Login

Acuvue Oasys (6 linser)

Kontaktlinser 14-dageslinser Johnson & Johnson Acuvue

baseret på 16anmeldelser

På lager > 1000 stykker
Multipakker: Acuvue Oasys (12 linser) 359 kr. (du sparer 57 kr.)
Tillykke! Du får 42 bonus points ved dette køb.
208 kr.
Produktet findes også i denne indpakning:

Vælg parametre

Vælg parametre til højre øje Hjælp

Sendes i dag

Vælg parametre for venstre øje

Sendes i dag

 • Gratis levering for leveringer over 600 kr
 • GLS (track and trace) - 39 kr

Det klare valg til dine øjne

Fordi vi har unikke fordele.

Gratis levering over 600kr.

Når din bestilling er lav kan du bruge GLS leveringsfirmaet for kun 39 kr.

Loyalitetsprogram

Fra din første bestilling du lave, kan du få bonus points som du kan bruge til gratis gaver.

365 dag garanti

Hvis din linserecept ændrer sig, kan vi garanterer at vi vil ændre de kontaktlinser som du har købt hos os.

 

Acuvue Oasys anmeldelser:
98 % baseret på 16anmeldelser

God linser
Fast delivery, good quality and customer service
I can keep them for the full 2 weeks as the last 2/3 days they become really dry
Good quality no issue
Hurtig blevering
Disser linser er de bedste jeg har prøvet, og passer altid i synsstyrken.
Mega gode.
Gode linser
Jeg er bare rigtig tilfreds. Tak for gaverne. Hjertelige hilsner fra Maj-Britt.
Udemærket produkt
Alt forløb som det skulle!
Rigtig godt og sikkert produkt. Kan varmt anbefales.
De gør det de skal. Jeg kan se klart og tydeligt og kan nøjes med at skifte dem hver 14. dag.
Jeg har brugt disse linser i årevis nu. Mit syn er hverken blevet dårligere elller værre og jeg bruger dem 14 dage ad gangen - sover med dem og det hele - uden problemer. Kun når aircon'en er skruet op eller jeg er over over overtræt bliver mine øjne lidt irriterede.
Stor tilfredshed med købet og hurtig levering
Dejligt at kunne se hvad klokken er uanset hvad tid på døgnet!!

6 flere anmeldelser Viser kun vurdering med kommentarer

Detaljer om Acuvue Oasys (6 linser)

Acuvue Oasys med Hydraclear Plus fra Johnson & Johnson er bløde to-ugers linser til daglig brug. Acuvue-linser anbefales til meget følsomme øjne, da de har en enestående 98 % åndbarhed takket være det moderne silikonehydrogel Senofilcon A-materiale og en ultraglat overflade, der garanterer lav friktion. Den eksklusive Hydraclear Plus-teknologi holder dem fugtige hele tiden.

Fordele ved Acuvue Oasys med Hydraclear Plus

 • Sundere øjne - den ekstraordinære åndbarhed i dette silikonehydrogelmateriale giver 98 % af den tilgængelige ilt til det åbne øje.
 • Beskyttelse mod solen - de er udstyret med et klasse 1 UV-filter, som er den højeste beskyttelse mod skadelig UV-stråling.
 • Altid behagelig - den eksklusive Hydraclear Plus-teknologi sikrer langvarig fugt.
 • Let at bære - den let håndterbare farve og indikatoren indefra og udad giver bedre håndtering, hvilket gør dem ideelle selv for nye kontaktlinser.
 • Egnet til længerevarende brug - disse 2-ugers erstatningskontaktlinser har et særligt materiale, som også kan bæres uafbrudt (dag og nat) i 1 uge (under vejledning af din øjenspecialist).

Til hvem er Acuvue Oasys kontaktlinser beregnet?

Acuvue Oasys linser er designet til korrektion af nærsynethed (myopi) eller langsynethed (hyperopi). Deres særlige egenskaber gør dem til et godt valg for dem, der:

 • tilbringer mange timer foran digitale skærme
 • opholder sig i opvarmede eller klimatiserede omgivelser
 • har sarte øjne
 • foretrækker en udskiftning hver anden uge
 • leder efter kontaktlinser, der giver fremragende komfort og visuel klarhed på alle tidspunkter, samtidig med at det føles som om de slet ikke har kontaktlinser på.

