Login

Sådan finder du falske solbriller - VOL. 1 Oakley

Jakub Odcházel

Medicinsk revideret af Jakub Odcházel, Leder for optikere, on 25-5-2019. Skrevet afLentiamo

Original designer solbriller eller falske briller? Dette spørgsmål afgør, om dine øjne er godt beskyttet mod solen eller udsat for skadelig UV-stråling.

Hvad mange af os ikke ved, er det falske solbriller er meget skadelige for vores øjne.Linserne tilbyder lidt eller ingen UV stråling beskyttelse.,materialerne er billige og lette at ødelægge. I sidste ende betaler vi en høj pris for billige solbriller, da vi udsætter vores øjne for meget farlig UV-stråling. For at beskytte vores øjne har vi derfor sammensat et par fakta, der hjælper dig med at undgå at købe falske briller og skadelige linser. Udgaven „Sådan finder du falske solbriller. VOL. 1 Oakley“ hjælper dig med at skelne falske Oakley solbriller fra de originale designer solbriller på legendariske sportsmærke Oakley.

De specielle egenskaber ved Oakley solbriller

„Alt i verden kan gøres bedre.“ Oakley følger dette motto i alle de områder, hvor de opererer. Oakley nuancer er ingen undtagelse: Oakleys designere og producenter laver ikke almindelige solbriller- hver nye model er et skridt foran inden for teknologi og materialer.

På trods af deres umiskendelig kvalitet, der er mange forfalskninger af Oakley solbriller. Læs her, hvordan du kan registrere disse forfalskninger, og hvordan du derved kan beskytte dine øjne mod billige materialer og ikke certificerede linser.

3 Tips til hvordan man finder falske Oakley-solbriller

Spot falske Oakley solbriller- kontroller rammen

1. Kontroller rammen

De originale linser har Oakley-logo og en SKU-kode på armene. Koden for ældre modeller starter med et nul, nyere modeller med bogstavet O. Hvis du ikke kan se logoet eller koden, har du sandsynligvis et falskt par solbriller.

Find falske Oakley solbriller-tjek rammen

2. Kontroller ætsningen af linsen

Hvert par ægte Oakley PRIZM solbriller har enten "PRIZM", "POLARIZED" eller "PRIZM P" indgraveret i glasset. Hvis dine solbriller ikke har PRIZM-linser, er der ingen mærkning på glasset. Alle Oakley-solbriller uden recept med et "O" på glasset er forfalskede.

3. Kontroller klistermærkerne

Nogle Oakley-forfalskninger har klistermærker på linserne. Et "P"-klistermærke er almindeligt anvendt, men det henviser ikke til polariserede linser. Andre klistermærker er designet til at ligne de ovenfor beskrevne ætsninger på linsen, men hvis du kører din finger langs kanten af klistermærket, kan du tydeligt mærke, at der ikke er tale om en ætsning. Desuden efterlader klistermærkerne på falske Oakleys ofte rester på selve linsen.

Lær, hvordan du let skelner Carrera, Prada, Chanel, Persol or Dolce & Gabbana fakes fra det originale solbriller.

Leder du efter nuancer af højeste kvalitet? Lentiamo tilbyder dig et fremragende udvalg af mode- og sportssolbriller - inklusive gratis forsendelse!

Køb solbriller

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes

    Bedst sælgende produkter