Det sker nu: Lentiamo solbriller på udsalg

Login

Betaling

Du kan betale for dine kontaktlinser med et kredit- eller betalingskort eller gennem PayPal. Vær venligst opmærksom på, at vi trækker betalingen før varerne sendes.

Kredit- eller betalingskort

Når du færdiggør din bestilling og betaler med enten kredit- eller betalingskort, vil du blive omdirigeret til en sikker betalingsside. Betalingsinformation indtastes direkte på denne side. Overførslen af data fra din computer er sikret ved en krypteret algoritme.


PayPal

Paypal

Hvis du bruger Paypals online betalings gateway, vil pengene blive overført straks fra din PayPal-konto til vores.

 

Apple Pay

Apple Pay er kun tilgængelig via Safari-browseren. Hvis du vælger denne betalingsmetode, skal du huske at kontrollere, at den adresse, der er gemt i appen, er korrekt og opdateret. Vores system henter automatisk din adresse fra Apple Pay for at afgøre, hvor vi skal levere din ordre. 


Klarna

Betal for din ordre via Klarna, når du har modtaget din ordre. Fakturaen sendes så snart vi sender din ordre, har du 30 dage til at betale fakturaen eller betal i 3 dele. Hvis du vælger at betale med Klarna, gælder Klarna's vilkår og betingelser. Ved betaling via Klarna anbefales det at angive registreringsadressen som leveringsadresse for at sikre, at Klarna accepterer købet. Indtast desuden den registrerede adresse som fakturaadresse for at sikre, at Klarna hjælper, når der opstår problemer under levering.
 

Elektronisk Faktura

Vi tænker på miljøet og arbejder så bæredygtigt som muligt. For at reducere papirspild, sender vi fakturaer tilknyttet til e-mails, snarere end på tryk. Hvis du har brug for en papirkopi af din faktura, kan du udskrive den PDF, der er tilknyttet til din e-mail.

Sygesikring Danmark

Det er muligt at få en del af kontaktlinseindkøbet dækket af Sygesikring Danmark. Vi giver dog ikke automatisk sygesikringen besked om købet. Kunden har mulighed for at skrive sit REG-nr. (policenummer), dvs. forsikringsnummeret, skal de selv sende fakturaen til Sygesikring Danmark for at få dækning. Vi kan sende fakturaen pr. e-mail eller bede kundeservice om at vedlægge den i ordren.