Solunate-løsning 50 ml gratis med Lenjoy Bi-weekly Aqua+

Login

De bedste solbriller til runde ansigter

Skrevet af Lentiamo i27. jun. 2023

Mange mennesker med runde ansigter vælger solbriller, der tilføjer vinkel, definition og balance til deres bløde træk. Hvilke stel gør det?

Advarsel om spoiler! Der er ikke én præcis solbrilleform, der er "bedst" til en bestemt ansigtsform. Der er en række ting, man skal tage i betragtning. Hvis du vil fremhæve visse træk eller kontrastere dem, er der mange muligheder. I denne artikel hjælper vi dig med at identificere en rund ansigtsform, anbefaler solbrilleformer og forklarer, hvorfor hver enkelt stelform fungerer godt. Lad os tage et kig!

Se, om du har et rundt ansigt

outline around round shape face on white background

Runde ansigter har tendens til at have lige store proportioner hele vejen rundt med blødere vinkler og fyldigere kinder. Generelt er kæbelinjen også afrundet uden skarpe linjer. Sådan kan du se, om du har et rundt ansigt:

  • Mål proportionerne: Mål bredden og længden af dit ansigt. Det vigtigste kendetegn ved et rundt ansigt er, at bredden er omtrent lig med længden.
  • Tjek kindben og kæbelinje: Runde ansigter har typisk blødt svungne kindben og fyldigere kinder. Kæbelinjen har tendens til at være mindre defineret og mere afrundet end kantet.
  • Evaluer pande og hage: Runde ansigter har ofte en lidt bredere pande, og hagen er generelt afrundet snarere end spids eller firkantet.

Kendisser med runde ansigter

collage of queen latifah, chrissy teigen, and ed sheeran.

På billedet fra venstre mod højre: Queen Latifah1, Chrissy Teigen2, Ed Sheeran3.

Hvilke solbriller er de bedste til en rund ansigtsform?

Dem med runde ansigter kan godt lide stel, der står i kontrast til deres bløde træk. Kantede stilarter og de dristige linjer i rektangulære og firkantede nuancer er gode muligheder. Høje og overdimensionerede stel giver kontrast til bredden i denne ansigtsform. 

Se vores anbefalinger til vores rundformede venner her:

Solbriller, rektangel eller firkan

Alle stel med lige linjer eller kantede sider fungerer godt. Stellets linjer står i kontrast til de bløde træk i et rundt ansigt og tilføjer interesse og dimension. Wayfarers er rektangulære solbriller med lige linjer, som kan bryde fyldige kinder.

Ray-Ban Wayfarer RB2140 901 50

Køb rektangulære solbriller


Cat-eye solbriller

De opadvendte yderkanter på cat-eye-solbriller har en løftende effekt på ansigtet og får det til at se længere og slankere ud. De vinklede linjer er også en perfekt modvægt til de bløde kurver i runde ansigter.

Chiara Ferragni CF 7006/S 807 IR 53

Køb cat-eye-solbriller


Oversized solbriller

Store, overdimensionerede solbriller kan være et godt valg til runde ansigter. Højere stel giver mere dækning og hjælper med at skabe en illusion af længde. Kig efter modeller, der når den bredeste del af dit ansigt for at opnå en flatterende effekt.

Hugo Boss 1386/S 086 HA 51

Geometriske solbriller

Solbriller med skarpere kanter og vinkler bryder de runde ansigters skrånende linjer. Linjerne giver let kontrast til forskellige dele af ansigtet som kinder og tindinger.

Ray-Ban Hexagonal RB3548N 002/58 51

Alt i alt et godt valg til runde ansigter

Alle ansigter er lidt forskellige, selv runde former! Omfavn dine træk, stol på din mavefornemmelse, og vælg stel, som du synes ser godt ud.

Hvis du allerede har fundet ud af, at du har et rundt ansigt, men stadig har brug for lidt vejledning, kan du gå på opdagelse i solbrilleguiden. Den giver et væld af inspiration og dækker emner som glasmaterialer og nuancer, der passer til din hudtone, blandt andre nyttige tips.

Sidste tanker fra Lentiamo

Husk, at dette er generelle solbrilleforslag til runde ansigter. Personlige præferencer spiller en vigtig rolle, når du skal vælge den bedste form til dig. Prøv forskellige stilarter, og vælg former, som du føler dig sikker i.

Læs mere om

Er du ikke sikker på, at du har et rundt ansigt? Tjek solbriller til andre ansigtsformer som de bedste solbriller til ovale ansigter eller de bedste solbriller til hjerteansigter.


Image sources:

1. POPSUGAR
2. Cosmopolitan
3. Forbes

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter