😎 Det sker nu: Lentiamo solbriller på udsalg

Login

Kontakt os

Kontakt os på telefon

+45 78 71 47 82 –  (Mandag – Fredag: 8:00 til 15:30)

Vores venlige kundeservice sidder klar til at besvare dine opkald mellem 08.00 og 15.30 på alle hverdage. Hvis du ringer uden for disse tider, er du meget velkommen til at sende os en e-mail og vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, så skal vi nok være klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på e-mail

Afhængig af din forespørgsel, kan du benytte en eller flere af nedenstående e-mails eller vores kontaktformular.

Hvordan kan jeg returnere min bestilling?

For mere information om hvordan du kan returnere en vare, gå til siden om returneringer af varer.

Hvor ligger Lentiamo.dk?

Lentiamo.dk, hører til Lentiamo s.r.o., og har sit hovedkontor på Vídeňská 12, 378 33, Nová Bystřice, Tjekkiet. Du finder mere information om os her.

Er mine personoplysninger beskyttet?

Lucie Evans, vores databeskyttelsesansvarlig (data protection officer, DPO), sikrer at vi behandler personlige data ifølge Forordningen (Generel databeskyttelsesforordning). Du kan læse mere om databehandling af personlige oplysninger eller kontakte vores databeskyttelsesansvarlig på privacy@lentiamo.com.

Agenda-registret, som er et bilag til GDPR-direktivet, kan fås ved henvendelse til Magdalena Pouzarova, email: magdalena.pouzarova@lentiamo.com

Registreringsoplysninger

Virksomhedsnr: 26104784
Momsnr.: CZ26104784

Funderer du over noget andet?

Vi ved at det er vigtig at besvare spørgsmål så hurtigt som muligt, så de fleste besvarelser på almindelige spørgsmål kan du finde på vores side med ofte stillede spørgsmål.

 

Kontakt formular

Mere information om databehandling af personlige oplysninger

* Skal udfyldes