Sommer solbriller på udsalg!

Login

Top 10 liste over linsevæsker 2023-2024

Jakub Odcházel, DiS.

Medicinsk revideret af Jakub Odcházel, DiS., Chefoptiker, on 4. nov. 2022. Skrevet afLentiamo

Gå ikke glip af en af vores favoritter: Solunate Multi-Purpose indeholder hyaluronsyre, der fastholder fugten og holder dine øjne behagelige og sunde.

Kontaktløsninger er udviklet til at rense og desinficere kontaktlinser for at holde dine øjne sunde og fri for infektioner. Mange opløsninger fugter også linserne, så de er ekstra behagelige at have på.

Med så mange muligheder at vælge imellem er det svært at finde en opløsning, der passer til dine linser og behov. Vi har samlet en liste over de bedste kontaktlinseopløsninger i år for at gøre det lidt nemmere at finde den rigtige løsning.

Nedenfor finder du Lentiamos valg af de bedste kontaktlinseopløsninger, lige fra den bedste opløsning til følsomme øjne til den bedste opløsning i rejsestørrelse. Er du klar til at tage et kig?

Sådan valgte vi de bedste kontaktlinseløsninger...

 • Forskning - Vi har undersøgt kontaktlinseprodukter, ingredienser og meget mere for at vurdere fordele og ulemper ved hver enkelt løsning. Vi har kigget på populære løsninger og nye løsninger på markedet for at finde de bedste af de bedste.
 • Kundeanmeldelser - Vi har også konsulteret kundeanmeldelser for at se, hvad brugerne har at sige om hver enkelt løsning.
 • Optometrist godkendt - Lentiamo optometrister gennemgik vores undersøgelser og gav deres ekspertudtalelser om de bedste løsninger i år.

Læs om fordelene og de mulige ulemper ved hver løsning nedenfor for at finde din egen løsning!

Vores bedste udvalg

Bedst over alle: ReNu MultiPlus
Gå til anmeldelse ⬇

Bedst værdi for pengene: Solunate Multi-Purpose
Gå til anmeldelse ⬇

Bedste hydrogenperoxid: Oxynate Peroxide
Gå til anmeldelse ⬇

Bedst for følsomme øjne: Biotrue Multi-Purpose
Gå til anmeldelse ⬇

Den bedste budgetløsning: Vantio Multi-Purpose
Gå til anmeldelse ⬇

Bedste rejsestørrelse: SOLOCARE AQUA
Gå til anmeldelse ⬇

Bedst til hårde linser: AVIZOR GP MULTI
Gå til anmeldelse ⬇


Den bedste løsning til flere formål: ReNu MultiPlus

ReNu MultiPlus 360 ml opløsning er velegnet til alle bløde kontaktlinser, herunder silikonehydrogel linser. Den indeholder borsyre, som effektivt desinficerer og afbalancerer opløsningens pH-værdi for at sikre renere og mere komfortable linser.

ReNu MultiPlus er vores topvalg af bedste universalopløsning på grund af dens alsidighed og evne til at pleje alle typer kontaktlinser. Best Products Reviews vurderer også ReNu MultiPlus højt blandt andre populære opløsninger.1

Fordele

 • Dræber mikroorganismer på linsen
 • Fjerner genstridige proteinaflejringer for et klarere syn
 • Maksimal fugtighed

Ulemper

 • Ikke velegnet til hårde kontaktlinser

Sådan bedømmer vores kunder dette produkt:

Køb ReNu MultiPlus

Hvad gør en løsning med flere formål? Multifunktionelle opløsninger er udviklet til komplet pleje af kontaktlinser. Multifunktionelle opløsninger er praktiske og giver omfattende pleje af linser, lige fra skylning, desinfektion, rengøring og opbevaring.


Bedste værdi for pengene: Solunate Multi-Purpose

Solunate Multi-Purpose opløsning er den mest solgte kontaktlinseopløsning hos Lentiamo. Solunate er formuleret med hyaluronsyre for maksimal fugtighed uden at brænde eller svie.

Flasken på 400 ml er større end andre opløsninger og kan holde op til fem dage længere end standardflasker til en tilsvarende pris. Solunate er vores bedste valg af værdi, fordi du får flere løsninger pr. flaske plus kvalitetsfordele.

.

