Trustpilot 4.7/5.0

Login

Lenjoy Monthly Day & Night (6 linser) + Solunate Multi-Purpose 400 ml med etui

> Kontaktlinser > Månedslinser > Lenjoy

baseret på 2anmeldelser

På lager > 1000 stykker
Tillykke! Du får 66 bonus points ved dette køb.

328 kr.

Vælg parametre til højre øje Hjælp

Afsender 8-8

Vælg parametre for venstre øje

Afsender 8-8

 • Gratis levering for leveringer over 600 kr
 • GLS (track and trace) - 39 kr

Det klare valg til dine øjne

Fordi vi har unikke fordele.

Gratis levering over 600kr.

Når din bestilling er lav kan du bruge GLS leveringsfirmaet for kun 39 kr.

Loyalitetsprogram

Fra din første bestilling du lave, kan du få bonus points som du kan bruge til gratis gaver.

365 dag garanti

Hvis din linserecept ændrer sig, kan vi garanterer at vi vil ændre de kontaktlinser som du har købt hos os.

Lenjoy Monthly Day & Night anmeldelser:
100 % baseret på 2anmeldelser

Viser kun vurdering med kommentarer

Detaljer om Lenjoy Monthly Day & Night (6 linser) + Solunate Multi-Purpose 400 ml med etui

Vi tilbyder en økonomipakke til månedlige kontaktlinser Lenjoy Monthly Day & Night med Solunate Multi-Purpose 400 ml opløsning.

Lenjoy Monthly Day & Night er månedlige kontaktlinser designet til korrektion af nærsynethed og langsynethed. De er fremstillet i USA med en af ​​de mest moderne teknologier. Bortset fra deres silicon-hydrogel-materiale tilbyder disse linser nem håndtering, muligheden for længere slid, fremragende iltoverførsel og ekstraordinær bærekomfort. Det optimale forhold mellem kvalitet og pris gør Lenjoy Monthly Day & Night-linser til et meget populært valg.

Hvad er de største fordele ved Lenjoy Monthly Day & Night linser?

 • Lenjoy Monthly Day & Night kontaktlinser er designet til at reducere glorier og blænding og giver samtidig en fantastisk visuel ydeevne og høj bærekomfort.
 • Lenjoy Monthly Day & Night-materialet er i øjeblikket et af de sundeste materialer til rådighed til produktion af kontaktlinser. Det skyldes, at det indeholder silikone-hydrogel. Dette unikke materiale lader øjnene trække vejret, så du kan nyde langvarig komfort hele dagen og hele natten i hele objektivets levetid.
 • Lenjoy Monthly Day & Night er en af ​​de tyndeste kontaktlinser, der findes på markedet, hvilket muliggør skarpt og klart syn, selv under dårlige lysforhold. Det tynde design af linsen giver en naturlig følelse, mens let håndtering af linsen er garanteret. Med deres tynde afrundede kant giver Lenjoy Monthly Day & Night mulighed for en jævn interaktion mellem linsen og øjenlåget, hvilket sikrer en behagelig pasform hele dagen.
 • ComfortMoist-teknologien fugter linsens overflade rigt, leverer enestående komfort ved indsættelse og understøtter bærekomfort hele dagen.
 • Et højt iltoverførselsniveau muliggør kontinuerligt slid i op til 30 dage og 29 nætter. Konsulter dog altid muligheden for kontinuerligt slid hos din optiker.

Lenjoy Monthly Day & Night kontaktlinser er et anbefalet alternativ til:

 • Frequency 55 Aspheric, 
 • Extreme H2O 54 %,
 • Extreme H2O 59 % Thin,
 • Extreme H2O 59 % Xtra,
 • Zeiss Contact Day 30 Spheric.

Solunate er en multifunktionel løsning fremstillet af en italiensk producent, der ikke kun tilbyder høj kvalitet, men også er omkostningseffektiv. 400 ml volumen giver dig mulighed for at bruge opløsningen fem dage længere end standardopløsninger (360 ml) til en uovertruffen pris. Det optimale forhold mellem kvalitet og pris gør Solunate-løsningen til et meget populært valg.

Solunate er en af ​​de bedst sælgende løsninger i vores e-shop og et godt alternativ til andre alsidige løsninger, såsom ReNu MPS Sensitive Eyes, Biotrue Multi-Purpose eller OPTI-FREE.

Den alsidige Solunate-opløsning med hyaluronsyre er designet til desinfektion, skylning og opbevaring af bløde kontaktlinser, inklusive silikone-hydrogel-linser. Løsningen fjerner proteinaflejringer og er velegnet til følsomme og tørre øjne.

Den optimale sammensætning af Solunate-opløsningen er perfekt afbalanceret – den garanterer den nødvendige effektivitet og minimerer øjenirritation. Takket være hyaluronsyreindholdet giver opløsningen langvarig hydrering og forhindrer tør øjensyndrom. Hyaluronsyre har den fantastiske kvalitet af vandoptagelse og fungerer som et meget effektivt smøremiddel. Det skaber en beskyttende film på øjet, der reducerer friktion mellem øjenlåg og hornhinde, hvilket er gavnligt for irriterede og tørre øjne. Kontaktlinserne forbliver hydreret hele dagen og er mere behagelige at have på.

Solunate-løsningen leveres med en kasse, der placeres direkte på flasken og dermed bliver en del af den. Takket være det er altid ved hånden, og du mister den ikke.

Det er medicinsk udstyr. Læs brugsanvisningen inden det tages i brug.

Parametre

Materiale:  Balafilcon A
Let farvestyring:  Nej
Døgnlinse:  Ja
Vand indhold:  36 %
Iltoverførsel:  130 Dk/t
UV filter:  Nej
Silikone-hydrogel:  Ja
Ind- og udmærkning:  Ja
Linser i en æske:  6
Styrke:  fra -12.0 til +6.0
Diameter:  14.0
Basiskurve:  8.6
Tykkelse på midten:  0.07 mm
Vægt: 510 g
Kategori:Månedslinser
Døgnlinser
Silikone-hydrogel
Kontaktlinser
Sfæriske kontaktlinser
Konserveringsmidler:Polyhexamethylene Biguanide
EDTA

Spørgsmål

Kommentarer om Lenjoy Monthly Day & Night (6 linser) + Solunate Multi-Purpose 400 ml med etui

  Ingen spørgsmål

  Tilføj et spørgsmål eller en kommentar til Lenjoy Monthly Day & Night (6 linser) + Solunate Multi-Purpose 400 ml med etui

  * Skal udfyldes

  Godkendt af vores kunder

  Ud af 1723 er 93 % positive anmeldelser. Se udvalgte kundeanmeldelser.

  i
  Udmærket tilfreds
  God kommunikation og hurtig levering.
  Gode linser til en god pris. Hurtigt leveret