Login

Bonusordning

Lentiamo bonus scheme

 

 

Saml bonuspoint med hvert køb

 

 

Leder du efter tilbehør, der giver maksimal komfort for dine øjne? Så saml Lentiamo bonuspoint og få fantastisk udstyr gratis!

For at takke dig for din loyalitet tilbyder vi dig et omfattende bonusprogram, som du kan benytte dig af ved næsten alle køb.

Fancy gratis bonus produkter?

Fancy gratis bonusprodukter se, hvad Lentiamo har i vente til dig.

Se bonusprodukter

Sådan samler du bonuspoint hos Lentiamo

  1. For hvert kr, du bruger hos os, får du 2,5 bonuspoint. Hvert produkt angiver, hvor mange bonuspoint du modtager efter købet. Dette gælder ikke for briller og solbriller.
  2. Vil du samle bonuspoint allerede nu? Tilmeld dig vores nyhedsbrevog modtager 50 bonuspoint!
  3. Tag os på Facebook eller Instagram (@lentiamo) og brug hashtagget #Lentiamo til at vise dit seneste yndlingsprodukt frem. Dette vil allerede give dig 50 bonuspoint!
  4. Gør det nemt at logge ind og linke din kundekonto til din Facebook-side og modtage 75 bonuspoint!

Godt at vide: Hos Lentiamo har du ret til at bruge bonuspoint i forbindelse med dine køb. Du kan bruge bonusprogrammet straks fra den første bestilling og bruge de bonuspoint, du har modtaget i forbindelse med denne bestilling. Du vil dog ikke kunne bruge de bonuspoint, du har tilbage fra den første ordre, til din anden ordre, medmindre den første ordre blev afsendt for 14 dage siden og allerede er betalt.

Dine point gemmes på din konto, og du kan indløse dem, når du vil. De er gyldige i et helt år.

Køb nu og saml point →

 

Bemærk venligst, at ved at tagge os i et indlæg giver du os ret til at dele dit indlæg igen og nævne dig i det. Bonusprogrammet gælder kun for Lentiamo kunder.