+45 78 71 47 82

Bestil også via telefon:
(Man-Fre 8.00-15.30)

Login

Oakley Solbriller

Hvad gør Oakley Solbriller et godt valg for alle

Oakley Solbriller er et oplagt valg for enhver, da de kombinerer funktionalitet, komfort og mode på bedste vis. Hvad enten du er atleter, eller bare ønsker et par solbriller, der både ser godt ud og beskytter dine øjne, leverer Oakley varen. Dette mærke er kendt for at producere briller af høj kvalitet, der tager højde for brugerens komfort og synets sundhed. Oakleys designere arbejder utrætteligt for at skabe solbriller, der afspejler de nyeste trends, uden at gå på kompromis med brillets funktionelle egenskaber. Dette er grunden til, at Oakley solbriller appellerer til en bred vifte af brugere, fra sportsudøvere til modebevidste forbrugere.

Hvad er de bedste egenskaber ved Oakley Solbriller

Der er mange gode grunde til at vælge Oakley solbriller. Først og fremmest er de utroligt robuste og holdbare. Solbrillerne er designet til at kunne modstå hårde vejrforhold, og er derfor ideelle til aktive personer. Derudover har Oakley Solbriller også en exceptionel optisk klarhed, hvilket sikrer, at du altid har et skarpt og klart syn, selv i stærkt sollys. Det skyldes, at disse briller anvender Oakleys patenterede High Definition Optics teknologi, som eliminerer forvrængning og giver brugeren et perfekt synsfelt. Sidst men ikke mindst, er Oakley Solbriller ganske enkelt flotte at se på. Deres moderne og innovative designs skiller sig ud fra mængden og gør, at du altid vil se godt ud, når du har dem på.

Hvor kan man købe Oakley Solbriller

Du kan købe Oakley solbriller hos Lentiamo. Lentiamo er en e-shop, der specialiserer sig i at sælge briller og de har et stort udvalg af forskellige Oakley solbriller. Hvad enten du leder efter til sport, fritid eller noget helt tredje, er der en god chance for, at du kan finde det hos Lentiamo. Shoppen tilbyder konkurrencedygtige priser og gode leveringsvilkår, så du i ro og mag kan vælge lige præcis det par Oakley solbriller, der passer til dig. Så led ikke længere. Tjek Lentiamos hjemmeside for det bredeste udvalg og de bedste deals på Oakley solbriller.

Kategori

Mærke

Glas typen

Form på stellet

Pris

Størrelse

  • Mærke

    Oakley

Vis flere produkter

Det klare valg til dine øjne

Fordi vi har unikke fordele.

1 135 402 kontaktlinser på lager

Vi har mere end 1 million par kontaktlinser, som vi kan sende med det samme.

Gratis levering over 600kr.

Når din bestilling er lav kan du bruge GLS leveringsfirmaet for kun 39 kr.

Lave priser

Vi er en af de største sælgere i Europa, derfor har vi muligheden for at ofre interessante priser af produkterne.

 

Loyalitetsprogram

Fra din første bestilling du lave, kan du få bonus points som du kan bruge til gratis gaver.

365 dag garanti

Hvis din linserecept ændrer sig, kan vi garanterer at vi vil ændre de kontaktlinser som du har købt hos os.

Originale produkter

Vi sælger kun originalprodukter fra producenterne Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb og CooperVision.

 

Godkendt af vores kunder

Ud af 1849 er 93 % positive anmeldelser. Se udvalgte kundeanmeldelser.

Nemt at bestille og hurtig levering
Jeg har flere gange købt mine kontaktlinser hos Lentiamo og det fungere rigtig godt . Nem side at bestille på og hurtig levering .
Jeg blev ringet op, fordi de mente at jeg måske havde lavet en fejl ved bestilling af kontaktlinser. Sørme om ikke den ene linses styrke var forkert. Det rettede de og jeg modtog linserne 4 dage efter bestilling. Flot