Ofte stillede spørgsmål om Acuvue Oasys

Hvor længe kan du bruge Acuvue Oasys?

Acuvue linser er beregnet til daglig brug med udskiftning hver 14 dage. De kan også bruges som linser til længerevarende brug og smides ud efter en uges brug. Hvis du ønsker at bære Acuvue Oasys kontinuerligt, skal du først rådføre dig med din øjenlæge.

Kan du sove med Acuvue Oasys?

Ja, du kan sove med Acuvue linser takket være deres meget åndbare silikonehydrogelmateriale. Det betyder, at de kan bæres uafbrudt i 1 uge (op til 6 nætter) efter konsultation med optikeren eller øjenlægen.

Kan du tage brusebad med Acuvue Oasys?

Vi anbefaler altid at undgå kontakt mellem kontaktlinsens overflade og vandhanevand (eller sæbe!). At tage brusebad med kontaktlinser indebærer generelt risici som f.eks. at bakterier trænger ind i øjnene gennem det rindende vand og forårsager betændelse og andre alvorlige problemer, eller endog den simple risiko for at miste kontaktlinserne under vask. Det er tilrådeligt at tage linserne af, inden man går ind i brusebadet.

Hvad er bedst: Acuvue Moist eller Acuvue Oasys med Hydraclear Plus?

Acuvue Moist er kontaktlinser til daglig brug, mens Acuvue Oasys med Hydraclear Plus er kontaktlinser til to ugers brug. De har forskellige materialer, teknologier og egenskaber, hvilket gør dem til den perfekte løsning til forskellige behov. Både 1-dags Acuvue Moist og Acuvue 2 uger er meget populære kontaktlinser, som er værdsat af brugere og øjenlæger.

Er Acuvue Oasys det samme som Acuvue 2?

Acuvue 2 og Acuvue Oasys er ikke det samme. De tilhører den samme familie, men har forskellige materialer og egenskaber. Acuvue 2 er fremstillet af en blød hydrogel, der er rigere på vandindhold (58 %), mens Acuvue Oasys er silikonehydrogel, som giver større åndbarhed (98 %). De er begge to-ugers linser udstyret med UV-filtre. Forskellige øjne har forskellige behov, og Acuvue-sortimentet opfylder dem alle så vidt muligt med et godt udvalg af kontaktlinser. Hvilken en er bedst for dig? Find ud af det med hjælp fra din øjenspecialist.

Hvad er forskellen mellem Acuvue Oasys (6 linser) og  Acuvue Oasys (12 linser)?

Det er det samme produkt, men i to forskellige formater. Bruger du Acuvue linser dagligt? Så prøv pakken med 12 linser og spar! Du får et lager af dine yndlingslinser, behøver ikke at gentage din bestilling så ofte og betaler mindre for både dine linser og leveringsomkostningerne. Hvis du bruger dine linser hver dag, rækker to pakker med 6 stk. (en til hvert øje) i gennemsnit til 3 måneder. Hvis du køber to pakker med 12 linser (en til hvert øje), kan du have et lager til 6 måneder.

Er der alternativer til Acuvue Oasys?

Der findes mange populære kontaktlinser, der bruges hver fjortende dag, såsom Lenjoy Bi-weekly Aqua+. Disse silikonehydrogel-kontaktlinser har et tyndt design og et UV-filter for komfort og beskyttelse mod skadelig ultraviolet stråling. Højt vandindhold og iltgennemtrængelighed fremmer enestående bærekomfort. Alle 14-dages kontaktlinser har deres egne unikke fordele for brugeren. Det er vigtigt at konsultere en øjenspecialist for at finde passende kontaktlinser til dig.

Andre Acuvue kontaktlinser

Acuvue-familien omfatter et bredt udvalg af dagslinser og to-ugerslinser, der er designet til at korrigere de mest almindelige synshandicaps. I samme materiale som Acuvue Oasys med Hydraclear Plus finder du Acuvue Oasys for Astigmatism og Acuvue Oasys Multifocal. De, der leder efter dagslinser til daglig brug i topklasse, kan prøve de fremragende Acuvue Oasys 1-Day med HydraLuxe. I Acuvue-serien finder du også de eksklusive Acuvue Oasys med Transitions med en særlig fotokromisk teknologi, der automatisk tilpasser sig skiftende lysforhold for at give den bedste synskomfort og beskyttelse mod solen.

ofte solgt med opløsning Solunate Multi-Purpose 400 ml med etui.

