Udsalg af solbriller efter sommeren! Op til 48% rabat!

Du kan bestille via telefon: 80705858

Login

De 7 største solbrille-trends i 2023

Indhold

Solbriller er et uundværligt tilbehør. De er ikke kun stilfulde, men de hjælper også med at beskytte dine øjne mod solens skadelige stråler.

Oversized, farverige og finurlige er nogle af de ord, vi ville bruge til at beskrive de trendy solbriller i 2023.

Vil du vide mere om de nyeste styles til kvinder og mænd? Følg med og find ud af, hvad der er populært - og få stiltips fra Lentiamos brilleeksperter nedenfor!

Sådan valgte vi de bedste solbrilletrends i 2023

  • Undersøgelse - Vi har gennemgået designernes tendenser, set utallige nye film og serier, søgt på de sociale medier og gået på gaden for at se, hvad berømtheder, influencers og almindelige modeelskere har på.
  • Bestsellers -Vi har undersøgt vores bestsellere for at se, hvilke solbriller der har vundet popularitet indtil videre i år.
  • Kundebedømmelser- Vi har også konsulteret anmeldelser for at se, hvordan kunderne vurderer nogle af vores stilredaktørers favoritter.

1. Shield solbriller

jennifer lopez red shield sunglasses

Image source: instagram.com/jlo

Uanset om vi kan lide det eller ej, kan vi ikke undgå den tidlige 2000'er-mode. Vi er dog glade for, at især én accessory har fået et comeback: solbriller med skjold. Opgraderingerne i 2023 byder på større størrelser og mere rene linjer end deres forgængere.

Hvem er bedre til at bringe Y2K ind i den nuværende æra end Jennifer Lopez? Skjoldbriller passer perfekt ind i J. Los pulserende, maksimalistiske garderobe.

Stiltips til shield solbriller:

Shield-solbriller er et totalt statement tilbehør. De ser godt ud på alle! Nøglen til at style skjoldbriller er at bære dem med selvtillid. Prøv dem med en oversized jakke, bukser eller sweater for at få det fulde look.

Vores anbefalinger til solbriller:

2. Sport solbriller

bella hadid in sport sunglasses riding in car

Image source: instagram.com/bellahadid

 

Sportssolbriller er kommet for at blive. Denne solbrille-trend har vundet popularitet i de sidste mange år og er nu en fast bestanddel af garderoben. De seneste 2023 racer-versioner har den klassiske wrap-around-stil med forenklede og mere trendy profiler.

Glem de traditionelle sportssolbriller, som du kun bruger til cykling eller løb. Model Bella Hadid bærer sportsinspirerede solbriller sammen med en blomstret gymnastikdragt: det perfekte outfit til en tur til butikkerne eller gymnastiksalen.

 

Stiltips til sportssolbriller:

Selvom sporty solbriller passer godt til enhver "athleisure"-beklædning, synes vi, at de ser særligt godt ud med strukturerede stykker for at skabe kontrast til deres afrundede kanter. Prøv et monokromatisk outfit for at lave et farverigt statement med disse trendy solbriller.

Vores anbefalinger til sports solbriller:

3.Retrofarvede linser

alexa chung wearing blue coat and '70s style sunglasses

Image source: instagram.com/alexachung

Vi er helt vilde med 70'erne i år. Denne retrofarvepalet omfatter varme gule farver, jordbrune farver og babyblå farver. Gradientfarver er også på mode i en række silhuetter.

Tonede linser giver et helt andet look end mørke linser. De fremhæver ikke kun dine øjne, men de henleder også opmærksomheden på hele ansigtet. Dette er en fed solbrilletrend, som er blevet spottet af den britiske modepersonlighed Alexa Chung.

Stiltips til retrofarvede linser:

Match skræddersyede bukser med dine farvede linser for at få et komplet look. Men husk: selvom du måske er fristet til at tage et par ægte vintage-solbriller på, så pas på! Ældre linser er måske ikke udstyret med UV-filtre af høj kvalitet. Du skal vide, hvilke UV-beskyttelsesniveauer du skal kigge efter i dine linser.

Vores anbefalinger for tonede linser:

4. Klassiske sorte solbriller

daniel kaluuya squatting on staircase with black sunglasses

Image source: instagram.com/danielkaluuya

Fra stranden til klubben er helt sorte solbriller det ideelle tilbehør til enhver aktivitet. Klassiske sorte solbriller er alsidige, evigt cool og aldrig kedelige. Vi har set alt fra slanke metalstel til mørke oversized linser.

