Sommer solbriller på udsalg!

Login

Samtykke til behandling af personlige data i forbindelse med anmeldesesservices

 1. Du giver hermed samtykke til, at lade Lentiamo s.r.o. med hovedkvarter i Vídeňská 12, 378 33 Nová Bystřice, Tjekkiet, IČ 261 04 784, registeret ved den regionale ret i České Budějovice, sektion C, del 14226 (senere refereret til som Styreren), behandle dine personlige data i henhold til Reguleringen (EU) 2016/679 (persondataforordningen), senere referet til som Regulationen. Disse data vil blive behandlet af Styreren og af indholdsudbyderen af følgende hjemmeside: https://dk.trustpilot.com/, som senere referes til som Databehandleren.
 2. Kategorierne af personlige data som vil blive oplyst til Databehandleren er følgende:
  • Fuldt navn
  • E-mail adresse
  • Produkt-ID
  • Generel Produkt-EAN
 3. Formålet med behandlingen af personlige data er at evaluere anmeldelserne for at forbedre servicen, som udbydes til Styrerens kunder.

Anmeldelsesproces

 1. Efter købet af et produkt fra Styreren modtager du en invitation på din e-mail adresse fra Styreren om at evaluere købet. Det er helt frivilligt om du vil evaluere købet eller ej.
 2. Information, som er indsendt i evalueringen af købet, vil både blive behandlet og kontrolleret af Databehandleren som indholdsudbyder af hjemmesiden. Disse indsendte data vil blive håndteret ifølge Databehandlerens bestemmelser.
 3. Hvis du beslutter at skrive en anmeldelse, anerkender du hermed og giver samtykke til at Styreren offentliggør anmeldelsen sammen med dit fornavn på Styrerens hjemmeside.

Slutbestemmelser

 1. Denne samtykke kan når som helst trækkes tilbage ved for eksempel at sende en e-mail til Styreren til en af disse kontaktadresser.
 2. Databehandlingen i denne samtykke udføres af Styreren og Databehandleren. Dog kan personlige data i fremtiden også behandles af andre udbydere af behandling af software, services og applikationer som ikke på nuværende tidspunkt anvendes af virksomheden.
 3. Vær venligst opmærksom på, at ifølge Regulationen har du ret til at:
  • Kræve hvilke af dine personlige data vi behandler,
  • Kræve en forklaring på behandling af personlige data,
  • Bede om adgang til dataen, og få os til at opdatere eller rette dataen,
  • Bede om at dataen slettes,
  • Kontakte os eller Datatilsynet i tilfælde af tvivl om overholdelse af love om personlig databeskyttelse.