Sommer solbriller på udsalg!

Login

De bedste solbriller til et hjerteformet ansigt

Skrevet af Lentiamo i1. jun. 2023

Har du nogensinde spekuleret på, hvilke solbriller der passer bedst til din ansigtsform? Hjerteformede ansigter ser godt ud i modeller, der tilføjer bredde til den nederste halvdel af ansigtet. Alternativt kan stel, der komplementerer de naturlige vinkler i panden, kinderne og kæbelinjen, skabe et harmonisk og flatterende look.

Så hvilken solbrillestil fungerer bedst? Der findes ikke en nøjagtig formel eller et forhold, der bruges til at finde de perfekte solbriller til enhver ansigtsform. Men der er nogle nyttige retningslinjer, som kan hjælpe dig med at finde stel, der komplementerer eller fremhæver dine ansigtstræk! I denne artikel hjælper vi dig med at identificere hjerteformede ansigter, anbefaler solbrillestilarter og forklarer, hvorfor hver enkelt stilart fungerer godt til hjerteansigter.

Se her, om du har et hjerteformet ansigt

omrids omkring hjerteform ansigt på blå baggrund

Hjerteformede ansigter er kendetegnet ved en bredere pande, en smal kæbe og en slank eller spids hage. Nogle gange har dem med hjerteansigt en enketop, den karakteristiske, V-formede hårgrænse. Sådan kan du se, om du har et hjerteformet ansigt:

  • Tjek pandebredden: Hjerteformede ansigter har tendens til at have en bredere pande sammenlignet med hagen og kæbelinjen. Brug et målebånd til at måle din pande og kæbelinje på deres bredeste steder, hvis du er i tvivl.
  • Læg mærke til kindbenets placering: Hjerteformede ansigter har ofte bredere kindben placeret højere oppe i ansigtet.
  • Se på hårgrænsen: Hjerteformede ansigter har typisk, men ikke altid, en V-formet hårgrænse, der ender i et punkt midt på panden.
  • Læg mærke til kæbelinjen: Hjerteformede ansigter har som regel en smal, nogle gange spids hage, der danner bunden af hjertet.

Kendisser med hjerteansigter

collage af halle berry, lupita nyong'o, og Reese witherspoon

På billedet fra venstre mod højre: Halle Berry1, Lupita Nyong'o2, og Reese Witherspoon3.

Hvilke solbriller er de bedste til en hjerteansigtsform?

Solbriller, der enten kontrasterer eller fremhæver hjertets træk, er ofte et godt valg.

Hjerteansigter ser godt ud i stilarter, der kontrasterer bredere pander og kindben. Rektangulære eller runde stel med bred bund skaber symmetri og balance fra top til bund.

På den anden side er stel, der nøje følger hjerteformens naturlige vinkler, udpræget flatterende. Aviators og wayfarers fremhæver bredere pander og slankere kæber. Se vores anbefalinger til vores hjerteformede venner her:

Cat-eye solbriller

Cat-eye solbriller har opadvendte kanter med overdrevne vinkler, der blusser ud ved tindingerne. Disse stel fungerer godt til hjerteformede ansigter, fordi de henleder opmærksomheden på den øverste halvdel af ansigtet. Afrundede katteøjesolbriller giver også bredde til den nederste del af ansigtet og skaber et afbalanceret look.

Lentiamo ELISKA HAVANA BROWN

Køb cat-eye solbriller


Runde solbriller

Runde solbriller i alle størrelser er et godt valg. De let buede hjørner blødgør de kantede linjer i et hjerteansigt. Den cirkulære form skaber blødhed, balance og symmetri.

Meller NYASA AMBER SEA

Køb runde solbriller


Aviator solbriller

Aviator- eller pilotsolbriller er en klassisk stil, der fungerer godt på hjerteformede ansigter. Den brede top af stellet følger pandens bredde, mens linsernes dråbeform komplementerer hagens naturlige linjer.

Ray-Ban Aviator Large Metal RB3025 001/58 55A

Køb pilotsolbriller


Wayfarer solbriller

Klassiske wayfarers ser godt ud på næsten alle. Den karakteristiske omvendte trapezform fungerer særligt godt med hjerteansigter, der ofte ligner en omvendt trekant. Nyere, trendy versioner har rektangulære stel med bredere bund, der afbalancerer smallere hager.

Ray-Ban Wayfarer RB2140 901 50

Køb rektangulære solbriller

Følg dit hjerte

Husk, at der er variationer i alle ansigter, og at alle hjerteformer er unikke. Vær ikke bange for at stole på dine instinkter og vælge stel, som du virkelig elsker. Det, der ser "bedst ud", er ofte det, du bedst kan lide.

Personlige præferencer, hårfarve, hudtone og mange andre faktorer spiller også en rolle for, hvordan solbriller ser ud på dig.

Sidste tanker fra Lentiamo

Ved at vælge solbriller, der passer godt til hjerteformede ansigter, kan du skabe balance eller fremhæve dine naturlige træk. Husk, at solbriller skal være beskyttende og behagelige, og at de først og fremmest skal få dig til at føle dig bedst muligt tilpas. Eksperimentér med forskellige stilarter og former for at finde ud af, hvad der får dig til at føle dig mest selvsikker.

Read more

Er du ikke sikker på, at du har et hjerteansigt? Tjek de bedste solbriller til ovale ansigter, hvis dine træk skaber en mere symmetrisk form.


Image sources:

1. Oprah Daily
2. Vogue
3. InStyle

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter