Sommer solbriller på udsalg!

Login

Samtykke til behandling af personlige data i forbindelse med anmeldesesservices

 1. Du giver hermed samtykke til, at lade Lentiamo s.r.o. med hovedkvarter i Vídeňská 12, 378 33 Nová Bystřice, Tjekkiet, IČ 261 04 784, registeret ved den regionale ret i České Budějovice, sektion C, del 14226 (senere refereret til som Styreren), behandle din e-mail adresse i henhold til Reguleringen (EU) 2016/679 (persondataforordningen), senere referet til som Regulationen.
 2. Formålet med databehandlingen af personlige data er at evaluere anmeldelser for at forbedre de services som udbydes til Styrens kunder.

Anmeldelsesproces

 1. Efter købet af et produkt fra Styreren modtager du en invitation på din e-mail adresse fra Styreren om at evaluere købet på https://www.pricerunner.dk/, (senere referet til som Anmeldelsesservice). Det er helt frivilligt om du vil evaluere købet eller ej.
 2. Information, som er indsendt i evalueringen af købet, vil både blive behandlet og kontrolleret af Anmeldelsesservicen som indholdsudbyder af hjemmesiden. Disse indsendte data vil blive håndteret ifølge Anmeldelsesservicens bestemmelser.

Slutbestemmelser

 1. Denne samtykke kan når som helst trækkes tilbage ved for eksempel at sende en e-mail til Styreren til en af disse kontaktadresser.
 2. Databehandlingen i denne samtykke udføres af Styreren og Anmeldelsesservicen. Dog kan personlige data i fremtiden også behandles af andre udbydere af behandling af software, services og applikationer som ikke på nuværende tidspunkt anvendes af virksomheden.
 3. Vær venligst opmærksom på, at ifølge Regulationen har du ret til at:
  • Kræve hvilke af dine personlige data vi behandler,
  • Kræve en forklaring på behandling af personlige data,
  • Bede om adgang til dataen, og få os til at opdatere eller rette dataen,
  • Bede om at dataen slettes,
  • Kontakte os eller Datatilsynet i tilfælde af tvivl om overholdelse af love om personlig databeskyttelse.