Det er medicinsk udstyr. Læs brugsanvisningen inden det tages i brug.

Parametre

Udløb: I det mindste 36 måneder
Materiale:  Senofilcon A
Let farvestyring:  Ja
Døgnlinse:  Nej
Vand indhold:  38 %
Iltoverførsel:  147 Dk/t
UV filter:  Ja
Silikone-hydrogel:  Ja
Ind- og udmærkning:  Ja
Linser i en æske:  6
Styrke:  fra -12.00 til +8.0
Diameter:  14.0
Basiskurve:  8.4, 8.8
Tykkelse på midten:  0.07 mm
Elastisk modulus på kontektlinser:  0.68 MPa
Vægt: 17 g
Producent:
Kategori:

Pakker linser

Spørgsmål (8×)

Kommentarer om Acuvue Oasys (6 linser) Tilføj et spørgsmål

 • Shenaz K.

  Jeg bruger lenjoy comfort endags linser,man nu vil jeg gerne skifte til 14 dags linser,kan i anbefale hvilken er bedst for mig

  Svar
  • Elen
   Lentiamo.dk

   Hej Shenaz
   Vi kan desværre ikke anbefale den. Kontaktlinser findes i forskellige størrelser og skal tilpasses til dit øje af en optometrist eller øjenlæge. Som en onlinebutik kan vi kun sælge kontaktlinser, som du allerede bruger med succes. Hvis du gerne vil ændre den type eller det mærke af linser, du bruger, bør din øjenlæge hjælpe dig med at træffe dette valg. Når du og din øjenlæge har besluttet, hvilken type kontaktlinser der er bedst for dig, skal du blot kontakte os, og vi vil hjælpe dig. Tak

   Svar
 • Lars J.

  Kan man bestile med bygningsfejl?

  Svar
  • Elen
   Lentiamo.dk

   Hej Lars
   Sfæriske kontaktlinser er det vigtigste valg til at korrigere nærsynethed og langsynethed. Denne type linser er rotationssymmetriske, hvilket betyder, at de har samme form hele vejen rundt. Ved bygningsfejl skal du altid kigge efter toriske linser. Du er også velkommen til at sende os din recept til linser, og vi vil assistere dig med din bestilling.

   Svar
 • Julie

  Hej Er dette en hård eller blød linse?
  På forhånd tak for svar!

  Svar
  • Elen
   Lentiamo.dk

   Kære Julie
   Acuvue Oasys er en blød linse.

   Med venlig hilsen

   Svar
 • Susan J.

  Hej
  Jeg skal til at gå over til denne linse i samråd med min optiker.
  Kan se at andre har stillet de samme spørgsmål, - for 2 år siden - som jeg havde omkring denne linse, da jeg var ret forvirret... så jeg har undersøgte .....
  Iflg. optiker og ikke mindst Johnson & Johnson -
  kan denne linse bruges både som 14.dags linse, den taget ud hver aften i 14 dage og derefter kasseres og som døgnlinse. Der skal den bare udskiftes efter 7 dage - altså kan den bruges i døgndrift i en uge og derefter udskiftes med et sæt nye linser....

  Svar
  • Elen
   Lentiamo.dk

   Kære Susan,


   Produktbeskrivelse er blevet opdateret

   Kontaktlinser kan bæres uafbrudt i en uge efter konsultation og godkendelse af din optiker. Hvis du bruger dem kontinuerligt i en uge, dag og nat, skal de kasseres efter en uge. Hvis du kun bruger dem om dagen, kan de bruges i to uger.

   Med venlig hilsen

   Svar
   • Susan J.

    Hej Elen
    Mange tak for hurtigt svar
    Hilsen og god dag
    Susan

    Svar
 • Berit P.

  Hej.
  Jeg har brugt disse linser i en årrække, men nu har optikeren anbefalet mig at skifte til endagslinser uden at nævne et navn.
  Jeg håber, I kan foreslå nogle, jeg kan bruge . Jeg bruger kurve 8,4, krumning 14,2 og styrke hhv. -5,25 og -5,75.
  Hilsen Berit.

