Login

Ray-Ban – hvordan finder du ud af om dine solbriller er falske?

Stilfulde, moderne og populære. Solbriller fra Ray-Ban er gode…så længe de er ægte. Vores e-shop kan dog garantere, at de ægte. Hvis du f.eks. skal købe dem på din ferie vil du finde denne guide om hvordan man kender forskel på originale Ray-Bans og falske nyttig. Et par minutters læsning kan redde dine penge.

Første råd: Se efter komplet indpakning

Æske, etui, mikrofiberklud og en lille brochure. Disse er alle inkluderet i en rigtig Ray-Ban indpakning. Selv hvis der mangler en enkelt del, så har du (højest sandsynligt) et par falske solbriller. Ray-ban Dog skal du stadig være på vagt, selv om alt indholdet er der. Du kan se om solbrillerne er falske ved at lægge mærke til adskillige detaljer:
 • Logoet på forsiden af æsken er printet i dårlig kvalitet. Det kan tørres af med en finger.
 • Der er intet klistermærke på siden af æsken med information om producenten og solbrillemodellen.
 • Der er intet logo på æsken. På logoet skal der stå: 100 % UV beskyttelse – Ray Ban – Solbriller fra Luxottica (eller lignende).
 • Der er intet logo på mikrofiberkluden. Alle ægte solbriller har et rødt logo her.

Andet råd: Tjek stængerne

Se efter forskellige ting på dem. Der bør være en kode på den indre, venstre del, som identificerer nummeret og farven på solbrillemodellen. Koden starter altid med bogstaverne „RB“ efterfulgt af flere tal og bogstaver. For at sikre, at solbrillerne er ægte, kan du tjekke koden på Ray-Bans hjemmeside: www.ray-ban.com. Angående den indre, højre del, så se efter sætninger hvor der står: „Made in Italy“ eller „Hand made in Italy“ eller se efter bogstaverne „CE“. (Det er dog ikke alle modeller der har dem). Hvis du køber Ray-Ban briller på recept vil den indre, højre side kun have et logo.

Ray-ban Ray-ban

Tredje råd: Glem ikke glassene og næsepuderne

Fandt du ikke det, du søgte?

Et stort udvalg af designerbriller venter på dig hos Lentiamo!

Shop efter solbriller

Ægte briller bør igen have et logo. Næsepuder har et præget logo, mens glassene enten har et logo på højre glas (solbriller) eller på venstre glas (plastbriller på recept).

Ray-ban Ray-ban Ray-ban

Fjerde råd, hvilket faktisk skulle være det første

Vær forsigtig, og køb kun Ray-Ban solbriller fra autoriserede forhandlere, og husk: Hvis prisen er for god til at være sand, så er den det sikkert Vil du ikke risikere det? Køb Ray-Ban solbriller på vores e-shop.

Gå ikke glip af vigtige nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kommentarer

 • Dorte

  tak for det manner det var bare fedt

  Svar
  • Elen
   Lentiamo.dk

   Kære Dorte
   Det er dejligt at læse, at du har fundet det super nyttigt.
   MVH

   Svar
 • Thomas J.

  fedt nok.og tak

  Svar

* Skal udfyldes

Bedst sælgende produkter