Op til 15% rabat på Lenjoy kontaktlinser

+45 78 71 47 82

Bestil også via telefon:
(Man-Fre 8.00-15.30)

Login

Acuvue Oasys (12 linser)

Kontaktlinser 14-dageslinser Johnson & Johnson Acuvue

baseret på 11anmeldelser

På lager > 1000 stykker
Multipakker: Acuvue Oasys (12 linser) + Oxynate Peroxide 380 ml med etui 439 kr. (du sparer 19 kr.)
Tillykke! Du får 72 bonus points ved dette køb.
416 kr. 359 kr.
Produktet findes også i denne indpakning:

Vælg parametre

Vælg parametre til højre øje Hjælp

Afsender 22. apr.

Vælg parametre for venstre øje

Afsender 22. apr.

 • Gratis levering for leveringer over 600 kr
 • GLS (track and trace) - 39 kr

Det klare valg til dine øjne

Fordi vi har unikke fordele.

Gratis levering over 600kr.

Når din bestilling er lav kan du bruge GLS leveringsfirmaet for kun 39 kr.

Loyalitetsprogram

Fra din første bestilling du lave, kan du få bonus points som du kan bruge til gratis gaver.

365 dag garanti

Hvis din linserecept ændrer sig, kan vi garanterer at vi vil ændre de kontaktlinser som du har købt hos os.

 

Acuvue Oasys anmeldelser:
93 % baseret på 11anmeldelser

Hurtig levering
Et rigtig godt produkt. Jeg har brugt linserne i rigtig mange år.

Viser kun vurdering med kommentarer

Detaljer om Acuvue Oasys (12 linser)

Acuvue Oasys med Hydraclear Plus fra Johnson & Johnson er bløde to-ugers linser til daglig brug. Acuvue-linser anbefales til meget følsomme øjne, da de har en enestående 98 % åndbarhed takket være det moderne silikonehydrogel Senofilcon A-materiale og en ultraglat overflade, der garanterer lav friktion. Den eksklusive Hydraclear Plus-teknologi holder dem fugtige hele tiden.

Fordele ved Acuvue Oasys med Hydraclear Plus

 • Sundere øjne - den ekstraordinære åndbarhed i dette silikonehydrogelmateriale giver 98 % af den tilgængelige ilt til det åbne øje.
 • Beskyttelse mod solen - de er udstyret med et klasse 1 UV-filter, som er den højeste beskyttelse mod skadelig UV-stråling.
 • Altid behagelig - den eksklusive Hydraclear Plus-teknologi sikrer langvarig fugt.
 • Let at bære - den let håndterbare farve og indikatoren indefra og udad giver bedre håndtering, hvilket gør dem ideelle selv for nye kontaktlinser.
 • Egnet til længerevarende brug - disse 2-ugers erstatningskontaktlinser har et særligt materiale, som også kan bæres uafbrudt (dag og nat) i 1 uge (under vejledning af din øjenspecialist).

Til hvem er Acuvue Oasys kontaktlinser beregnet?

Acuvue Oasys linser er designet til korrektion af nærsynethed (myopi) eller langsynethed (hyperopi). Deres særlige egenskaber gør dem til et godt valg for dem, der:

 • tilbringer mange timer foran digitale skærme
 • opholder sig i opvarmede eller klimatiserede omgivelser
 • har sarte øjne
 • foretrækker en udskiftning hver anden uge
 • leder efter kontaktlinser, der giver fremragende komfort og visuel klarhed på alle tidspunkter, samtidig med at det føles som om de slet ikke har kontaktlinser på.

Ofte stillede spørgsmål om Acuvue Oasys

Hvor længe kan du bruge Acuvue Oasys?

Acuvue linser er beregnet til daglig brug med udskiftning hver 14 dage. De kan også bruges som linser til længerevarende brug og smides ud efter en uges brug. Hvis du ønsker at bære Acuvue Oasys kontinuerligt, skal du først rådføre dig med din øjenlæge.

Kan du sove med Acuvue Oasys?

Ja, du kan sove med Acuvue linser takket være deres meget åndbare silikonehydrogelmateriale. Det betyder, at de kan bæres uafbrudt i 1 uge (op til 6 nætter) efter konsultation med optikeren eller øjenlægen.

Kan du tage brusebad med Acuvue Oasys?

Vi anbefaler altid at undgå kontakt mellem kontaktlinsens overflade og vandhanevand (eller sæbe!). At tage brusebad med kontaktlinser indebærer generelt risici som f.eks. at bakterier trænger ind i øjnene gennem det rindende vand og forårsager betændelse og andre alvorlige problemer, eller endog den simple risiko for at miste kontaktlinserne under vask. Det er tilrådeligt at tage linserne af, inden man går ind i brusebadet.

Hvad er bedst: Acuvue Moist eller Acuvue Oasys med Hydraclear Plus?

