Sommer solbriller på udsalg!

Login

Biofinity Energys vs Biofinity

Sammenlign Biofinity Energys (6 linser) med Biofinity CooperVision (6 linser) kontaktlinser for at vælge de bedste og mest pålidelige kontaktlinser til dine specifikke behov.

Begge modeller er månedslinser, som skal tages ud hver nat for at blive renset og opbevaret med en kontaktlinsevæske. De er praktiske og omkostningseffektive for regelmæssige kontaktlinsebrugere og kræver mindre hyppig udskiftning sammenlignet med daglige linser.

Disse kontaktlinser til udvidet brug giver åndbarhed, bekvemmelighed og mulighed for lejlighedsvis brug natten over, forudsat at din øjenlæge godkender det.

Tjek sammenligningstabellen nedenfor for at se en detaljeret beskrivelse af forskellene mellem Biofinity Energys (6 linser) og Biofinity CooperVision (6 linser) kontaktlinser:

  Biofinity Energys (6 linser) Biofinity CooperVision (6 linser)
Biofinity Energys (6 linser) Biofinity CooperVision (6 linser)
Udløb: I det mindste 23 månederI det mindste 24 måneder
Materiale:  Comfilcon A Comfilcon A
Let farvestyring:  Ja Ja
Døgnlinse:  Ja Ja
Vand indhold:  48 % 48 %
Iltoverførsel:  160 Dk/t 160 Dk/t
UV filter:  Nej Nej
Silikone-hydrogel:  Ja Ja
Ind- og udmærkning:  Nej Nej
Linser i en æske:  6 6
Styrke:  fra -12.0 til +8.0 fra -12.0 til +8.0
Diameter:  14.0 14.0
Basiskurve:  8.6 8.6
Tykkelse på midten:  0.08 mm 0.08 mm
Elastisk modulus på kontektlinser:  0.75 MPa 0.75 MPa
Vægt: 31 g31 g
Producent:
Kategori:

De vigtigste forskelle mellem Biofinity Energys og Biofinity-kontaktlinser

Biofinity Energys har Digital Zone Optics og er skræddersyet til brugere af digitale enheder, hvilket reducerer træthed i øjnene og øger komforten ved længere skærmarbejde.


Tænk på faktorer som materialer, iltgennemtrængelighed, vandindhold, UV-beskyttelse og særlige egenskaber for at finde frem til de bedste kontaktlinser til dit øjesundhed og syn. Kontakt din øjenlæge for at få anbefalinger, der er skræddersyet til dine specifikke behov.

Tilbage