Fordele

 • Velegnet til følsomme og tørre øjne
 • Hyaluronsyre for effektiv fugttilførsel
 • Større flaske til en bedre pris

Ulemper

 • Ikke velegnet til hårde kontaktlinser

Sådan bedømmer vores kunder dette produkt:

Køb Solunate Multi-Purpose

Klar til at prøve noget nyt? Solunate Multi-Purpose er et fremragende alternativ til ReNu MPS Sensitive Eyes, Biotrue Multi-Purpose og OPTI-FREE.


Bedste hydrogenperoxid: Oxynate Peroxide

Oxynate Peroxide er en brintoverilteopløsning af høj kvalitet, som er udviklet til at rengøre og desinficere kontaktlinser i dybden. Gennem en kemisk reaktion trænger brintoverilteopløsninger ind i linsen og nedbryder aflejringer og belægninger, der er svære at fjerne, og som kan forårsage ubehag og uklare linser.

Oxynate Peroxide er vores bedste valg inden for brintoverilteopløsninger på grund af dens rengørende egenskaber og optimale forhold mellem pris og kvalitet.

Fordele

 • Renser i dybden og fjerner aflejringer
 • Egnet til bløde og hårde kontaktlinser
 • Godt til følsomme øjne

Ulemper

 • Ikke til hurtig skylning

Sådan bedømmer vores kunder dette produkt:

Køb Oxynate Peroxide

Har du ikke brugt en hydrogenperoxidopløsning før? Husk, at brintoverilteopløsninger skal neutraliseres, før de kommer i kontakt med øjnene. Denne proces tager mindst seks timer. Få mere at vide om brugen af hydrogenperoxidopløsninger, før du går i gang.


Bedst til følsomme øjne: Biotrue Multi-Purpose

Biotrue Multi-Purpose 360 ml opløsning fra Bausch & Lomb er inspireret af dine øjeners fysiologi. Opløsningen er pH-balanceret for at matche sund tårevæske, så den er behagelig at have på hele dagen.

Takket være det dobbelte desinfektionssystem desinficerer Biotrue Multi-Purpose også effektivt og fjerner uønskede lipider og proteiner, der kan sløre synet.

Biotrue Multi-Purpose er vores bedste valg til følsomme øjne, fordi den arbejder i harmoni med dine øjeners naturlige funktioner og giver mindre irritation.

Fordele

 • Neutral pH-værdi, der efterligner sunde tårer
 • Fjerner proteinophobninger og bevarer samtidig de gavnlige proteiner
 • Op til 20 timers fugt i op til 20 timer

Ulemper

 • Ikke velegnet til hårde kontaktlinser

Sådan bedømmer vores kunder dette produkt:

Køb Biotrue Multi-Purpose

Hvorfor har pH en betydning? Ubehag ved kontaktlinser er blevet forbundet med forskellige pH-niveauer mellem naturlige tårer og kontaktlinseopløsninger. For at opnå den mest behagelige oplevelse bør opløsningens pH-værdi ligge inden for et bestemt interval.2


Bedste budgetløsning: Vantio Multi-Purpose

Vantio Multi-Purpose er en nem løsning, der desinficerer, fugter og fjerner proteinaflejringer. Den er også ideel til skylning og opbevaring af kontaktlinser. Vantio Multi-Purpose er vores bedste budgetvalg for dem, der ønsker at spare nogle penge og samtidig drage fuld fordel af universalplejeløsninger til kontaktlinser.

Fordele

 • Prisbillig
 • Til bløde eller hårde kontaktlinser
 • Fugtgiver

Ulemper

 • Skruelåg

Sådan bedømmer vores kunder dette produkt:

Shop Vantio Multi-Purpose

Vil du spare med Vantio? Vantio Multi-Purpose er et prisbilligt alternativ til mange populære løsninger som f.eks: All In One Light, Zero-Seven Refreshing, Options Multi og mange flere.


Den bedste løsning i rejsestørrelse: SOLOCARE AQUA

SOLOCARE AQUA er et godt valg til rejser, da flasken på 90 ml er i overensstemmelse med væskerestriktioner for de fleste flyselskaber. Denne multifunktionelle opløsning er den perfekte løsning til rengøring, desinfektion, skylning og opbevaring af linser overalt.

Nyere flasker har et unikt, patenteret låsesystem, der holder låget på plads for at forhindre lækage.

SOLOCARE AQUA er vores bedste valg af løsninger i rejsestørrelse på grund af dens bemærkelsesværdige hydreringsevne og idiotsikre flaskedesign. Den fås også i standardflasker og værdipakker.

