Login

Kontaktlinser

Kontaktlinser er diskrete, praktiske og alsidige, og de er et sikkert og stilfuldt alternativ til briller. Uanset om du dyrker sport, arbejder, læser eller laver hverdagsaktiviteter, korrigerer kontaktlinser dit syn uden ubehag eller besværet med briller.

Lær, hvordan du køber kontaktlinser online i Irland, og se, at det er en hurtig og nem måde at få de mærker og stilarter, du ønsker, leveret lige til døren..

Sådan bestiller du kontaktlinser på nettet

Du kan bestille kontaktlinser online i et par nemme trin. Uanset om du er nybegynder eller har brugt kontaktlinser længe, er det nemt og sikkert at købe kontaktlinser online..

Følg disse nemme trin for at komme i gang.

  1. Find den rigtige kontaktlinsetype og -mærke: hvis du ikke har brugt kontaktlinser før, vil din øjenlæge bekræfte din kontaktlinserecept og anbefale typer og mærker til dig. Gennemse og filtrer efter brugsperiode, type, mærke og meget mere online.
  2. Indstil dine dioptrier: Det kan være forvirrende at læse parametre for kontaktlinser. Hvis du har købt kontaktlinser før, vil dine nuværende specifikationer være trykt på din kontaktlinseæske. Kontakt en øjenlæge, hvis du har brug for en ny recept.
  3. Gennemfør din ordre: Når du har tilføjet dine dioptrier for hvert øje, er du klar til at tilføje kontaktlinserne til din kurv. Du kan redigere og fjerne varer fra din kurv, før du fortsætter med at gennemføre din bestilling.

Hvor kan man bedst købe kontaktlinser online?

Det bedste sted at købe kontaktlinser online er hos en forhandler, der tilbyder en bred vifte af mærker fra pålidelige producenter. Det er vigtigt også at være opmærksom på din recept og dine øjnes behov. Har forhandleren det mærke, du vil have? Er kontaktlinserne til at betale?

Lentiamo har et stort udvalg af daglige, to-ugers, månedlige og kvartalsvise kontaktlinser. Du finder også dag- og natlinser af høj kvalitet, farvede linser og meget mere - alt sammen fremstillet af kvalitetsmaterialer og til overkommelige priser. Du finder populære Dailies, Acuvue and Biofinity blandt andet linser. 

Hvor meget koster kontaktlinser online

Prisen på kontaktlinser på recept er vigtig, når du bestiller kontaktlinser online. Det afhænger af brugsperiode, type, mærke og meget andet. Når du køber kontaktlinser online for første gang, kan du se, hvor meget dine valgte linser koster..

Du kan ofte få rabatter online, som din øjenlæge ikke tilbyder. Du kan også drage fordel af regelmæssige tilbud som f.eks. Lentiamo bonusordning hvor du kan optjene og indløse point til gaver.

Hvad er fordelene ved at bestille kontaktlinser online hos Lentiamo?

Siden 2008 har vores dedikerede team af optometrister og øjenspecialister gjort alt for at gøre dit kontaktlinsekøb så behageligt som muligt. Du skal blot vælge dine yndlingskontaktlinser fra vores brede udvalg af produkter og derefter bestille dem bekvemt og sikkert hjem til dig..

Uanset hvilke linser du bestiller, bliver de leveret til dit hjem hurtigt og til en rimelig pris.

Anvendelsesperiode

Kategori

Producent

Mærke

Vis flere produkter

Det klare valg til dine øjne

Fordi vi har unikke fordele.

1 135 402 kontaktlinser på lager

Vi har mere end 1 million par kontaktlinser, som vi kan sende med det samme.

Gratis levering over 600kr.

Når din bestilling er lav kan du bruge GLS leveringsfirmaet for kun 39 kr.

Lave priser

Vi er en af de største sælgere i Europa, derfor har vi muligheden for at ofre interessante priser af produkterne.

 

Loyalitetsprogram

Fra din første bestilling du lave, kan du få bonus points som du kan bruge til gratis gaver.

365 dag garanti

Hvis din linserecept ændrer sig, kan vi garanterer at vi vil ændre de kontaktlinser som du har købt hos os.

Originale produkter

Vi sælger kun originalprodukter fra producenterne Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb og CooperVision.

 

Godkendt af vores kunder

Ud af 1849 er 93 % positive anmeldelser. Se udvalgte kundeanmeldelser.

Nemt at bestille og hurtig levering
Jeg har flere gange købt mine kontaktlinser hos Lentiamo og det fungere rigtig godt . Nem side at bestille på og hurtig levering .
Jeg blev ringet op, fordi de mente at jeg måske havde lavet en fejl ved bestilling af kontaktlinser. Sørme om ikke den ene linses styrke var forkert. Det rettede de og jeg modtog linserne 4 dage efter bestilling. Flot