Login

Solbrilletrends i 2024

Skrevet af Lentiamo i24. apr. 2024

Indhold

Det rigtige par solbriller vil styrke din selvtillid og beskytte dine øjne mod ultraviolette stråler, så hvorfor ikke investere i et par, du vil elske i de kommende sæsoner?

Fra moderne fortolkninger af klassiske designs til trendy stelformer og overraskende tilbehør - brilleeksperterne hos Lentiamo udforsker de aktuelle trends for solbriller i 2024.

.

Sådan valgte vi de bedste solbrilletrends i 2024

  • Undersøgelser - Vi tjekkede designernes trends på catwalken, fulgte med i nye film og serier og scrollede på de sociale medier for at se, hvad berømtheder, influencere og almindelige modeelskere havde på.
  • Bestsellere - Vi undersøgte vores bestsellere for at se, hvilke modeller der er populære i år, og hvilke der stadig er populære.
  • Kundeanmeldelser - Vi har også læst anmeldelser for at se, hvordan kunderne vurderer nogle af vores stilredaktørers favoritter.

1. Solbriller med metalstel

ayo edebiri i hvidt jakkesæt på rød løber

Image source: instagram.com/whowhatwear

En trend, der aldrig forsvinder, er metalsolbriller. I år er vi vidne til en genopblomstring af runde og ovale metalstel. Nøglen er at kigge efter stilarter med tynd tråd i 2024.

Den elskede Irish American actress Ayo Edebiri fra hitserien The Bear havde et afslappet ensemble på til den 29. årlige Critics' Choice Awards. Hendes metalfarver løfter nemt det helt hvide look.

Stiltip til metalstel

Fra »balletcore«, den delikate, ballerina-inspirerede æstetik, til Chloés genoplivning af boho, er metalsolbriller uden tvivl en af de mest alsidige stelformer. Prøv slanke silhuetter i rosaguld for at opnå ballerinatrendens enkelhed. Prøv overdimensionerede runde metalstel med brune glas for et 70'er-øjeblik.

Vores anbefalinger af solbriller i metal

2. Bayonetta rammer

hailey bieber tager billede i spejlet, mens hun har solbriller på

Image source: instagram.com/haileybieber

Mens Y2K-tendenser fortsætter med at påvirke briller, har vi set Bayonetta-briller, og lignende solbrilleformer bliver mere og mere populære i 2024. De er kendetegnet ved deres små ovale eller bløde rektangulære stel og fremkalder nostalgisk enkelhed.

Med sin egen kollektion med Vogue Eyewear, Iværksætteren og trendsætteren Hailey Bieber ved altid, hvilke solbriller der er på mode. Hendes maksimalistiske look beviser, at denne trend kan inkorporeres i både afslappede og opsigtsvækkende outfits.

Stiltips til Bayonettas briller

Bayonetta-briller, opkaldt efter den japanske videospilfigur, har også været en nylig brilletrend. Miu Miu omfavnede dette »bibliotekar«-look under deres runway-show i slutningen af 2023. Sæt det smalle stel sammen med store blazere eller strukturerede bukser for at få et komplet look.

Vores anbefalinger til Bayonetta solbriller

3. Moderne cat eye solbriller

greta lee iført blå top og sorte solbriller udenfor

Image source: instagram.com/stylecaster

Du behøver ikke at vide, hvilken solbrillestil der er in, når cat eye-solbriller altid er trendy. I lighed med de firkantede linjer i wayfarer-stel skal du kigge efter de tydelige opadvendte hjørner i slanke størrelser eller kantløse cat eye-stel, der er på mode i år.

Under presseturen for den Oscar-nominerede Past Lives cementerede hovedrolleindehaveren Greta Lee sig selv som et stilikon. Hendes stil blander sofistikerethed med uventede farver eller moderne fortolkninger af klassiske elementer, herunder hendes valg af solbriller.

