Trustpilot 4.6/5.0

Login

Betaling

Du kan betale for dine kontaktlinser med et kredit- eller betalingskort eller gennem PayPal. Vær venligst opmærksom på, at vi trækker betalingen før varerne sendes.

Kredit- eller betalingskort

Når du færdiggør din bestilling og betaler med enten kredit- eller betalingskort, vil du blive omdirigeret til en sikker betalingsside. Betalingsinformation indtastes direkte på denne side. Overførslen af data fra din computer er sikret ved en krypteret algoritme.


PayPal

Paypal

Hvis du bruger Paypals online betalings gateway, vil pengene blive overført straks fra din PayPal-konto til vores.

Apple Pay

Apple Pay er en ny betalingsmetode fra Apple. Betalingsmetoden fungerer kun, når du bruger browseren Safari. 


Klarna

Betal for din ordre via Klarna, når du har modtaget din ordre. Fakturaen sendes så snart vi sender din ordre, har du 14 dage til at betale fakturaen. Hvis du vælger at betale med Klarna, gælder Klarna's vilkår og betingelser. Ved betaling via Klarna anbefales det at angive registreringsadressen som leveringsadresse for at sikre, at Klarna accepterer købet. Indtast desuden den registrerede adresse som fakturaadresse for at sikre, at Klarna hjælper, når der opstår problemer under levering.

Elektronisk Faktura

Vi tænker på miljøet og arbejder så bæredygtigt som muligt. For at reducere papirspild, sender vi fakturaer tilknyttet til e-mails, snarere end på tryk. Hvis du har brug for en papirkopi af din faktura, kan du udskrive den PDF, der er tilknyttet til din e-mail.