  Svar
  • Veronika
   Lentiamo.dk

   Hej Berit, det er bedre hvis du spørger din optiker hvilke ensdagslinser kan
   du bruge, det kan hurtig blive irriterende for din øjne, hvis man ikke vælger
   det rigtig. Hilsen Veronika Du kan også skrive til mig : info@lentiamo.dk – hvis du
   har bruge for yderligere hjælp.


   Svar
 • Lotte T.

  acuvue oasys hydraclear plus - en af mine venner fortæller, at han bruger dem op til tre uger, uden at tage dem ud om natten. Men her fik jeg et svar om at de skulle ud hver dag. Hvad er korrekt? Jeg vil have linser, der ikke skal ud og ind hver aften og morgen. Hvilket navn skal jeg gå efter?

  Svar
  • Martina
   Lentiamo.dk

   Hej igen Lotte, Vi anbefaler altid, at man tager linser ud om aftenen, og
   kommer dem i en linsevæske natten over så de bliver renset for bakterier og
   snavs. Som nævnt, så er det døgnlinser du skal vælge, hvis du ikke vil komme
   linserne i en linsevæske. Jeg kan ikke sige dig hvilket mærke du skal gå
   efter. Det beror på materialet, vandindholdet og iltgennemtrænge­ligheden,
   som er forskellig fra mærke til mærke. Med venlig hilsen, Martina Lentiamo
   Kundeservice


   Svar
  • Susan J.

   Iflg. optiker og ikke mindst Johnson & Johnson -
   kan denne linse bruges både som 14.dags linse, den taget ud hver aften i 14 dage og derefter kasseres og som døgnlinse. Der skal den bare udskiftes efter 7 dage - altså kan den bruges i døgndrift i en uge og derefter udskiftes med et sæt nye linser....

   Svar
   • Elen
    Lentiamo.dk

    Kære Susan,

    Ja de kan bruges både som 14-dags linse, den skal ud hver aften i 14 dage og derefter kasseres eller du kan bruge dem 7 dage uafbrudt og derefter udskifte med et sæt nye.

    Med venlig hilsen

    Svar
 • Lotte T.

  er det rigtigt, at man kan/skal sove med de linser? Og hvor længe 'holder' en linse? Altså, hvornår skal man skifte linser?

  Svar
  • Martina
   Lentiamo.dk

   Hej Lotte, Nej. Disse linser er almindelige 14-dages linser. Som det fremgår
   af navnet kan bruges i 14-dage. Hvis du vil have linser som du kan sove med,
   så er det døgnlinser som du skal gå efter. Med venlig hilsen, Martina
   Lentiamo Kundeservice


   Svar
 • Ivan B.

  Hejsa

  Har i dem på lager så jeg kan modtage dem i denne uge ?

  Svar
  • Kasper
   Lentiamo.dk

   Hej


   Mange tak for dit spørgsmål.


   Om vi har dem på lager kommer an på, hvilken styrke og basiskurve du skal
   bruge. Vi har de fleste på lager, dog kan vi være uheldige at vi ikke har lige
   netop de linser som du skal bruge, på lager i øjeblikket.


   Hvis du har mulighed for det, så send os en mail på info@lentiamo.dk, så kan vi
   finde ud af, om vi har kontaktlinserne på lager.


   Du må have en rigtig god dag.


   Med venlig hilsen


   Lentiamo Kundeservice


   Svar

Næste 4 kommentarer

Tilføj et spørgsmål eller en kommentar til Acuvue Oasys (6 linser)

* Skal udfyldes

Godkendt af vores kunder

Ud af 1849 er 93 % positive anmeldelser. Se udvalgte kundeanmeldelser.

Nemt at bestille og hurtig levering
Jeg har flere gange købt mine kontaktlinser hos Lentiamo og det fungere rigtig godt . Nem side at bestille på og hurtig levering .
Jeg blev ringet op, fordi de mente at jeg måske havde lavet en fejl ved bestilling af kontaktlinser. Sørme om ikke den ene linses styrke var forkert. Det rettede de og jeg modtog linserne 4 dage efter bestilling. Flot