Stiltips til cat eye solbriller

Cat eye-solbriller er en af de mest populære solbrilleformer år efter år, fordi de fungerer godt med mange ansigtsformer. Kantede cat eye-stel fremhæver skarpe ansigtstræk og markerer kindbenene, mens mere afrundede stel passer til dem med blødere træk.

Vores anbefalinger af cat eye solbriller

4.Techwear solbriller

jennifer lopez red shield sunglasses

Image source: instagram.com/sabrinacarpenter

Selv om de har visse ligheder med trenden med wraparound sportssolbriller, prioriterer techwear-solbriller funktionalitet frem for æstetik. Deres slanke linjer og minimalistiske farver giver et ligetil og ubesværet stilfuldt look.

Mellem at være support for Taylor Swift på turné og tilbringe tid med BAFTA-vindende Barry Keoghan kan den talentfulde sangerinde og skuespiller Sabrina Carpenter tilføje modeinfluencer til sit CV. Hendes slanke solbriller tjener et funktionelt formål og tilføjer et uventet touch til hendes outfit.

Stiltips til techwear-look

Vil du vide mere om techwear? Mærker som The North Face og Arc'teryx er vigtige referencer, der legemliggør den urbane og atletiske crossover-tendens. Utilitaristiske designs og funktionelle materialer dominerer denne stil.

Vores anbefalinger af techwear-solbriller

5. Moderne browline-solbriller

trent alexander-arnold til milan fashion week 2024 iført solbriller

Image source: instagram.com/trentarnold66

Hvis du vil have et nyt twist på en tidløs stil, så prøv browline-solbriller i forskellige former og stilarter. Unikke browline-designs som kantede clubmasters eller chunky aviators er på mode i 2024.

Kollisionen mellem sport og mode er ikke unik for 2024, men flere og flere atleter bliver set til catwalkshows og i brandkampagner. Trent Alexander-Arnold fra Liverpool F.C. deltog i Milanos modeuge iført kantede Prada-solbriller, et af vores yndlingsbrillelooks i denne uge.

Stiltips til solbriller med browline

Clubmaster-solbriller er udpræget retro, men ved at bøje de klassiske rektangulære former med skarpere vinkler eller interessante linjer moderniseres de. At eksperimentere med materialer, farver og proportioner giver uendelige muligheder, samtidig med at man bevarer essensen af de klassiske former.

Vores anbefalinger af nuancer til browline

6. Brillekæder

Endelig er solbrilletrends 2024 ikke komplet uden at nævne brillekæder. Kæder har været en stille trend i de seneste år, delvis takket være indflydelse fra berømtheder som Bella Hadid og Hailey Bieber.

2024's design er dristigere, mere forskelligartet og afspejler en bredere vifte af stilarter og personligheder. Kæder giver dig mulighed for at bære de solbriller, alle har på, mens du stadig er tro mod din stil.

Stiltip til brillekæder

Miks og match brillekæder med alle dine solbriller og brillestel for at opnå forskellige looks. Eksperimentér med farvekombinationer for at finde det, der passer bedst til din personlige stil og fremhæver dit outfit. Der er uendelige muligheder for en moderne fortolkning af fortidens praktiske brillekæder.

Vores anbefalinger til brillekæder

Har du lyst til at se alle de nyeste trends inden for solbriller?

Your favourite brands like Ray-Ban, Meller, Gucci, and more are waiting.

Køb solbriller 

Afslutning fra Lentiamo

Hvis du nogensinde spekulerer på, hvilken type solbriller der er på mode, skal du ikke lede længere end til Lentiamo. Vores brilleeksperter ved, hvilke solbriller der er in, hvilke former der fungerer bedst til forskellige ansigtsformer, og de er altid klar til at hjælpe dig.

Udforsk Lentiamos solbrilleguide for at få flere råd om at finde den rigtige stelstørrelse, solbriller, der passer til din ansigtsform, og meget mere.

Er du stadig ikke sikker? Brug vores virtuelle prøvefunktion til solbriller for at se, hvordan dine favoritter ser ud på dig.

Læs mere

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter