😎 Det sker nu: Lentiamo solbriller på udsalg

Login
Jakub Odcházel, DiS.

Jakub Odcházel, DiS.

Chefoptiker

Mød Jakub, Lentiamos chefoptiker og leder af optikerkæden! Jakub leder og beriger vores optikerteam og kunder med sin medicinske knowhow. Som medicinsk rådgiver hos Lentiamo spiller han også en central rolle i produktionen af vores medicinske indhold. Jakubs vigtigste opgaver omfatter:

  • Skabelse af nye optiklagre og forvaltning af alle eksisterende lagre
  • Overvågning af den forretningsmæssige side af optometriområdet

Jakubs vigtigste bidrag til indholdet på Lentiamo:

Jakub er en dygtig person til vores medicinske indhold. Han gennemgår teamets medicinske forskning for nøjagtighed, overvejer potentielt indhold og er generelt en uundværlig ressource. Hans indsigt bringer indholdsteamet ajour med den seneste udvikling inden for oftalmologi og øjenpleje.

Uddannelse, specialer og erhvervserfaring:

Jakubs uddannelse i optometri begyndte på den højere faglige medicinske skole og den gymnasiale medicinske skole. Med over ti års erhvervserfaring fordelt på D-Optik og Lens Centrum, bragte Jakub en betydelig erfaring med sig til Lentiamo for over fem år siden. Han fortsætter altid med at styrke vores butikker og indhold.

Som certificeret optiker og specialist har Jakub en omfattende og varieret ekspertise. Han er ekspert i:

  • Objektive 3D PasKal synsprøver og refraktion
  • Alle emner vedrørende kontaktlinser
  • Materialer og kantningsprocesser til fremstilling af briller
  • Lovgivning om optikforretninger og forvaltning inden for optometri

Jakub nyder oprigtigt sit arbejde inden for øjenpleje. Arbejdsatmosfæren, hans team og de spændende vækstmuligheder hos Lentiamo er nogle af de ting, han foretrækker ved jobbet.

Vil du lære Jakub bedre at kende? Se hans tre vigtigste interesser inden for øjenpleje nedenfor!

Uddannelse i korrektion af fungerende binokulært syn, følge nye og gamle tendenser inden for brillemode og vokse i øjenplejeindustrien.

Tilbage