Du kan bestille via telefon: 80705858

Login

De 5 smukkeste solbriller-trends 2022

Trendy solbriller? Skal jeg overhovedet være interesseret i dem? Åh, ja, det skal du. For denne sommer er der ingen bedre måde at vise din stil, din smag for mode og din personlighed på end med solbrille!

Men der er masser af solbrilletrends. Og der er også lækre solbrillemærker. Og de hævder alle at være de mest fashionable og moderne. Så vi undrede os: Hvad er egentlig sommerens solbrilletrends i sommeren 2022?

Vores trendredaktører har taget et kig på de internationale catwalks, gennemsøgt modeblade og analyseret brillemoden på gaderne i vores storbyer. Og dette er, hvad der kom ud af det: Lentiamos liste over de 5 solbrilletrends i 2022.

Lad os komme i gang!

Solbriller til sommeren 2022

Foråret og sommeren 2022 handler helt klart om statement-solbriller. Uanset om de er rektangulære, neonfarvede eller ensfarvede - jo mere iøjnefaldende og ekstravagant, jo bedre!

1. Smalle nuancer

Smalle, firkantede solbriller er her for at blive. Disse solbriller er allerede meget populære i sommeren 2021, og de vil fortsat dominere vores gader i 2022! Dog i et lidt anderledes design end for et år siden.

Denne sommer er de ikke længere helt så små og smalle, men bredere og ofte i kraftige syntetiske rammer.

Der er ingen grænser for farverne i de slanke nuancer. Firkantede solbriller i sort eller Havana-mønster går aldrig af mode - men til foråret og sommeren 2022 kan du også prøve røde, blå eller grønne stel!

Ser jeg godt ud i smalle solbriller?

Smalle, firkantede solbriller ser godt ud på mange mennesker, uanset hvilken frisure, hudfarve eller tøjstil du har. Smalle solbriller er særligt flatterende på ovale og runde ansigter, som visuelt strækkes af rammens kantede kanter.

Begrænset tilbud!

25 kr rabat på ethvert par solbriller.

Køb nu

2. Neon solbriller

Den næste store solbrille-trend i 2022 er endnu mere iøjnefaldende, især med hensyn til farver. For det, vi vil se overalt denne sommer, er neon farvede solbrillelinser i gul, orange og pink!

De lyse, næsten skrigende farver afspejler den aktuelle trend fra 90'erne, som ikke kun kan findes i vores solbriller, men også i vores toppe, kjoler og bukser.

Den bedste måde at kombinere disse farverige linser på er med randløse solbriller, som er en anden stor solbrilletrend i år!

Hvem er bedst til at bære neon-solbriller?

Solbriller med neonfarvede linser giver os alle sammen det helt rigtige om sommeren. Det eneste, der betyder noget, er, at farven på vores tøj ikke kolliderer med farven på solbrillens glas. Og hvis du har en sund sommerbrun kulør i ansigtet, kan du ikke gå galt i byen med neonfarvede solbriller!

3. Hvide solbriller

Hvis neonfarvede solbriller er for prangende for dig, kan du vælge et hvidt solbrillestel. De er ikke mindre fashionable.

Når de kombineres med en bred plastikramme og en retroform, er hvide rammer et perfekt valg. De store designere har bevist det på deres catwalks, og berømtheder har vist det i deres Instagram-opslag.

Hvem ser bedst ud i hvide solbriller?

Hvid ser særlig godt ud, når den bæres mod solbeskinnet hud. Derfor vil hvide solbriller få enhver sommerstil til at stråle. For at øge kontrasten kan du bære diskrete farver på kroppen for at skabe mere kontrast.

4. Sorte solbriller

I stærk kontrast til hvide solbriller er klassiske sorte solbriller. Det, der måske ikke umiddelbart lyder som en megatrend, men snarere som standardfarver, får et sensationelt modecomeback i 2022!

Især i kombination med sort tøj ser sorte solbriller stilfulde, onde og mystiske ud.

Klæder sorte solbriller mig?

Åh ja, det gør de. Sorte rammer ser fantastiske ud på hver eneste af os. De passer til enhver hårfarve og hudtone og kan nemt kombineres med enhver farve tøj. Det er ikke så underligt, at sorte solbriller er langt de mest populære!

5. Solbriller med monolinse og solbriller med skjold

Mono-linser er tilbage! Den accessory, der har gjort stjerner som JLo berømte, er tilbage i brillemoden. I år er solbriller med monolinser mere futuristiske end nogensinde før. For denne sæson handler det hele om maxilinser.

Samtidig er minimale rammer i Matrix-stil på mode. At have det sjovt og lege med moden er det, det handler om.

Hvem ser bedst ud i solbriller med monolinse og solbriller med skjold?

Synes du, at solbriller med monolinse er overkill? Eller at de kun ser godt ud på visse typer mennesker? Så har vi gode nyheder til dig: Solbriller med monolinser kan også se fantastiske ud på dig. Du skal bare bære dem med stolthed og selvtillid - og finde dig i de enkelte misundelige blikke fra dine omgivelser. Ellers er der ingen grund til ikke at gå efter skjoldsolbriller!

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter