Login

Ray-Ban Everglasses: Klare glas med blue light filter

Vojtěch Brtinský

Medicinsk revideret af Vojtěch Brtinský, Optometrist, on 17-12-2020. Skrevet afLentiamo

Endelig er de her – de nye Ray-Ban Everglasses!

Den nye kollektion med skærmbriller sætter nye standarder på synsmarkedet og praler med et elegant og urbant design, der vil møde din personlige stil og individuelle smag. Hvis du ikke har brug for en øjenkorrektion, men ønsker at beskytte dine øjne, så er dette præfabrikerede produkt uden dioptri lige de rigtige for dig!

Øjenlæger, såvel som sande Ray-Ban fans, elsker de nye briller på grund af deres avancerede blue light filter. Det gør det muligt for dig at bruge din computer, mobiltelefon eller dit tv på en daglig basis uden at beskadige dine øjne.

Det er dog ikke det hele. Læs mere om den seneste Ray-Ban innovation på Lentiamos blog!

Ray-Ban Everglasses er tilgængelige som klar-til-brug blue light briller

Ray-Ban designs og Ray-Ban stel har altid været utroligt fangende. De udstråler tidløs besindighed, kraftfulde farver og overlegen beskyttelse. Foruden deres moderigtige designs skiller de nye Everglasses sig ud på grund af deres avancerede blue light beskyttelse.

Når du køber et par klare glas med blåt filter, får du et par ikke-receptpligtige blue light briller med klare glas, der beskytter dig mod blåt lys, der udsendes fra digitale skærme.

Ray-Ban Everglasses for women

Briller med blue light filter hjælper med at reducere udmattelse og svien i øjnene, de minimerer lysklarheden for et mere komfortabelt syn og de forbedrer kontrasten for at skabe mere naturlige farver. Derved tilbyder de øjenbeskyttelse sammen med optimal synskomfort. Everglasses’ blue light filter er designet til at reducere risikoen for anstrengte øjne ved at minimere skærmlyset og indendørs belysning. Kvalitetsbrillerne blokerer 20% af det blå lys mellem 380 og 450 NM (baseret på nuværende videnskabelig evidens).

Det gør det muligt for alle voksne og teenagere, der bruger meget tid foran digitale apparater, at beskytte deres øjne.

Du behøver ikke længere bekymre dig om lange timer foran din bærbar eller tablet – Ray-Ban Everglasses er den eneste accessories, du har brug for på arbejde – og alle andre steder i nærheden af en digital skærm.

Ray-Ban Everglasses tilbyder 100% UVA- og UVB-beskyttelse

Ja, du har læst helt rigtigt. De klare glas med blue light filter fra Everglasses-kollektionen beskytter perfekt dine øjne mod blåt lys og sollys. Det er fordi, glassene er udstyret med et fremragende UV-filter, der er aktivt hele tiden – uanset om du står i blændende sol eller blot i et rum badet i lys.

Ray-Ban Everglasses består af mineral og polyamid af høj kvalitet

Det er dog ikke det hele. Everglasses-kollektionen beskytter dig ikke blot mod sollys og blåt lys. En af deres største fordele er deres højkvalitets- og utroligt præcise glas af mineralglas og polyamid. De er forvrængningsfrie og resistente over for ridser, så du kan stole på den tekniske fortræffelighed og holdbarhed.

Se alle fordelene ved Ray-Bans klare glas i korte træk

Ray-Bans klare glas med blue light filter garanterer:

  • Blue light beskyttelse, der filtrerer blåt lys fra digitale skærme
  • 100% UVA- og UVB-beskyttelse
  • Let kosmetisk behandling på forsiden
Ray-Ban Everglasses for men

Hvad venter du på? Bestil Ray-Ban briller på Lentiamo og nyd godt af den mest bekvemmelige shopping-oplevelse og konkurrencedygtige priser.

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter