Login

Top 10 liste over linsevæsker

Anna Sucha

Medicinsk revideret af Anna Sucha, Optiker, on 14-5-2020
Skrevet afLeonie Bauer

Hvilke linsevæsker er bedst til rengøring og desinfektion kontaktlinser i 2020? Vi har samlet en top 10 liste over de bedste plejeprodukter til dig.

Denne liste er baseret på viden og erfaring fra vores interne optometrister og redaktører. Vores team af eksperter kiggede nærmere på vores bedst-sælgende plejeprodukter og valgte en top 10 liste, baseret på deres erfaring og dialog med kunderne.

Vi kan love dig allerede på forhånd at alle 10 plejeprodukter består af den højeste kvalitet og mest moderne teknologi.

De bedste linsevæsker ved ét øjekast

 1. Den bedstsælgende: Solunate 400ml

  Alt-i-en løsning Solunate er den bedstsælgende linsevæske hos Lentiamo. Udover høj kvalitet, er det også en praktisk pakke til en god pris. Den større pakke på 400 ml, giver linsevæske til mindst 5 dage ekstra, sammenlignet med 360ml, som er standard størrelsen. Dette produkt er også et fantastisk alternativ til den bedste på markedet, såsom ReNu MPS Sensitive Eyes, Biotrue Multi-Purpose or OPTI-FREE.  Hvorfor er Solunate vores bestseller?

  • Den høje kvalitet og komforten ved at have denne alt-i-en løsning, har overbevist langt de fleste af vores kunder.

  • Den større indpakning, betyder også at den er mere praktisk

  • Hyaluronsyre til desinfektion, rensning, og opbevaring af bløde kontaktlinser, herunder silikone-hydrogel, er ideel for følsomme og tørre øjne.

 2. Biotrue Multi-Purpose 360 ml

  Biotrue Multi-Purpose 360 ml linsevæske af Bausch & Lomb er inspireret af øjets fysiologi. pH-værdien neutral, og minder om den sunde og naturlige væske fra en øjets tårer. Endvidere har linsevæsken evnen til at holde sig fugtig i langt tid, da den indeholder et tilsætningsstof, der holder proteiner aktive, og gør linsevæsken mere ressistent mod bakterier.  Hvad adskiller og gør Biotrue Multi Purpose unik?

  • Den høje komfort ved at have linserne på, varer hele dagen

  • Linsevæsken giver linserne en føling af naturlige tårer

  • De holder linserne friske hele dagen lang

 3. ReNu MultiPlus 360 ml

  Det er ikke nogen tilfældighed at ReNu MultiPlus 360ml linsevæske fra Bausch & Lomb er placeret i vores TOP 10 liste. Denne alt-i-en løsning er designet med altomfattende pleje, til alle typer bløde kontaktlinser. ReNu produktet indeholder borsyre, og kan derfor balancere pH-værdien på overfladen af kontaktlinserne til perfektion.  Hvad gør ReNu MultiPlus så speciel?

  • ReNu MultiPlus tilbyder maksimal fugtighed

  • Fjerner det ydre affald fra cellevæv

  • Tolereres let. Øjne klør eller brænder ikke – det bliver mere behageligt at bruge kontaktlinser  Her er de linsevæsker der har fået 4–10 plads i vores top 10 liste

 4. Options Multi 360 ml
 5. SOLOCARE AQUA 90 ml med etui
 6. Horien Ultra Comfort 500 ml
 7. Max OptiFresh bioplus 60 ml
 8. Zero-Seven Refreshing 80 ml
 9. OPTI-FREE PureMoist 90 ml
 10. AOSEPT PLUS med Hydraglyde 90 ml


Hvordan vælger du den rigtige linsevæske til dine kontaktlinser?

Der er forskellige produkter tilgængelige, alt efter hvilke behov dine øjne har. Der er utallige Alt-i- en løsning på markedet, der passer de fleste der bruger kontaktlinser. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at hvad der kan være godt for nogen, er ikke nødvendigvis godt for andre. To kriterier bør altid være opfyldt:

Maksimal fugtning:

Har du hørt om dry eye syndrome? Dette er ofte resultatet af at befinde sig i et støvet miljø, eller arbejde ved en computer, ved benyttelse af kontaktlinser. Tørre slimhinder betyder tørre øjne – for at undgå dette problem, anbefaler vi at man anvender en linsevæske der giver linserne en høj fugtighed, som fx vores bestseller Solunate solution.

Tilstrækkelig desinfektion:

Kender du Peroxide-linsevæsker? Denne linsevæske er særlig grundig. Bakterier og sedimenter er fjernet, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Linserne er renset ud fra princippet om kemiske reaktioner, hvilket kan tage op til flere timer. Ved slutprocessen, er peroxide-linsevæsken neutraliseret og du kan derefter tage linserne på. Vi anbefaler AOSEPT PLUS peroxide-linsevæske.

Men inden du køber denne slags linsevæske, læs og informér dig selv om peroxide linsevæsker og deres anvendelse.Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

  Ingen spørgsmål

  * Skal udfyldes

  Bedst sælgende produkter