+45 78 71 47 82

Bestil også via telefon:
(Man-Fre 8.00-15.30)

Login

Solbriller til kvinder

hvor vigtig er solbrillenes rolle i en kvindes liv?

Den vigtigste del, som de nyeste modeller af Solbriller spilleri en kvindes liv er at beskytte hendes øjne mod intens sollys og for at reducere risikoen for øjenskader forårsaget af UV-stråler.

Derudover kan et par solbriller helt ændre udseendet på en kvinde, og hvor sikker hun føler. Dette tilbehør betragtes som et ægte must-have blandt kvinder, især i sommersæsonen

Sådan vælges solbriller i top kvalitet til kvinder

Selvfølgelig er det vigtigt at bruge solbriller til at beskytte ens øjne, men også for at se godt ud og føle sig godt tilpas. Derfor er det nødvendigt at vælge det rigtige produkt ved at vælge det mest passende design.

Et rimeligt valg vil være et, hvor der tages hensyn til fysiognomi i ansigtet, hudfarven og farven på øjnene. Rammens farve er vigtig, da denne funktion spiller en speciel æstetisk rolle, mens linsefarven er direkte relateret til mængden af lys, der trænger gennem linserne.

De mest nyttige kvinders solbriller kan imidlertid ikke evalueres blot ved at fokusere på linsens farve. Det materiale, som de er lavet af, og andre vigtige aspekter, har indflydelse på kvinders solbriller.

Sådan vælges dine solbriller ifølge face shape?

Et par rektangulære solbriller passer perfekt til et rundt ansigt. Et firkantet ansigt passer bedst tilrund form.

Hvis du er blandt dem, der har et ovalt ansigt, er du heldig, fordi et moderne par solbriller med aflange hjørner passer dig perfekt. Hvis du virkelig kan lide aviator stil, kan du tage dette valg med selvsikkerhed.

Hvilken type solbriller ville du vælge i forhold til situationen?

Farven på linser og rammer er vigtig, når du vælger den rigtige type kvinders solbriller. Hvis du for eksempel vælger et par bare for at få et nyt, interessant tilbehør, kan du vælge lyse farvede linser eller endda gennemsigtige.

Men hvis du er interesseret i et produkt, der giver dig den største beskyttelse mod ultraviolette stråler, anbefales det at vælge mørklagte linser. Brun er den anbefalede farve til kvinders solbriller, der f.eks. har brug for at køre bil.

Hvis du har lysere hud, er det bedre at gå efter rammer med stærke nuancer, afhængigt af din yndlingsfarve. Når din hud er solbrun, ser et par solbriller med sølvrammer perfekt på dig.

Kategori

Mærke

Glas typen

Form på stellet

Pris

Størrelse

  • Kategori

    Til kvinder

Vis flere produkter

Det klare valg til dine øjne

Fordi vi har unikke fordele.

1 135 402 kontaktlinser på lager

Vi har mere end 1 million par kontaktlinser, som vi kan sende med det samme.

Gratis levering over 600kr.

Når din bestilling er lav kan du bruge GLS leveringsfirmaet for kun 39 kr.

Lave priser

Vi er en af de største sælgere i Europa, derfor har vi muligheden for at ofre interessante priser af produkterne.

 

Loyalitetsprogram

Fra din første bestilling du lave, kan du få bonus points som du kan bruge til gratis gaver.

365 dag garanti

Hvis din linserecept ændrer sig, kan vi garanterer at vi vil ændre de kontaktlinser som du har købt hos os.

Originale produkter

Vi sælger kun originalprodukter fra producenterne Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb og CooperVision.

 

Godkendt af vores kunder

Ud af 1849 er 93 % positive anmeldelser. Se udvalgte kundeanmeldelser.

Nemt at bestille og hurtig levering
Jeg har flere gange købt mine kontaktlinser hos Lentiamo og det fungere rigtig godt . Nem side at bestille på og hurtig levering .
Jeg blev ringet op, fordi de mente at jeg måske havde lavet en fejl ved bestilling af kontaktlinser. Sørme om ikke den ene linses styrke var forkert. Det rettede de og jeg modtog linserne 4 dage efter bestilling. Flot