Acuvue Moist er kontaktlinser til daglig brug, mens Acuvue Oasys med Hydraclear Plus er kontaktlinser til to ugers brug. De har forskellige materialer, teknologier og egenskaber, hvilket gør dem til den perfekte løsning til forskellige behov. Både 1-dags Acuvue Moist og Acuvue 2 uger er meget populære kontaktlinser, som er værdsat af brugere og øjenlæger.

Er Acuvue Oasys det samme som Acuvue 2?

Acuvue 2 og Acuvue Oasys er ikke det samme. De tilhører den samme familie, men har forskellige materialer og egenskaber. Acuvue 2 er fremstillet af en blød hydrogel, der er rigere på vandindhold (58 %), mens Acuvue Oasys er silikonehydrogel, som giver større åndbarhed (98 %). De er begge to-ugers linser udstyret med UV-filtre. Forskellige øjne har forskellige behov, og Acuvue-sortimentet opfylder dem alle så vidt muligt med et godt udvalg af kontaktlinser. Hvilken en er bedst for dig? Find ud af det med hjælp fra din øjenspecialist.

Hvad er forskellen mellem Acuvue Oasys (12 linser) og  Acuvue Oasys (6 linser)?

Det er det samme produkt, men i to forskellige formater. Bruger du Acuvue linser dagligt? Så prøv pakken med 12 linser og spar! Du får et lager af dine yndlingslinser, behøver ikke at gentage din bestilling så ofte og betaler mindre for både dine linser og leveringsomkostningerne. Hvis du bruger dine linser hver dag, rækker to pakker med 6 stk. (en til hvert øje) i gennemsnit til 3 måneder. Hvis du køber to pakker med 12 linser (en til hvert øje), kan du have et lager til 6 måneder.

Er der alternativer til Acuvue Oasys?

Der findes mange populære kontaktlinser, der bruges hver fjortende dag, såsom Lenjoy Bi-weekly Aqua+. Disse silikonehydrogel-kontaktlinser har et tyndt design og et UV-filter for komfort og beskyttelse mod skadelig ultraviolet stråling. Højt vandindhold og iltgennemtrængelighed fremmer enestående bærekomfort. Alle 14-dages kontaktlinser har deres egne unikke fordele for brugeren. Det er vigtigt at konsultere en øjenspecialist for at finde passende kontaktlinser til dig.

Andre Acuvue kontaktlinser

Acuvue-familien omfatter et bredt udvalg af dagslinser og to-ugerslinser, der er designet til at korrigere de mest almindelige synshandicaps. I samme materiale som Acuvue Oasys med Hydraclear Plus finder du Acuvue Oasys for Astigmatism og Acuvue Oasys Multifocal. De, der leder efter dagslinser til daglig brug i topklasse, kan prøve de fremragende Acuvue Oasys 1-Day med HydraLuxe. I Acuvue-serien finder du også de eksklusive Acuvue Oasys med Transitions med en særlig fotokromisk teknologi, der automatisk tilpasser sig skiftende lysforhold for at give den bedste synskomfort og beskyttelse mod solen.

ofte solgt med opløsning Solunate Multi-Purpose 400 ml med etui.

Det er medicinsk udstyr. Læs brugsanvisningen inden det tages i brug.

Parametre

Udløb: I det mindste 29 måneder
Materiale:  Senofilcon A
Let farvestyring:  Ja
Døgnlinse:  Nej
Vand indhold:  38 %
Iltoverførsel:  147 Dk/t
UV filter:  Ja
Silikone-hydrogel:  Ja
Ind- og udmærkning:  Ja
Linser i en æske:  12
Styrke:  fra -12.00 til +8.0
Diameter:  14.0
Basiskurve:  8.4, 8.8
Tykkelse på midten:  0.07 mm
Elastisk modulus på kontektlinser:  0.68 MPa
Vægt: 34 g
Producent:
Kategori:

Pakker linser

Spørgsmål (1×)

Kommentarer om Acuvue Oasys (12 linser) Tilføj et spørgsmål

 • Bo T.

  Har brugt dem før med stor tilfredshed

  Svar
  • Elen
   Lentiamo.dk

   Kære Bo
   Mange tak for din feedback.

   Svar

Tilføj et spørgsmål eller en kommentar til Acuvue Oasys (12 linser)

* Skal udfyldes

Godkendt af vores kunder

Ud af 1849 er 93 % positive anmeldelser. Se udvalgte kundeanmeldelser.

Nemt at bestille og hurtig levering
Jeg har flere gange købt mine kontaktlinser hos Lentiamo og det fungere rigtig godt . Nem side at bestille på og hurtig levering .
Jeg blev ringet op, fordi de mente at jeg måske havde lavet en fejl ved bestilling af kontaktlinser. Sørme om ikke den ene linses styrke var forkert. Det rettede de og jeg modtog linserne 4 dage efter bestilling. Flot