Solunate-løsning 50 ml gratis med Lenjoy Bi-weekly Aqua+

Login

Hvilke farvede kontaktlinser passer til dig?

Farvede kontaktlinser er en populær trend. Mange af os har allerede prøvet farvede linser, f.eks. til Halloween eller karneval, og nogle bruger dem ofte for at fremhæve deres oprindelige øjenfarve eller for at give sig selv et helt nyt look.

Der findes mange forskellige typer af farvede kontaktlinser: Forstærkede farver forstærker den naturlige øjenfarve, mens uigennemsigtige farver erstatter vores øjenfarve med uhyggelige og ekstravagante mønstre som zombieøjne, slangeskind eller katteøjne. Desuden fås de fleste farvede kontaktlinser med styrke, så det er ganske enkelt at udskifte dine almindelige kontaktlinser*.

 

Find ud af, hvilke farvede kontaktlinser der passer bedst til DIG!

Hvilke forskellige typer af farvede kontaktlinser findes der?

Grundlæggende er der to forskellige typer farvede kontaktlinser - farvede linser med og uden styrke.

  • Farvelinser på recept korrigerer din nærsynethed (myopi) eller langsynethed (hyperopi) og forbedrer eller ændrer helt din øjenfarve.
  • Ikke-korrigerende farvede kontaktlinser har ingen linsestyrke til synskorrektion og bruges til kosmetiske formål for at ændre din øjenfarve.
Forbedrende farver

 

Forbedringsfarvetone

Som navnet antyder, er en forstærkende farve beregnet til at forbedre den naturlige farve på dine øjne. Farvede kontaktlinser med denne type farvetone er normalt bedst for folk, der har lyse øjne og ønsker at gøre deres øjenfarve mere levende.

Levende farver

 

Levende og ugennemsigtig nuancer

Du leder efter lysere farver, der vil tiltrække alle øjne på dig? Så er ugennemsigtige kontaktlinser det rigtige for dig. De dækker din naturlige øjenfarve og erstatter den med en ny, levende farve. Levende farver fås i et stort udvalg af farver.

Skøre farver

 

Skøre linser

Skøre linser er kendetegnet ved deres unikke farver og mønstre. Craziness og ekstravagance har prioritet: Uanset drage-, slange- eller blomsterøje, skøre linser er det rigtige valg til ethvert kostume til Halloween eller anden fest.

Hvilke farvede kontaktlinser skal du vælge til dine øjne?

Farven på dine farvede kontaktlinser afhænger af mange faktorer, såsom din hårfarve, hudfarve og din personlige smag. Du bør derfor spørge dig selv:

Hvilket udseende ønsker jeg at opnå? Ønsker jeg at mine øjne ser naturlige eller hellere dramatisk ud?

Når du har fundet de farver, der passer til dig, kan du have det sjovt med at tilpasse dit outfit, make-up og smykker! Dit perfekte match kombinerer optimal linsekomfort med en trendy stil, der får dig til at føle dig smuk og anderledes!

Note: Alle kontaktlinser, der er anført nedenfor, fås som receptfarvede linser. Bare tag dine konventionelle kontaktlinser ud og erstatt dem med farvede daglige, månedlige og kvartalslige linser. Læs produktbeskrivelserne, og find linser til dig, der matcher din ønskede brugstid. Kontroller også altid styrke for dine aktuelle kontaktlinser, og sørg for, at dine ønskede farvelinser svarer til disse styrke.

Farvede kontaktlinser til lyse øjne

Forbedrende farver er normalt bedst med lyse øjenfarver, fordi de blander din naturlige farve med et strejf af noget andet. En blå farveblanding vil ikke være så mærkbar på en mørkebrun iris, mens nogen med grønne øjne kunne sætte denne blå linse på, og du kunne se forskellen fra fem meter væk.

Farvede kontaktlinser til mørke øjne

Jo mørkere dine øjne er, desto mørkere eller mere levende og uigennemsigtige skal dine farvede kontaktlinser være. En kontaktlinse, der er lavet til lysere øjenfarver (blå eller grøn), vil ikke være så synlig på et mørkere øje.

Farvede kontaktlinser som en del af et kostume

Livlig og ugennemsigtig nuancer dækker din naturlige øjenfarve fuldstændigt og er derfor en perfekt tilføjelse til dine kostumer. Uanset om du vil skabe et uhyggeligt eller legent look, er skøre linser et must-have blikfang, når du klæder dig op. Because just like a make-up that matches your costume is essential, coloured contact lenses prepare your eyes for an unforgettable night.

Crazy linser dækker naturlig øjenfarve og fås i utallige mænge af designs.

*Kontroller altid styrke for dine aktuelle kontaktlinser, og sørg for, at dine ønskede farvelinser svarer til den styrke. Hvis du er ikke sikker, kan du kontakte din optiker .

En ting mere: Lav regelmæssigt synstest af en øjenlæge eller en optiker for at kende dine nøjagtige styrke og få råd om at skifte fra kontaktlinser til farvede linser.


 

Søger du efter de rigtige kontaktlinser til dig?

Et bredt udvalg af førende linser venter på dig hos Lentiamo!

Topproducenter tilbyder dig dagslinser og månedslinser af silikonehydrogel, linser med forlænget brug samt UV- og blålysfiltre.

 

Køb kontaktlinser

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter