også retten til at afbryde kontrakten i tilfælde af(ii) informationen om de tilbudte varer, inklusive information om deres indkøbspris, tilgængelighed, specielle tilbud eller at en rabat ikke blev offentliggjort på hjemmesiden med den korrekte ordlyd, hovedsagligt grundet en teksnisk fejl fra vores side af eller (iii) hvis uforudsete begivenheder opstod forårsaget af en tredje part, eller hvis varerne ikke kunne leveres under de aftalte forhold. I tilfælde af kontraktens ugyldighed grundet en fejl, aftaler vi indbyrdes som bestemmende forhold, betragter vi hovedsagligt identifikation, kendetegn og tilgængelighed af varerne, identifikation af køber, størrelsen af købsudgiften, størrelsen og betingelserne af at anvende en potentiel rabat eller et andet specielt tilbud, betalingsmetode og forsendelsesmetode.

En forhandler kan tilbyde kunderne en tidsbegrænset nedsat pris i et nyhedsbrev eller på hjemmesiden og kan også midlertidigt tilbyde en lavere pris til kunder, som tredjemand har bragt til forhandlerens hjemmeside. Produkterne på den pågældendes hjemmeside er rangeret på grundlag af salgbarhed og kundernes præferencer.

Tak for dit besøg hos Lentiamo.dk

COPYRIGHT NOTICE.
Copyright © 2015 Lentiamo s.r.o.,
All rights reserved.
Any rights not expressly granted herein are hereby reserved.