😎 Det sker nu: Lentiamo solbriller på udsalg

Login

Nyhed: Kylian Mbappé x Oakley Latch panel

Oakley

Oakley Latch Panel

Det unikke design omfatter sideskærme, der er fastgjort med en låsmekanisme for at bekæmpe perifert blænding. Det giver brugerne mulighed for at fokusere på det, der ligger foran dem, og koncentrere sig om en uforstyrret rytme. Den alsidige model er udstyret med en 5B cylindrisk linse for bedre synsfelt, har tynde ørestænger, der passer godt under hatte eller hjelme under udforskning, og inkluderer Prizm linseteknologi for yderligere at indstille detaljerne. Låsmekanismen gør det også nemt at sætte den fast på enhver trøje for hurtig adgang og praktisk opbevaring.


Team Oakleys atleter er bestemt ikke immune over for livets kaos. Men med Latch Panel viser Kylian Mbappé seerne i mærkets seneste kampagne, hvorledes man kan tage kontrol over kaosset. "Når jeg er i game mode, er mit fokus laserskarpt på det ene mål at yde mit bedste," siger Kylian Mbappé."
Latch Panel-solbrillerne giver mig mulighed for at se længere og giver mig det klare, fokuserede syn, der er nødvendigt for virkelig at komme ind i zonen."


Køb denne model
Ray-Ban
Ray-Ban


Kommentarer

    Ingen spørgsmål

    * Skal udfyldes