Op til 15% rabat på Lenjoy kontaktlinser

+45 78 71 47 82

Bestil også via telefon:
(Man-Fre 8.00-15.30)

Login

Carrera Briller

Hvad gør Carrera Briller et godt valg for alle

Når det kommer til at vælge briller, søger vi alle noget, der er både fashionable og funktionelle. Dette er præcis, hvad Carrera Briller tilbyder. Anset for at være en fremtrædende designer inden for eyewear, producerer Carrera Briller avancerede og stilfulde brillemodeller, der ikke kun forbedrer synet, men også tilføjer en spark til dit outfit. Disse briller er velegnede til alle, uanset alder eller køn, takket være deres moderne designs og mange forskellige rammeindstillinger. Så om du er studerende, professionel, pensioneret eller midt i livet, Carrera Briller er et godt valg for dig.

Hvad er de bedste egenskaber ved Carrera Briller

Carrera Briller er anerkendt for deres unikke kombination af teknologisk innovation og mode. Designet med henblik på holdbarhed, er brillerne robuste og modstandsdygtige, perfekte til dem med en aktiv livsstil. Den høje kvalitet betyder også, at dine Carrera briller vil vare længe, uanset om du vælger metal- eller plasticrammer. Hertil kommer, at Carrera Briller tilbyder en række forskellige designs og størrelser, ligefra de traditionelle rektangulære modeller til mere nutidige runde og ovale former. Disse briller gør det muligt for dig at finde den perfekte pasform og stil, der vil matche dit unikke ansigtstræk og personlige smag.

Hvor kan man købe Carrera Briller

Du kan købe Carrera Briller hos Lentiamo. Med et bredt udvalg af disse trailblazer-designbriller, er Lentiamo det bedste sted at finde præcis, hvad du søger. Uanset om det er trendy farver, edgy former eller sofistikeret simplicitet, har Lentiamo noget for enhver smag. Med konkurrencedygtige priser, leverer Lentiamo høj kvalitet til overkommelige priser. Og med deres brugervenlige platform, er det nemt at klikke på din favorit Carrera brille, vælge den rette størrelse og ramme, og købe den med blot et par klik. Ikke kun det, den købte vare vil blive leveret sikkert og effektivt til din dør, uanset hvor du befinder dig.

Kategori

Mærke

Form på stellet

Pris

Størrelse

  • Mærke

    Carrera

Det klare valg til dine øjne

Fordi vi har unikke fordele.

1 135 402 kontaktlinser på lager

Vi har mere end 1 million par kontaktlinser, som vi kan sende med det samme.

Gratis levering over 600kr.

Når din bestilling er lav kan du bruge GLS leveringsfirmaet for kun 39 kr.

Lave priser

Vi er en af de største sælgere i Europa, derfor har vi muligheden for at ofre interessante priser af produkterne.

 

Loyalitetsprogram

Fra din første bestilling du lave, kan du få bonus points som du kan bruge til gratis gaver.

365 dag garanti

Hvis din linserecept ændrer sig, kan vi garanterer at vi vil ændre de kontaktlinser som du har købt hos os.

Originale produkter

Vi sælger kun originalprodukter fra producenterne Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb og CooperVision.

 

Godkendt af vores kunder

Ud af 1849 er 93 % positive anmeldelser. Se udvalgte kundeanmeldelser.

Nemt at bestille og hurtig levering
Jeg har flere gange købt mine kontaktlinser hos Lentiamo og det fungere rigtig godt . Nem side at bestille på og hurtig levering .
Jeg blev ringet op, fordi de mente at jeg måske havde lavet en fejl ved bestilling af kontaktlinser. Sørme om ikke den ene linses styrke var forkert. Det rettede de og jeg modtog linserne 4 dage efter bestilling. Flot