+45 78 71 47 82

Bestil også via telefon:
(Man-Fre 8.00-15.30)

Login

Alt om at handle hos os

Oplev en verden af enestående komfort, kvalitet og tilfredshed hos Lentiamo. Hvorfor skal du vælge os? Du vil finde fremragende produkter, stressfri shopping og uovertrufne tilbud. At shoppe hos os er en leg, og hver kunde er vores førsteprioritet.

Sådan placerer du en ordre

Indtast mærket eller navnet på dit kontaktlinser, solbriller or briller i søgelinjen øverst på hver side, eller brug menuerne til at gennemse vores varer. Når parametrene for dine produkter er blevet valgt, vises datoen for tilgængelighed til højre. Tilgængeligheden af hver vare vil også være synlig i indkøbskurven og i din ordreoversigt. Modtag nyttige gratis gaver med hvert køb takket være vores Bonusordning. Du kan også købe et gavekort til dig selv eller dine kære med et par enkle klik. Det er ikke nødvendigt at registrere sig for at foretage dit første køb. Din konto oprettes automatisk, når du har gennemført din første bestilling.

Betaling, forsendelse og levering

Vi tilbyder dig flere forskellige betalingsmuligheder og forsendelsesmetoder, alt sammen praktisk og sikkert. Vi tilbyder også rabat til studerende for indehavere af ISIC-kort. Vi leverer til Danmark og hele Europa. Se omkostningerne og tidspunkterne for vores forsendelsesmetoder, og vælg den kombination, der passer bedst til dine behov.

Gør dit liv enklere og abonner på Regelmæssig forsendelse, som garanterer, at produktet er tilgængeligt på den ønskede dato til en favorabel slutpris.

Returns, changes and claims

Passer de linser, du har købt, ikke længere, eller har du begået en fejl under din bestilling? Vi garanterer ombytning af dine linser - så længe de er uåbnede - i 365 dage. Passer de briller, du har købt, ikke til dig? Benyt dig af vores udvidede 30-dages returgaranti! Har du et problem med et produkt? Hos os venter reklamationer ikke. Vi er forpligtet til at løse enhver klage, så snart vi bliver opmærksomme på den.

Godkendt af vores kunder

Ud af 1849 er 93 % positive anmeldelser. Se udvalgte kundeanmeldelser.

Nemt at bestille og hurtig levering
Jeg har flere gange købt mine kontaktlinser hos Lentiamo og det fungere rigtig godt . Nem side at bestille på og hurtig levering .
Jeg blev ringet op, fordi de mente at jeg måske havde lavet en fejl ved bestilling af kontaktlinser. Sørme om ikke den ene linses styrke var forkert. Det rettede de og jeg modtog linserne 4 dage efter bestilling. Flot