Fordele

 • Perfekt størrelse til flyvning og rejser
 • HydroLock-effekt for langvarig fugtpleje
 • Linsetui af høj kvalitet medfølger

Ulemper

 • Ikke velegnet til hårde kontaktlinser

Sådan bedømmer vores kunder dette produkt:

Køb SOLOCARE AQUA

Har du brug for en kontaktløsning til rejser? Bland aldrig to forskellige typer kontaktlinseopløsning. Multifunktionelle opløsninger har ingredienser, som kan være uforenelige med ingredienser fra andre opløsninger. Hvis du bruger to forskellige opløsninger til et par linser, kan det ophæve opløsningens effektivitet eller forårsage irritation.


Den bedste løsning til hårde kontaktlinser: AVIZOR GP MULTI

AVIZOR GP MULTI er specielt udviklet til pleje af hårde (stive gasgennemtrængelige) kontaktlinser. Det er en alt-i-en opløsning, der nemt renser, desinficerer, fugter og plejer uden behov for yderligere ugentlige plejeprodukter.

AVIZOR GP MULTI er vores bedste valg til hårde kontaktlinser på grund af deres bekvemmelighed, kvalitet og effektivitet.

 

Fordele

 • Super praktisk alt-i-en-løsning
 • Fjerner aflejringer uden omfattende natlig gnidningsrutine
 • Cushions for komfort ved indsættelse og brug

Ulemper

 • Mindre 240 ml flaske

Sådan bedømmer vores kunder dette produkt:

Køb AVIZOR GP


Andre kontaktløsninger, som kunderne elsker

Disse tre sidste valg er baseret på kundeanmeldelser. Hver løsning er højt vurderet og tilbyder unikke fordele.

OPTI-FREE RepleniSH er formuleret til at give ekstra fugt og er fantastisk til tørre øjne. Hvis du har følsomme øjne eller bruger en hydrogenperoxidopløsning, er skylning med AVIZOR Saline en nem måde at sikre, at dine linser er skyllet og klar til brug. ReNu MPS Sensitive Eyes er en god alt-i-en-løsning til dem med følsomme eller let irriterede øjne.


Ofte stillede spørgsmål

Hvordan vælger du den rigtige opløsning til dine kontaktlinser?

Der findes mange forskellige produkter, alt efter hvad dine øjne har brug for. Der findes utallige multifunktionelle opløsninger, som er velegnede til de fleste kontaktlinsebrugere. Men det, der virker for én person, virker ikke nødvendigvis for andre. Husk altid på to krav: maksimal smøring og tilstrækkelig desinfektion.

Maksimal smøring

Har du hørt om tørre øjenlidelser? Det er ofte resultatet af ophold i støvede omgivelser, når man bærer kontaktlinser, eller det opstår efter dagligt arbejde ved en computer. Tørre slimhinder betyder tørre øjne - ved dette problem anbefaler vi at bruge kontaktlinseopløsninger, der effektivt fugter linserne, som f.eks. vores bedst sælgende Solunate-opløsning.

Tilstrækkelig desinfektion

Interesseret i at anvende peroxid-opløsninger? Denne type opløsning renser dine kontaktlinser særligt grundigt ved at fjerne bakterier og aflejringer. Linserne rengøres gennem en kemisk reaktion, som kan tage op til flere timer. I slutningen af processen neutraliseres peroxidopløsningerne, så du kan sætte linserne sikkert tilbage i dine øjne.


Sidste tanker fra Lentiamo

Lentiamo's chefoptiker blev konsulteret om forskning, det overordnede indhold og produktanbefalinger i denne vejledning med henblik på medicinsk nøjagtighed for at give dig de mest pålidelige oplysninger.

I sidste ende afhænger den bedste kontaktlinseopløsning for dig af dine øjne og behov. Hvis du har kæmpet med at finde den rigtige løsning eller leder efter en løsning med flere fordele, kan denne guide vise dig i den rigtige retning.

Lentiamo tilbyder et bredt udvalg af kontaktlinser og løsninger til overkommelige priser. Oplev alt det, du har brug for til at passe på dine øjne, lige i vores online shop i dag.


Kilder

1. Best Product Reviews, 10 Best Bausch Lomb Renu Multiplus In The UK
2. National Library of Medicine, Comparative study of pH for different saline and multi-purpose contact lens solutions

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

  Ingen spørgsmål

  * Skal udfyldes

  Bedst sælgende produkter