TRUSTPILOT 4.5/5.0

Login

Ansigtsform guide til solbriller

Sådan vælger man de rigtige solbriller

Solbriller, også kendt som beskyttende briller, er en af de vigtigste accessories vi bærer, da de beskytter vores øjne mod de ultraviolette stråler (UV), og gør vores fremtoning stilfuld.

De bør ses som en nødvendighed for vores øjne, og ikke kun en luksusaccessory, så valget bør baseres på visse kriterier og æstetiske overvejelser som passer dig bedst.

Solbriller kan ændre din fremtoning og din stil. Er du ikke sikker på hvilken stil der passer dig bedst?
Så er du heldig. Denne tilpasningsguide vil pege dig i den rette retning med at finde det bedste stel, som passer til dit ansigt og din stil.

Oval ansigtsform

Et ovalt formet ansigt ser rigtig godt ud med briller, da de forstærker dets naturlige skønhed. Det anses af mange at have perfekt balancerede proportioner, grundet høje kindben og en smule smal hage. Du bør foretrække proportionelle briller der fremhæver kindbenene.

Vores tætteste gæt, baseret på ansigtsformen er Ray-Ban RB 4184 710/51 54.

Se hele kollektionen af Wayfarer solbriller her.

Rund ansigtsform

Hvis du har en rund ansigtsform, så vælg et rektangulært stel. Et rektangulært stel opdeler ansigtsstrukturen så det ser længere og tyndere ud. .

Vores bedste bud, baseret på ansigtsformen er Emporio Armani EA 4033 5231/13 56.

Se hele kollektionen af Rektangulære solbriller her.

Trekantet ansigtsform

Dette ansigt er bredere ved kindbenene, men tyndere ved kæben. For at minimere bredden på ansigtet er det bedre at bruge stel, som er bredere og med lyse farver. Vores forslag er at prøve uindfattede stel. Vores forslag er at prøve uindfattede stel.

Vores bedste bud, baseret på ansigtsformen er Gucci GG 4266/S (J5G/JD).

Firkantet ansigtsform

En firkantet ansigtsform er skarp kantet med bred pande, hage, og ligeledes brede kindben. Prøv ovale former eller stel med runde kanter, såsom Aviator brillerne. Briller med stærke, skarpe kanter er også egnede til denne ansigtsform.

Vores bedste bud, baseret på ansigtsformen er Burberry 0BE 4216 3001/8G

Se hele udvalget af Aviator solbriller her.

Hjerteformet ansigtsform

Det hjerteformede ansigt har en længere og mere spids kæbe, hvor hagen er det mindste punkt på ansigtet, mens panden er bredere. Solbriller som har et tykt eller meget tyndt stel er egnede til denne ansigtsform.

Vores bedste bud, baseret på ansigtsformen er Gucci GG 3712/S (D28/EU).
 

help me icon

Er du stadig ikke sikker på hvad du skal vælge?

Kontakt os.