Sommer solbriller på udsalg!

Login

De bedste briller til hjerteformede ansigter

Skrevet af Lentiamo i15. dec. 2023

Table of contents

Har du nogensinde spekuleret på, hvilke briller der ser bedst ud til dit hjerteformede ansigt? Optikerne hos Lentiamo har gode nyheder! Der findes utallige modeller, som passer godt til dine træk, men vi har samlet de bedste stel til hjerteansigter, så du ikke behøver at tænke på det.

Vi forklarer først, hvordan du kan se, om du har et hjerteformet ansigt. Derefter kan du se vores fire bedste brilleanbefalinger. Så hvis du leder efter stel, der komplementerer, nedtoner eller fremhæver dine hjerteformede træk, så læs med her.

Sådan finder du ud af, om du har et hjerteformet ansigt

prikket omrids af et hjerte omkring et smilende ansigt for at illustrere ansigtsform

En bred pande, fremtrædende kindben og en smal eller tilspidset kæbe er typiske træk ved hjerteansigter. Her er nogle af de vigtigste træk, du skal være opmærksom på:

  • Panden: Din pande er bredere end din kæbelinje og er typisk den bredeste del af dit ansigt. Du kan også have en enketop, den V-formede hårgrænse, der er typisk for mange hjerteansigter.
  • Kindben: Dine kindben er bredere og højere i ansigtet, og de er ofte ret fremtrædende eller lige så brede som din pande.
  • Kæbelinje og hage: Din kæbelinje indsnævres mod hagen uden nogen firkantede hjørner. Din hage er kantet og spidser til.

Kendisser med hjerteformede ansigter

Naomi Campbell, Cheryl Cole, Timothée Chalamet

På billedet fra venstre mod højre: Naomi Campbell1, Cheryl Cole2, Timothée Chalamet3

Hvilke briller er bedst til et hjerteansigt?

Rammer, der enten kontrasterer eller fremhæver hjertets træk, er gode valg.

Rektangulære eller runde stel står i kontrast til hjertets skrå træk for at skabe symmetri og balance hen over midten. Hvis du vil have stel, der fremhæver dine træk, så vælg nogle, der følger hjerteformens naturlige vinkler. For eksempel fremhæver halvindfattede eller katteøjne bredere pander og kindben.

Læs mere om vores anbefalinger til briller med styrke til hjerteformede ansigter nedenfor.

Rund brille

De runde brillers glatte kanter blødgør de kantede kindben i et hjerteansigt. De lige proportioner i den cirkulære form skaber blødhed, balance og symmetri.

Ray-Ban New Round 0RX3637V 2509 53

Køb runde brillers

Briller med halv kant

For at fremhæve din ansigtsform bør hjerter vælge briller med halv kant. De kaldes også browline-briller, og den øverste halvdel af disse halvindfattede stel trækker øjet opad til den bredeste del af dit ansigt. Den kantløse bund er delikat og fungerer godt med spidse hager.

Armani Exchange 0AX1060 6000 55

Køb halvt uindfattede

Tip: To-tonede briller kan fungere på samme måde som halvfælge. Med tofarvede stel kan du opnå et raffineret og sofistikeret look, mens du stadig nyder det lette og diskrete look, som halvfælge tilbyder. Kig efter modeller med mørkere farver på den øverste halvdel af stellet og lysere farver på den nederste.

Katteøje-briller

Cat-eye-briller har svungne linjer, der giver definition gennem den bredeste del af hjerteansigter. De tilføjer visuel interesse og arbejder med de naturlige konturer af dine kinder. Større katteøjebriller komplementerer naturligt vinklerne på hjerter.

Lentiamo ANNA DEEP BLACK

Køb cat-eye-briller

Rektangel-briller

Rektangelbrillerne fremhæver de naturlige vinkler , som udgør denne form. De tilføjer struktur og kontrast gennem midten af dit ansigt. Rektangelstel er et meget alsidigt valg til hjerteansigter. 

Prada 0PR 17ZV 15J1O1 52

 

Køb rektangelbrillerne

Andre modeller at prøve til hjerteansigter

Da de fleste hjerteformede ansigter er bredere ved panden, fungerer større modeller godt. Eksperimenter med overdimensionerede stel for at fremhæve din ansigtsform og dine øjne. 

En anden stil, der hjælper dig med at omfavne din hjerteform, er aviator eller pilot briller. Den brede top og smalle dråbeformede bund komplementerer ansigtets naturlige linjer..

Briller, der gør dit hjerte lykkeligt

Personer med hjerteformede ansigter ser fantastiske ud i mange populære stilarter og variationer af dem. De bedste stel til dit ansigt er dem, der passer til din personlige stil frem for alt andet. Tjek vores nyttige brilleguide for flere tips til at finde din brillestørrelse og meget mere. 

Afsluttende tanker fra Lentiamo

Selvom disse anbefalinger er generelle retningslinjer, kan de tjene som udgangspunkt for dit valg af stel til hjerteansigter.

Uanset din ansigtsform er det vigtigste at finde en stil, som du føler dig godt tilpas i, og som du vil elske i mange år fremover. Prøv forskellige briller med styrke for at forbedre dit syn og din naturlige skønhed.

Læs mere

Er du ikke sikker på, at du har et hjerteansigt? Tjek de bedste briller til ovale ansigter, hvis dine linjer er længere og smallere.


Image sources

1. Just Jared
2. Hawt Celebs
3. InStyle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter