😎 Det sker nu: Lentiamo solbriller på udsalg

Login

Lentiamo og medierne

Kontaktlinser og øjenplejeprodukter på Lentiamo

For samarbejde og kontakter

Hos Lentiamo er vi dedikerede til at levere enestående løsninger til øjen- og synspleje. Med et udvalg af briller, der kombinerer stil, funktionalitet og topmoderne teknologi, kontaktlinser og tilbehør, har Lentiamo etableret sig som eksperten til dine øjne. Vores engagement i løbende forbedringer strækker sig ud over vores produkter til stærke mediesamarbejder og strategiske partnerskaber, der hjælper os med at nå vores fælles mål. Sammen med vores partnere stræber vi efter at inspirere, engagere og skabe varig værdi for vores kunder.

info@lentiamo.dk

Om os

Lentiamo er en af de førende optikervirksomheder på markedet for øjenplejeprodukter af høj kvalitet i Europa. Vores virksomhed blev grundlagt i 2006 i Tjekkiet og er vokset hurtigt gennem årene og har øget antallet af ordrer og - som følge heraf - lageret af produkter. I dag driver vi virksomhed i 17 europæiske lande.

Danmark er et vigtigt marked for os som supplement til de andre EU lands. Vi er sikre på at udvide vores marked her og er taknemmelige over for vores loyale kunder, som stoler på os, når de skal vælge øjenpleje. Det er vigtigt for os at opfylde de danske forbrugeres forventninger til kontaktlinser af høj kvalitet, gennemprøvede originale solbriller, præcisionsfremstillede dioptrier og tilstrækkelig støtte fra vores side. Lentiamo er en førende onlineoptiker på andre europæiske markeder, og vi er glade for, at vi også kan sætte så høje mål i Danmark.

Jiří Urban, CEO Jiří Urban

I dag er vi dedikeret til omfattende øjenpleje, og i den konstante forfølgelse af dette mål har vi udvidet vores tilbud og tjenester betydeligt i løbet af de sidste to år. I Tjekkiet og Slovakiet ligger vores første åbne optikere. Projektet vil snart fortsætte med åbningen af andre nye butikker i de vigtigste europæiske hovedstæder.

Det finder du på Lentiamo

Under ledelse af et team af erfarne øjenlæger, specialkonsulenter og brilleentusiaster tilbyder vi avancerede stel og højteknologiske glas, designersolbriller og kontaktlinser. Det stadigt voksende udvalg af topmoderne synshjælpemidler og briller hos Lentiamo omfatter kendte mærker som Ray-Ban, Michael Kors, Emporio Armani, Carrera og mange flere, blandt en række forskellige solbriller og stel til kvinder, mænd, børn og unisex.

Kontaktlinsebrugere kan vælge mellem en bred vifte af modeller fra verdens mest kendte mærker som Acuvue, Biofinity og DAILIES, direkte fra førende producenter som Alcon, Bausch & Lomb, CooperVision og Johnson & Johnson. Blandt de bedst sælgende produkter, som har vundet kundernes tillid, er den italiensk fremstillede Solunate-opløsning og Lenjoy-kontaktlinser, som udelukkende fås hos Lentiamo.

Ud over gode priser og mange specialtilbud tilbyder vi et eksklusivt loyalitetsprogram, hvor kunderne kan vælge og modtage en række nyttige gaver sammen med deres ordre. Vores e-shop tilbyder også en regelmæssig leveringsservice, så du kan planlægge dit kontaktlinsekøb uden stress, og hver bruger kan konfigurere og tilpasse via deres Lentiamo-konto.
 

Briller Lentiamo

Vores mål

Lentiamo.dk er e-shop for dig, der vil se klart!

Kundetilfredshed kommer først for os. Derfor har vi skabt et websted, der er brugervenligt, gennemsigtigt og orienteret mod brugernes behov. Vores kunder kan også regne med et dedikeret kundeserviceteam til eventuelle spørgsmål eller bekymringer, der er klar til at tilbyde en positiv, men frem for alt enkel shoppingoplevelse. Certificerede anmeldelser for Lentiamo kan ses på Googel platformen.

Europa er vores hjem! 

Siden den dag, vi betjente vores første kunder i 2008, er vi vokset til en europæisk aktør med tilstedeværelse i 17 lande. Du kan finde os i Italien, Tjekkiet, Slovakiet, Østrig, Tyskland, Schweiz, Storbritannien, Frankrig, Danmark, Sverige, Spanien, Grækenland, Rumænien, Belgien, Bulgarien, Holland og Irland.

Venligt team af professionelle! 

Vi er opmærksomme på trends inden for briller og synsprodukter og er i mange tilfælde de første til at lancere dem. А Vores indhold, som altid er opdateret, er tilgængeligt i Lentiamo Blog og på vores sociale medier.

 Lentiamo

Mediesamarbejde og strategisk partnerskab

Kernen i vores samarbejde og partnerskaber er en fælles forpligtelse til ekspertise, innovation og samfundsengagement. Sammen stræber vi efter at:

  • Fremme af øjensundhed: Gennem uddannelseskampagner og opsøgende arbejde i lokalsamfundet sigter vi mod at øge bevidstheden om vigtigheden af øjensundhed og regelmæssige øjenundersøgelser.
  • Forbedring af kundeoplevelsen:Ved at udnytte vores medie- og partnernetværk tilbyder vi kunderne unikke oplevelser og eksklusiv adgang til de nyeste trends og teknologier inden for briller.
  • Støtte til aktiv livsstil:Vores partnerskaber med sportsbegivenheder og influencere inden for fitness, mode og sund livsstil afspejler vores tro på vigtigheden af en aktiv livsstil og den rolle, som kvalitetsbriller og kontaktlinser spiller for at forbedre sportspræstationen og livskvaliteten.

 

Find os sammen med:

  • KoyoSommer Foreningen afholder i løbet af året en række forskellige arrangementer, den største heraf værende KoyoCon med over 1000 deltagende. Koyo og KoyoCon samler begge passionerede fans af cosplay, anime, manga, gaming, rollespil og lign. fra hele landet

Find ud af mere

  • Følg os i vores innovative udvikling, mens vi fortsætter med at pleje øjnene, inspirere og have en positiv indflydelse på brilleverdenen. Udforsk vores nyeste kollektioner, opdag vores spændende samarbejder, og oplev forskellen med Lentiamo.
  • Hold kontakten med os via vores sociale mediekanaler, og vær den første til at høre om vores kommende arrangementer, særlige tilbud og de seneste nyheder fra vores partnere. Sammen kan vi se verden mere klart og stilfuldt.

Lentiamo på sociale netværk