Den berømte britiske skuespiller Daniel Kaluuya, der er kendt for film som Black Panther, Get Out og Nope, er blandt dem, der bringer det tilbage til det grundlæggende med elegante sorte solbriller.

Stiltips til sorte solbriller:

Solbriller i sort passer til ethvert outfit. Oversized sorte solbriller kan være nedtonet med et par joggingbukser og kondisko. Alternativt kan du bære dem til en formel påklædning for at tilføje et strejf af elegance.

Vores anbefalinger for sorte nuancer:

5. Cat eye- eller harlekinrammer

ashley park and lily collins wearing cat eye sunglasses in car

Image source: instagram.com/ashleyparklady

Hvilke solbriller er de mest tidløse? Kig ikke længere end til det klassiske cat eye. Cat eye-rammer, oprindeligt kendt som harlekinrammer, blev inspireret af de finurlige kanter på de traditionelle Harlekin-masker. Sigt efter raffinerede, slanke linjer i 2023.

Se ikke længere end Ashely Park og Lily Collins for trendy solbriller. Emily in Paris-solbriller er trendy i forbindelse med udgivelsen af den seneste Netflix-sæson. Skuespillerne i serien er ikke bange for at kombinere smart parisisk stil med dristige amerikanske trends.

Stiltips til vintage-inspirerede solbriller med katteøjne:

Solbriller med katteøjne passer godt til mange ansigtsformer. Kantede cat eye-rammer fremhæver skarpere ansigtstræk og fremhæver kindbenene, mens mere afrundede rammer passer til dem med blødere træk..

Vores anbefalinger til solbriller med cat-eye og harlekin-solbriller:

6. Opgraderet aviator-form

jude bellingham in front of neutral background with brown aviator sunglasses

Image source: instagram.com/judebellingham

Der er en solbrille-trend, som ikke lader til at stoppe: aviator-solbriller. Hvis du nogensinde er i tvivl om, hvilken solbrilleform der er på mode, kan du stole på denne klassiker. Du kan finde de traditionelle wireframes i 80'er-stil med tårelinser samt nyere, mere unikke modifikationer for 2023.

Borussia Dortmund og den unge engelske superstjerne Jude Bellingham kombinerer sport og mode i sin hverdag. Som det ses i Bellingham, er den klassiske aviatorform opgraderet til 2023 med grovere materialer og en firkantet form.

Stiltips til aviator solbriller:

Hvilken aviator opgradering skal du vælge? Prøv et oversized acetatpar i en retrofarvepalet, en anden solbrilletrend i år! Toptip: Ray-Bans ikoniske RB3025 aviatorsolbriller, som Tom Cruise bar i klassikeren Top Gun fra 1986, blev igen populære efter udgivelsen af Top Gun: Maverick sidste år.

 

Vores anbefalinger til aviator-skygger:

7. Miljøvenlige solbriller

Endelig en af vores favoritter (og Moder Naturs). Mange virksomheder hjælper os med at forbruge mere miljøbevidste produkter i 2023. Bæredygtige eller miljøvenlige solbriller er en ekstremt populær og effektiv måde at beskytte dine øjne på i år.

Der findes mange solbriller fremstillet af miljøvenlige og genanvendelige materialer. Flere og flere producenter fokuserer på at bruge processer og materialer, der reducerer CO2-udledningen. Disse grønne nuancer er en solbrilletrend, der altid vil være moderne!

Stiltips til bæredygtige solbriller:

Miljøvenlige solbriller er kommet langt i løbet af de sidste mange år. Du behøver ikke at nøjes med et eller to gennemsnitlige valg. Efterhånden som bæredygtige muligheder bliver mere og mere populære, kan du finde enhver stil, du leder efter. Trendy solbriller behøver ikke at være dårlige for miljøet!

Vores anbefalinger til miljøvenlige solbriller:

Afsluttende bemærkninger fra Lentiamo

De nyeste solbrilletrends i 2023 er beregnet til alle! Der er trendy solbriller til alle aldre, køn, stilarter og personligheder.

Uanset om du kan lide et fedt look eller et klassisk stel med et twist, er der noget for dig.

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter