TRUSTPILOT 4.5/5.0

Login

At handle hos os er nemt

Bestilling

På lentiamo.dk kan du både bestille varer via vores website og over telefonen. Dog tager vi ikke imod personfølsomme oplysninger. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med lentiamo.dk indgås aftaler på dansk.

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse sammen med din ordre, har du mulighed for at vælge dette efter bestillingspro­cessen. Er din ordre afsendt, kan du logge ind på siden eller sende en mail til info@lentiamo.dk.

Vores garanti

Vores 365 dages garanti

Hvis din recept fra optikeren skifter, så vil vi med glæd

Our 365 day guarantee

e bytte alle dine uåbnede kontaktlinser inden for det sidste år, som nu har de forkerte specifikationer til dig.

Efter køb

Kundeservice

Vores venlige kundeservice er klar til at hjælpe. Og når du har kontaktet os, vil din forespørgsel blive vores prioritet.

Returneringer og ombytninger

Har du ændret mening? Ikke noget problem! Du kan returnere dit køb inden for 14 days – uden problemer. Hvis du vil retunere eller reklamere en vare, så send os venligst en e-mail til: Info@lentiamo.dk med følgende oplysninger: 1. Ordrenummer. 2. Information om det er en returnering, reklamamtion eller ombytning af produktet. 3.LOT-nummeret, som står på bagsiden af æsken. 4. Information om pakken er åbnet eller uåbnet. 5. Hvis muligt, så fotos af pakken og/eller linserne

Ændre en ordre inden levering

Har du netop afgivet en bestilling, og er du nødt til ændre noget? Ring til os for at få hjælp.

Du vil måske være interesseret i