😎 Det sker nu: Lentiamo solbriller på udsalg

Login
Maria Chiara Tarsia

Maria Chiara Tarsia

Forfatter af indhold og redaktionel leder

Vi præsenterer Maria Chiara, vores dygtige indholdsskribent og redaktionschef hos Lentiamo! Maria Chiara forsker i, skriver og læser korrektur på en lang række forskellige øjenpleje- og brille-relaterede materialer. Du kan finde hende i et flittigt samarbejde med det optiske team for at kontrollere nøjagtigheden af vores medicinske forskning. Andre typiske opgaver omfatter:

  • Sørge for, at artiklerne altid er nyttige, informative og lettilgængelige for læserne
  • Finder en bred vifte af opdaterede og troværdige kilder
  • Bekræftelse af, at vores websted er grammatisk korrekt og uden stavefejl

Maria Chiara's kvalifikationer og faglige interesser:

Maria Chiara kommer med en professionel redaktionel baggrund til Lentiamo. Hendes interesse for planlægning, koordinering og revision af materialer er et stort aktiv for indholdsteamet. Kontaktlinsepleje, tendenser inden for brillebriller og øjenplejeprofylakse er blandt hendes største professionelle interesser inden for øjenpleje.

Vil du vide mere om Maria Chiara?

Maria Chiara arbejder altid med stor omhu og viden. Hendes engagement sikrer, at læserne finder pålideligt og nyttigt indhold på vores websted. Hvad kan hun ellers lide ved at arbejde hos Lentiamo?

"Det er en fantastisk oplevelse at arbejde med et internationalt team bestående af folk fra så mange forskellige lande. Harmoni og multikulturalisme er helt sikkert de to elementer, der adskiller Lentiamo fra de andre. Og - hvad kan jeg sige? - Jeg elsker solbriller i alle former og farver!"

Tilbage