Sommer solbriller på udsalg!

Login

Bedste briller til et rundt ansigt

Skrevet af Lentiamo i15. nov. 2023

Når det handler om at finde de bedste briller til runde ansigter, tror mange, at der kun er en eller to stilarter, der fungerer godt. Tværtimod ser et væld af briller godt ud på runde ansigter. Det hele handler om personlige præferencer, og hvad der får dig til at føle dig godt tilpas. Du kan indsnævre dine valg ved at overveje forskellige faktorer for at fremhæve eller nedtone dine unikke træk.

I denne artikel forklarer vi, hvordan man identificerer en rund ansigtsform, anbefaler nogle briller, der ofte fungerer til runde ansigter, og forklarer, hvorfor hvert stel ser godt ud.

Sådan finder du ud af, om du har et rundt ansigt

kontur omkring et rundt ansigt på neutral baggrund

Generelt har runde ansigter fyldigere kinder og bløde træk. Læg mærke til disse karakteristika for at afgøre, om du har et rundt ansigt:

  • Proportioner: Mål bredden og længden af dit ansigt. En nøgleindikator for et rundt ansigt er, når bredden er omtrent lig med længden.
  • Kindben og kæbelinje: Runde ansigter har typisk blødt svungne kindben og fyldigere kinder. Kæbelinjen er mindre defineret og har tendens til at være mere afrundet end kantet.
  • Pande og hage: Runde ansigter har ofte en lidt bredere pande, og hagen er generelt afrundet snarere end spids eller firkantet.

Kendisser med runde ansigter

af selena gomez, kirsten dunst og jonah hill

På billederne : Selena Gomez1, Kirsten Dunst2, Jonah Hill3

Hvilke briller er de bedste til en rund ansigtsform?

Hvis du har en rund ansigtsform, kan det være en god idé at overveje briller, der giver kontrast til dine bløde træk. Vinkelformede briller med dristige linjer, som rektangulære og firkantede stel, fungerer særligt godt. Overdimensionerede stel eller stærke farver kan give en flatterende effekt. Her er nogle anbefalede brillestile til runde ansigter:

Wayfarer briller

De lige linjer i rektangelbriller fungerer godt til runde ansigter. De kantede linjer skaber kontrast ved at tilføje en definerende linje gennem midten af ansigtet. Overvej klassiske briller i Wayfarer-stil, der typisk har diagonale linjer, som hjælper med at bryde fyldige kinder.

Ray-Ban Wayfarer Ease 0RX4340V 8225 50

Køb rektangelbriller


Farvefulde briller

Hvis du foretrækker at skabe kontrast til dine træk, er dristige og farverige briller et godt valg. Lyse farver og livlige mønstre trækker opmærksomheden væk fra ansigtets konturer og sætter fokus på brillerne. Prøv farvestrålende stel, der popper op mod dine runde former!

Prada 0PR 11RV ROJ1O1 52

Oversize briller

Brillestel i overstørrelse er et godt valg til runde ansigter. Mens slankere ansigtsformer ofte ikke kan rumme større stel, ser runde ansigter fantastiske ud i forskellige oversized stilarter uanset stelform eller stil. Vælg modeller, der når den bredeste del af dit ansigt for at opnå et slankende og flatterende look.

Prøv overdimensionerede versioner af stilarter, der generelt ikke er så populære til runde ansigter, som f.eks. overdimensionerede runde briller.

Max Mara MM 5001-H 036 14 57

Køb runde briller


Katteøjne briller 

Kat-øjne briller ser særligt flatterende ud på runde ansigter på grund af deres kantede og opadvendte design. I mange cat-eye-stilarter efterligner den nederste del af brillen de afrundede linjer i kæben og kinderne, og hjørnerne trækker øjet opad for visuelt at løfte ansigtet og kindbenene.

Lentiamo ANNA DEEP BLACK

Køb Katteøjne briller


Hvilke briller skal undgås til runde ansigter

Selv om ingen briller er forbudt for runde ansigter, er visse brillestel ikke vellidte af dem med denne ansigtsform.

Små brillestel kan se malplacerede ud på et rundt ansigt. Hvis dit mål er at nedtone fylden i dit ansigt, kan små stel få kinderne til at se fyldigere og bredere ud.

Runde ansigter med de rigtige briller 

Det er vigtigt at huske, at alle ansigter er unikke, selv runde former! Stol på dine instinkter, når du vælger brillestel til synskorrektion. At prøve forskellige stilarter hjælper dig med at finde dioptriske briller, der får dig til at føle dig selvsikker og komfortabel. Så uanset om du vil fremhæve eller blødgøre dine træk, er du sikker på at finde de rigtige briller med styrke.

Hvis du har brug for yderligere vejledning, kan du gå på opdagelse i vores brilleguide, som giver inspiration til glasmaterialer, passende nuancer til din hudtone og andre nyttige tips.

Afsluttende tanker fra Lentiamo

Selvom disse anbefalinger er generelle retningslinjer, kan de tjene som udgangspunkt for dit valg af brillestel til runde ansigter.

I sidste ende er de bedste briller til runde ansigter dem, der får dig til at føle dig godt tilpas og passer til din personlige stil. Så gå i gang, prøv forskellige former, og find det perfekte par, der fremhæver din naturlige skønhed. Held og lykke med brillejagten!

 

Image sources

1. InStyle
2. Rare Gallery
3. Deník N 

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter